• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kumtel Gooseneck Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan camusal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de aldım bir tane, fiyat çok iyi geldi :)

Benimki de geldi malzeme kalitesi ve akış kontrolü beklediğimden çok daha iyi. Benim eski markasız hario çakması kettledan çok daha iyi akış kontrolü. Elektrikli kettle'ınız yoksa kesinlikld bu fiyata kaçırmayın varsa yine alın yedekte dursun

Almayı düşünen arkadaşlar iç kısmı pürüzlü cinsten, yani paslanma riski olabilecek bir ürün. Buna dikkat eden varsa bilgi için yazıyorum. Bunun dışında şu an için olumsuz bir durum gözlemlemedim. olursa paylaşırım.

Almayı düşünen arkadaşlar iç kısmı pürüzlü cinsten, yani paslanma riski olabilecek bir ürün. Buna dikkat eden varsa bilgi için yazıyorum. Bunun dışında şu an için olumsuz bir durum gözlemlemedim. olursa paylaşırım.
Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 2 küçük noktasal pas var gibi. Malzeme "SUS 304 paslanmaz çelik gövde – %100 BPA Free iç hazne" olarak belirtilmiş fakat çok doğru gelmedi. Sap kısmı kaliteli değil. Her şeye rağmen fiyatını göre harika ürün.

“Vestel Dijital Tartı fiyat-performans açısından gayet iyi, alacaklara öneririm.”

Döküşü baya konforlu, hassas ayarlamalar çok rahat yapılabiliyor. Akış şiddeti de maksimumda bile çok fazla değil. Süzgeç, kirpi vb. eklenti ihtiyacı duymadım.

İstenilen dereceye gayet hızlı geliyor. Ancak sapı çok sağlam gibi gelmedi, hafif tıkırdama yapabiliyor ancak sallantı yok. Fiyatına göre baya iyi gibi geldi. Bakalım zaman ne gösterecek. Umarım Vestel bu işe de el atar.

Nitelikli kahve konusunda detaycı bir tüketici kitlesi olduğu için, markalardaki ne istesek verirler davranışı çok rahatsız edici.

Bende bugün deneme yaptım şimdi ürünün döküş baya iyi Konchero vardı kirpi süzgeç takmıştım ama bu daha iyi kontrol edilebiliyor. Herhangi bir modifikasyon olmadan.Koncheroya göre Isıtıcı rölesi çok daha sessiz neredeyse duyulmuyor.

yaklaşık bir aydır kullanıyorum ben de. kendisi ilk ısı ayarlı kettle'ım olduğundan diğer markalar ile kıyaslama yapamam. ancak öncesinde hario'nun ocaküstü kaz boyunlusunu kullanıyordum ve bana çağ atlattı diyebilirim.
malzeme kalitesi yeterli seviyede. muadilleri bu fiyat bandındayken kaçırılmaması gereken bir fırsat gibi geliyor bana.

Kettle bana da geldi fiyat olarak şahane bir alet fakat eksikleri de az değil....
Ben onu daha kurcalayacağım ama şu an fark ettiklerim:
Suyun kesilmeden akış yüksekliği 6-10cm kettledeki su miktarı aşırı derecede suyun döküşünü değiştiriyor kettle 1500 tl!
Gösterilen ile suyun derecesinde 2° oynuyor
(92° ekranda 90° gerçekte olan, 93° ekranda 95° gerçekte olan)  kettle 1500 tl!
Su kontrolü çok zor bi hızlı bi yavaş birde yan gidebiliyor 😂 kettle 1500 tl!
Elde rahat duruyor fakat kettle kendisi ağır
Kettlı alttan tutmayı seviyorsanız eğer dikkat edin plastik tarafı sadece altında var kenara geldiğinizde eliniz yanar kettle 1500 tl!
kettle ayarladığınız dereceye gelip ısısını kesmiyor o ısıyı tutmaya çalışıyor bu da çok güzel fakat bunu da çok iyi başaramıyor 😅 kettle 1500tl!

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251112_200256_Gallery.jpg
    Screenshot_20251112_200256_Gallery.jpg
    139.8 KB · Görüntüleme: 139
Kettle bana da geldi fiyat olarak şahane bir alet fakat eksikleri de az değil....
Suyun kesilmeden akış yüksekliği 6-10cm kettledeki su miktarı aşırı derecede suyun döküşünü değiştiriyor kettle 1500 tl!
Kettlı alttan tutmayı seviyorsanız eğer dikkat edin plastik tarafı sadece altında var kenara geldiğinizde eliniz yanar kettle 1500 tl!
kettle ayarladığınız dereceye gelip ısısını kesmiyor o ısıyı tutmaya çalışıyor bu da çok güzel fakat bunu da çok iyi başaramıyor 😅 kettle 1500tl!
Fason üretim zaten Çin üzerinden alışveriş yaptığımız sitelerde farklı markalar altında aynı kettle mevcut. Dediğiniz gibi, bu paraya iyidir herhalde.

Benim cihazda sıcaklık tutarlı. 0,5-06 gibi oynama oluyor o da ısınma ve soğumadan dolayı ayrıca ölçümde kapağın bir kısmı açık onun da etkisi var.

1000097658.jpg

Tek fark ettiğim şey, içinde su yokken de ısınmaya devam ediyor...
! ! !
Isı dengesine çok takılmıyorum bu fiyata zaten çok ultra bir ısı dengesi ve stabilitesi beklemezdim. Fiyatına göre güzel alet umarım paslanmaz.

20251113_181540.jpg

Merhaba, benim ürünüm de geldi ancak bir sorum var. Daha önce gooseneck kettle kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Bana gelen ürünün ibrik kısmı yamuk, bu su kontrolünü sağlamak için mi bu şekilde yapılmış yoksa ürün mü defolu tam anlayamadım 😄

Ekli dosyalar

• IMG_7313.jpeg
    IMG_7313.jpeg
    110.8 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba, benim ürünüm de geldi ancak bir sorum var. Daha önce gooseneck kettle kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Bana gelen ürünün ibrik kısmı yamuk, bu su kontrolünü sağlamak için mi bu şekilde yapılmış yoksa ürün mü defolu tam anlayamadım 😄
Merhaba, bu durumun normal olup olmadığı konusunda ürünü satın alan arkadaşlardan destek rica edebilir miyim?

Geri