• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kungpow Coffee

Sitelerinde hasat yilinin 2017 olması ozellikle vurgulanmış ve aroma kaybı yok aksine bu fiyata sunmamiz acisindan avantaj denmiş.Kahvelerim azalinca eger bitmezse alacagim onerir misiniz baska icen var mi bu kahveyi?

Firma eğer bunu belirtiyorsa 2017 hasat olması benim için önemli değil. Eğer belirtmiyorsa etik olarak almamayı tercih ediyorum...

Kungpowda 3 kahve alınca yüzde 10 indirim oluyor, Ankara ve Eskişehir’den iki arkadaş varsa ortak 3 paket kahve alabiliriz. Var mıdır?

2017 Kolombiyayı Çekirdek siteye ekledikten sonra sipariş vermeme rağmen hediye göndermişlerdi. Kör tadım yapıp çok beğenmiştim. Merak edenlere tavsiye edebilirim. Üzeceğini zannetmiyorum.

ağustos ayında bundle almıştım kahveleri gerçekten çoğu firmaya göre üst seviye. ama benim öveceğim kahve costarica las lajas red homey bu sene içtiğim en iyi kahvelerde ilk üçe oynardı. (diğerleri wolichu wachu be halu beriti yıkanmış) ne yazıkki 100 gram içebildim. kronotropta da var ama oradan denemedim.

ağustos ayında bundle almıştım kahveleri gerçekten çoğu firmaya göre üst seviye. ama benim öveceğim kahve costarica las lajas red homey bu sene içtiğim en iyi kahvelerde ilk üçe oynardı. (diğerleri wolichu wachu be halu beriti yıkanmış) ne yazıkki 100 gram içebildim. kronotropta da var ama oradan denemedim.
Her ikisini de denemiş biri olarak Kronotroptaki de en az o kadar iyidir diyebilirim.

Geri