Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Sanırım sizde de benimki kadar olmasa da biraz eğrilik var gibi duruyor, şu şekilde dik bir çizgi çektiğimde belli oluyor, ama fotoğraftan da kaynaklanıyor olabilir.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Muhtemelen fotoğraftan kaynaklanıyor, şimdi tekrar baktım bir eğrilik yok gayet simetrikÖncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Sanırım sizde de benimki kadar olmasa da biraz eğrilik var gibi duruyor, şu şekilde dik bir çizgi çektiğimde belli oluyor, ama fotoğraftan da kaynaklanıyor olabilir.
Çok teşekkür ederim, ben de iade edip tekrar alayım.Muhtemelen fotoğraftan kaynaklanıyor, şimdi tekrar baktım bir eğrilik yok gayet simetrik![]()
Hafif kuvvet uygulamak suretiyle düzeltebilirsiniz. İadeyle uğraşmayınız. (tavsiye)Çok teşekkür ederim, ben de iade edip tekrar alayım.
Sıfır ürün normal. Bir süre sonra geçerBende bu üründen edindim fakat ilk denemelerimde biraz metal kokusu geliyor. Normal mi ?
Geçen yıl Amazon'da 2.400 civarına satılan aynı marka kettle, bugün Türkiye'de 8-10 bin civarına satılıyor hocam. Bir marka var 15 bin, diğeri 5 bin. 10 parça birinci kalite çelik tencere seti 6 bin. Tencereler hariç hepsi de Çin'de üretiliyor.Fiyat olarak makul olabilir ama bu tarz çin malı ürünlerde asıl sıkıntı metal kısmında. Zamanında elektronik sigara kullanırken çin malı çok ucuz metal atomizerler hakkında yunan bir ustanın yazdığı bir tweet sonrası çin malı, özellikle gıda tüketiminde ve yüksek sıcaklıklarda çalışan metal ürünler için büyük bir önyargı oluştu. Tweette şuna benzer bir şey yazıyordu : "çin malı ucuz atomizerleri kullanan insanlara radyasyonlu metal ile başarılar diliyorum" şunu kastediyor, çin malı metal ürünler, imha edilmesi gereken ama edilmeyen radyasyona maruz kalmış malzemeden üretiliyor. Kimseyi etkilemek istemem ama 3 kuruş değil 3 bin, 30 bin için bile sağlığımı riske atmak istemem.
Fellow da çinde ürettiriyor hocam aynı mantıkla bakarsanız. Yaa o fellow ya derseniz fark etmiyor aynı fabrikalardan çıkıyor. Sadece Daha iyi elektronik kontrol sağlayan daha hassas termostatı var size ek özellik sunan çeligi daha kaliteli olabilir mi belki olabilir ama onda da garanti yok çünkü Hammadde merkezi yine aynı çin. Ürünler zaten CE vb sertifikalar olmadan gümrükten geçmez.Fiyat olarak makul olabilir ama bu tarz çin malı ürünlerde asıl sıkıntı metal kısmında. Zamanında elektronik sigara kullanırken çin malı çok ucuz metal atomizerler hakkında yunan bir ustanın yazdığı bir tweet sonrası çin malı, özellikle gıda tüketiminde ve yüksek sıcaklıklarda çalışan metal ürünler için büyük bir önyargı oluştu. Tweette şuna benzer bir şey yazıyordu : "çin malı ucuz atomizerleri kullanan insanlara radyasyonlu metal ile başarılar diliyorum" şunu kastediyor, çin malı metal ürünler, imha edilmesi gereken ama edilmeyen radyasyona maruz kalmış malzemeden üretiliyor. Kimseyi etkilemek istemem ama 3 kuruş değil 3 bin, 30 bin için bile sağlığımı riske atmak istemem.