• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Isı ayarlı kettle (yeni model) fikri olan var mı?

Urun muhtemelen bugun bana ulaşacak, becerebilirsem dökuş ile alaka video çeker buraya yüklerim. Pour over demlemelerinde cok yeniyim o yuzden ne kadar başarabilirim o konu biraz muamma =)
Boş bir bardaga 93 derecede maksimum ve minimum debiyi gösteren video cekebilirsen mutlu olurum hocam 😊

Merhaba. Rica etsem kettle alan bir arkadaş foto çekip buraya yükleyebilir mi?

Son düzenleme:
Video olayını denedim de buraya direk atamadım, dosya boyutu büyük dedi :)

Bu gece 3 demleme yaptım, dilimin döndüğünce anlatmaya çalışayım. Benden önce sevgili @xenonman baya detaylı anlattı.

Ilk önce şunu belirteyim ilk iki demlememde elim alışana kadar döküşlerde bir dengesizlik yaşamadım deği :)

Eliniz alıştığında akışı kontrol edebiliyorsunuz ve gerçekten stabil bir akış veriyor.

Ote yandan sap kısmı ergonomik, ele oturuyor ve hareket kabiliyeti sağlıyor.

Isıtması guzel 94 dereceye ayarlandığında 90 dereceye kadar gayet hızlı 90 dereceden sonra 2 sn ısıtıp 2 sn duruyor. Ve hedef sıcaklıktan çok şaşmıyor, 95 derecede duruyor.

Veeeee ısıtma bittiğinde sesli uyarı veriyor :)

Tek kotu yani parmak izleri =) parmak izinizi net görüyorsunuz:) sizden başkası kullandığında direk sobelersiniz :)

Şimdilik izlenimlerim boyle, birkac demleme sonrası birsey yakalarsam eklerim.

P
Bu gece 3 demleme yaptım, dilimin döndüğünce anlatmaya çalışayım. Benden önce sevgili @xenonman baya detaylı anlattı.

Ilk önce şunu belirteyim ilk iki demlememde elim alışana kadar döküşlerde bir dengesizlik yaşamadım deği :)

Eliniz alıştığında akışı kontrol edebiliyorsunuz ve gerçekten stabil bir akış veriyor.

Ote yandan sap kısmı ergonomik, ele oturuyor ve hareket kabiliyeti sağlıyor.

Isıtması guzel 94 dereceye ayarlandığında 90 dereceye kadar gayet hızlı 90 dereceden sonra 2 sn ısıtıp 2 sn duruyor. Ve hedef sıcaklıktan çok şaşmıyor, 95 derecede duruyor.

Veeeee ısıtma bittiğinde sesli uyarı veriyor :)

Tek kotu yani parmak izleri =) parmak izinizi net görüyorsunuz:) sizden başkası kullandığında direk sobelersiniz :)

Şimdilik izlenimlerim boyle, birkac demleme sonrası birsey yakalarsam eklerim.
Parmak izi stand kısmında mı yoksa demlik kısmında mı belli oluyor?

Stand kısmında, tamamen cam panel :)
Demlik kısmında hiç iz kalmıyor iciniz rahat olsun :)
Güzel günlerde kullanın @dncrmdn

Kitapçığında anlatılan ilk devreye alma (çalıştırma) ile ilgili bir yazım ve uygulama hatası var gibi fark edebildiniz mi?

Hişşştt, satın alan arkadaşlar, birşeyler yazın hadi :)
Arkadaşıma gönderdim, küçük bir modifiye için kargoya perşembe verdi ancak, yasak yoğunluğundan dolayı halen transfer merkezinde görünüyor.. akış hızını daha da düşürmek adına gıdaya uygun kauçuk ile modifiye yaptık, bende merakla bekliyorum.. 😊😊

Geri