Bugün üşenmedim gerçekten dediğimi yaptım ve tekrar Kronotrop'a gittim. Ancak Levent uzak geldiği için Yıldız Teknik'tekine gittim önce. Oradaki barista arkadaş iyi niyetli olmasına rağmen dünkü lezzeti sunamadı. Ben yine de ne olur ne olmaz diyerek sularından 1 lt rica ettim. Kırmadı sağolsun verdi. (Akşama doğru deneyeceğim) Neticede amacıma ulaşamadığım için gözü karartıp Levent şubesine gittim. Dün kahveyi demleyen barista yoktu, yerine başka bir hanımefendi demledi sonuç: yine hüsran

Evde de hemen hemen aynısını demliyordum ben. Sanırım ilk denediğimde farklı geldiği için bir çarpıcı etkisi oldu ancak şuanda büyüsünü kaybetti. Eğer lezzeti bu ise bir daha o parayı vermem maalesef

Kalan çekirdekleri vakumlayıp buzluğa kaldırıyorum. 1-2 ay sonra tekrar deneyeceğim.
Not: Kronotrop YTÜ şubesindeki arkadaş reçeteyi
@orkunustel 'den aldım dedi. Orkun beyin tarifleri heryerde

Bunu öğrenince arkadaşın elinin lezzetinden şüphe edip taaa Levent'e gittim. Meğer kahvenin tadı o kadarmış zaten

Not2: Levent şubesindeki hanımefendi, sanıyorum barista değil de daha çok yönetici gibi biriydi orada, suları hakkında; ''
kahvelerimiz için özel değerlere getiren sistemlerle elde ediyoruz, suyumuz özeldir'' dedi. Sanırım basit bir arıtma değil onlarınki.