Deterjanı bir deniyim teşekkür ederimSu ve bulaşık deterjanı ile ya da süt ve kakao tozuyla pratik yapabilirsiniz.
Deterjanı bir deniyim teşekkür ederimSu ve bulaşık deterjanı ile ya da süt ve kakao tozuyla pratik yapabilirsiniz.
üzerinize alınacağınız bir durum yoktu. Burası kişisel ego tatmin yeri değil. Sektörümüzde çok az firma ve bu işi bilinçli yapan Barista mevcut. Bu anlamda firma yetkilileri ucuz kalitesiz kahve su süt ekipman espresso makinesi değirmen kullanıyor bundan dolayıda içtiğiniz Cafe latte veya başka ne varsa tatsal anlamda sorunlu. Ama üzerinde güzel bir art var. Bizim bu konudaki bakış açımız bu. İşi hakkıyla yapan tüm Barista dostlarımızın uğraş çaba ve emeklerini zaten takdirle takip ediyoruz. SCA Cafe latte art yarışmalarını ülkemizde ve dünyada yakından takip ediyoruz. Ama sonuç fikrim sabit kahvenin tadına odaklanmak gerekiyor, önceliğimiz bu olmalı. Sonrası iyi bir art olması zaten barisranın ustalık ve emeği. SaygıylaAa, biz hiç tadına bakmıyorduk, latte art yapıp döküyorduk. Bundan sonra tadına da bakacağım.
Fincan modeli ne hocam?
IKEA hocam,adı aklımda değil ama.Fincan modeli ne hocam?
Hehehe, sesli güldüm.Art anlamsız. Kahvenin tadına odaklanmak lazım
Enteresan. Swan yerine monkhead'e yürüseymişsiniz mükemmel olacakmış.İlk defa swan denemesi yaptım, birkaç deneme daha sonra biraz daha düzgün olur gibi
Ekli dosyayı görüntüle 36147
Monkhead ve ripple heart hep yapılır, azıcık farklı şeyler deneyeyim dedimEnteresan. Swan yerine monkhead'e yürüseymişsiniz mükemmel olacakmış.
Kuğunun altındaki o ince geçişleri her aman göremiyoruz, o yüzden dedim idi.Monkhead ve ripple heart hep yapılır, azıcık farklı şeyler deneyeyim dedim
Ilınması, elinizle birkaç kez dokunduktan sonra sıcaklığın hissedilir hale geldiği yerde bırakmanız yeterli olacaktır. Fazla köpürtmek de latte artın düzgün çıkmamasına neden olacaktır.Mara’da süt köpürtmeyi yapmaya çalışıyorum . Pek tecrübem yok. 10 saniye kadar hava veriyorum sonra da girdap oluşturacak şekilde içeri daldırıyorum aynı videolardaki gibi. Sorun şu ki elim yanana kadar devam edersem kapattığımda çok köpürmüş oluyor. Daha erken çekip kremamsı yapıyı tutturursam da yeterince sıcak olmuyor. Ne yapılmalı?