• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Isı ayarlı kettle (yeni model) fikri olan var mı?

Akış sınırlayıcı hiç görmedim:) varmıdır bir markası satan yer ?
Aliexpress te bulabilirsin , 5-6 ay önce sitede link paylaşıldı diye hatırlıyorum ama iç kısma yerleştirilen çay süzgeçleride işini görebilir.

US $0.99 | 10 ADET Silikon kauçuk tel grommet Yuvarlak içi boş fişler delik ile 3mm 3.5mm 4mm 4.5mm 5mm Silikon uç kapakları kauçuk o-ring conta

Ben bu ürünü aldım 7?? Olan versiyonu oturmada ve akışta sıkıntı yok tavsiye ederim. Ankara içindeyseniz elden teslim edebilirim 1 tane ☺️

US $0.99 | 10 ADET Silikon kauçuk tel grommet Yuvarlak içi boş fişler delik ile 3mm 3.5mm 4mm 4.5mm 5mm Silikon uç kapakları kauçuk o-ring conta

Ben bu ürünü aldım 7?? Olan versiyonu oturmada ve akışta sıkıntı yok tavsiye ederim. Ankara içindeyseniz elden teslim edebilirim 1 tane ☺️
Selam teşekkür ederim güzel teklifin için ,izmirdeyim :)
Kirpi süzgeç önerisi daha makul geldi sonradan araştırınca, plastiğinin gıda uyumluluğu konusunda bilgi bulamadım.

Tat olarak bir değişiklik fark etmedim ama tabiki tercihiniz ☺️

Selam teşekkür ederim güzel teklifin için ,izmirdeyim :)
Kirpi süzgeç önerisi daha makul geldi sonradan araştırınca, plastiğinin gıda uyumluluğu konusunda bilgi bulamadım.
Merhaba ,kirpi süzgeçi izmirde metro marketlerde bulabilirsin . Bende kullanıyorum birkaç kez çıkardım denedim ama geri taktım .Gerçekten büyük rahatlık sağılyor

Bunu yazdığım gün konchero kullanmakta level atladım ve kısıtlayıcıya ihtiyaç artık görmüyorum 1 seneyi biraz geçmiştir sanırım kullanmaya başlayalı :)
İşin püf noktası dökerken iki eli kullanmakta, bir elinizle sapından tutarken diğer eliniz ile kapağın üzerinden ufak bir destek vererek dökmekte, böylece döküş kontrolünüz ciddi şekilde artıyor ve hatta yatağa çok yakın döküşler yapabiliyorsunuz

Bunu yazdığım gün konchero kullanmakta level atladım ve kısıtlayıcıya ihtiyaç artık görmüyorum 1 seneyi biraz geçmiştir sanırım kullanmaya başlayalı :)
İşin püf noktası dökerken iki eli kullanmakta, bir elinizle sapından tutarken diğer eliniz ile kapağın üzerinden ufak bir destek vererek dökmekte, böylece döküş kontrolünüz ciddi şekilde artıyor ve hatta yatağa çok yakın döküşler yapabiliyorsunuz
Tek elle dökmeyi hiç denemedim bugüne kadar. Tarif edildiği gibi iki eli kullanmak akış kontrolünü ve manevra kabiliyetini artırıyor. Bilhassa elektrikli kettle modelleri daha ağır olduğundan iki eli kullanmak elzem gibi.
Kamu spotu gibi olacak ama "Bisikleti ve kettle'ı tek elle kullanmayınız" 😂

Akış sınırlayıcı kullanmıyorum bende, bir sure sonra dokusu istediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz:)

Estetiğini göz ardı ederek bu yeni model konchero ile eski klasik konchero modeli arasında döküş açısından farklılıklar var mıdır?

Selamlar
benim kettle su ısttıktan sonra bir süre sucak tutup tekrar kaldırıp su ısıtmak istediğimde bazen ısıtmaya başlamıyor ve bu şekilde 10 dk ya yakım devam ediyor
o sürede suyunu boşaltıp yeni su koysamda, fişi çekip taksamda suyu bir süre ısıtmıyor
benzer sorun yaşayan var mıdır

Selamlar
benim kettle su ısttıktan sonra bir süre sucak tutup tekrar kaldırıp su ısıtmak istediğimde bazen ısıtmaya başlamıyor ve bu şekilde 10 dk ya yakım devam ediyor
o sürede suyunu boşaltıp yeni su koysamda, fişi çekip taksamda suyu bir süre ısıtmıyor
benzer sorun yaşayan var mıdır
Genelde bütün kettle çeşiitlerinde olan pul şeklinde sigorta aşırı sıcaklık koruması olarak iş yapıyor. Aklıma o geldi biraz serinleyince çalışması doğru sanırım. Elektronik başka bir durum olsa türk usulü yapınca (fiş sök tak) düzelir zannımca.
Şu da var 100C de bekletiyor olsanız bu aşırı koruma daha yüksek bir derecede devreye giriyor olması lazım.

Geri