• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kinu M47 Classic-Simplicity El Değirmeni Toplu Alım Organizasyonu

Büyük uğraşlar sonucu güzel bir indirim aldığımızı düşünüyorum normalde hiç iskonto yapmaya yanaşmayan kinu firması bizdeki potansiyeli görmüş olacak ki indirim yaptı :) iki farklı çeşit model var Classic ve simplicity olarak fiyatlandırmalar alım kotaları ekteki PDF de mevcuttur ayrıca pour over burrda satışta mevcut indirimli fiyattan .almayı düşünen arkadaşlar bana özelden hangi modeli yazarak dönüş yapabilirse iyi olur liste hazırlamak için :)

Yardımcı olması için 2 modelin linkini buraya bırakıyorum arkadaşlar :)
Kinu Simplicity

Kinu M47 Classic

Kinu M47 classic 2021 çantalı versiyon için
10 ve üstü alım için K.kartı fiyatı 3300 tl havale fiyatı 3230 tl
20 ve üstü alım için K.kartı fiyatı 3150 tl havale fiyatı 3075 tl

Kinu Simplicity 2021 çantalı versiyon için
10 ve üstü alım için K.kartı fiyatı 2750 tl havale fiyatı 2690 tl
20 ve üstü alım için K.kartı fiyatı 2550 tl havale fiyatı 2500 tl
Bu dolar olayı bizi mahvetti.... 1500 tl ilk ürünler 3000 tl ve üzerine zıpladı... almak çok zorlaştı

Herşey bi kenara bi değirmenlerin özelliği nedir ki bu kadar pahalı. Ben hario slim kullanıyorum. Ne farklar görebilirim.

Herşey bi kenara bi değirmenlerin özelliği nedir ki bu kadar pahalı. Ben hario slim kullanıyorum. Ne farklar görebilirim.
homojen ve tutarlı yani nasıl söyliyim hario ile kıyas kabul etmeyecek kadar düzgün öğütüm yapan bir el değirmeni
İçtiğiniz kahveden maximum performans sağlamanıza epey yardımcı oluyor
Alınabilecek en iyi el değirmeni dersem yanlış olmaz sanırım
Yakında incelemesi gelicek (y) :)

Değirmenden tam performans almak için biraz seasoning denen öğütme gerekiyor diyebilirim.

Elimde çok fazla çöpe atacak çekirdek yok :( bayat ya da içilemeyecek kadar kötü kavrulmuş çekirdekler olsa, süreç kısalır.

Değirmenden tam performans almak için biraz seasoning denen öğütme gerekiyor diyebilirim.

Elimde çok fazla çöpe atacak çekirdek yok :( bayat ya da içilemeyecek kadar kötü kavrulmuş çekirdekler olsa, süreç kısalır.
Bir bakkaldan açık paket rio minas al. :)
Kilosunu 40'a bırakırlar sanıyorum.

Geri