• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kumtel Gooseneck Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan camusal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun uzadıya videosunu çekip youtube yüklemiştim ama burada paylaşmamıştım belki yanlış karşılanır diye... 😅 Fakat dayanamadım.

Yöntemim ne derece doğru bilmiyorum ama video da önceki yorumumu destekler nitelikte gibi gözüküyor. ☕

Oldukça faydalı bir video olmuş.

Uzun uzadıya videosunu çekip youtube yüklemiştim ama burada paylaşmamıştım belki yanlış karşılanır diye... 😅 Fakat dayanamadım.

Yöntemim ne derece doğru bilmiyorum ama video da önceki yorumumu destekler nitelikte gibi gözüküyor. ☕

O termometre, bende de var ve doğru ölçüm yapan bir termometre değil maalesef hocam. Daha kaliteli, gecikme hızı sıfıra yakın bir termometreyle denediğimde cihazla denk sonuçlar aldım.

O termometre, bende de var ve doğru ölçüm yapan bir termometre değil maalesef hocam. Daha kaliteli, gecikme hızı sıfıra yakın bir termometreyle denediğimde cihazla denk sonuçlar aldım.
Hocam ısıttıktan sonra sıcak tutmaya çalışıyor ya hani o kısımla alakalı stabil gelmedi özellikle. Siz de bu durum oldu mu?
Bir de o termometre ile video çekip atarsanız alacak arkadaşlara çok yardımcı olursunuz.
Gerçekten termometre konusunda haklısınız, çekerken de farkındaydım. Ancak sırf bunun için bi masrafa girmek istemedim.

Geri