Kahveciningalaksirehberi
Barista
Paketlerde valf yok sanırım bir sıkıntı yaşayan varmı ? Denizli’de yaşıyorum kargoda sıkıntı olur mu ?
100g’lık şişelerde yok, sıkıntı olmaz merak etmeyin..
Paketlerde valf yok sanırım bir sıkıntı yaşayan varmı ? Denizli’de yaşıyorum kargoda sıkıntı olur mu ?
100g’lık şişelerde yok, sıkıntı olmaz merak etmeyin..
Uzun süre kahve saklamak için nasıl acaba bu şişeler? Kapaktan hava kaçırma gibi bir durum olmaz sanırım.

Benim bu firmaya karşı biraz olumsuz kanaatim var; bir kere fiyatlarının (300gr olması göz önünde bulunduruluyor) akranlarina göre piyasa şartlarinin üstünde olduğunu düşünüyorum; sonuçta 90+ kahveler sunmuyorlar; f/p açısından tercih etmediğim bir firmadır malesef kendileri.
Ben de ilk başta böyle düşünüyordum ama sonra pek içmememe rağmen colombia aldım ve sıcak soğuk filtre kahvede espresso ve türk kahvesinde tatmin edici bir başarı elde etti 300g için fiyatları yine yüksek ama kahveleri için belki biraz altta bile olabilir çünkü UserName in dediği gibi üzen kahve yokBenim bu firmaya karşı biraz olumsuz kanaatim var; bir kere fiyatlarının (300gr olması göz önünde bulunduruluyor) akranlarina göre piyasa şartlarinin üstünde olduğunu düşünüyorum; sonuçta 90+ kahveler sunmuyorlar; f/p açısından tercih etmediğim bir firmadır malesef kendileri.
bir şans verelim o halde; denemekten zarar gelmezBen de ilk başta böyle düşünüyordum ama sonra pek içmememe rağmen colombia aldım ve sıcak soğuk filtre kahvede espresso ve türk kahvesinde tatmin edici bir başarı elde etti 300g için fiyatları yine yüksek ama kahveleri için belki biraz altta bile olabilir çünkü UserName in dediği gibi üzen kahve yok
Stoklar yenilenmişŞu an satışta olan kahvelerden önerisi olan var mıdır? Normalde bir cafede deneyip satın alırdım ancak şu anki durumdan dolayı bir fikrim yok.
Kira makina nasil oluyor?Çünkü çok küçük bir kavurucu, iki kişiden ibaret... bir yerleri yok, kavurma makineleri bile kira... giderleri yok gibi görünse de elleri ticari anlamda kuvvetli değil, kurumsal hic değiller... ancak bence çoğu kavurucudan çok daha iyi, iletişime açık, samimi ve dürüstler... tabii bu benim fikrim![]()
Başkasının makinesinde kavurmak şeklindeKira makina nasil oluyor?
Biraz ayrintili bilgi verir misiniz? Kimin makinasi merak ettim.Başkasının makinesinde kavurmak şeklinde
O kadarını bilmiyorum, bilgim bununla sınırlıBiraz ayrintili bilgi verir misiniz? Kimin makinasi merak ettim.