gerçekten güzel bir değirmene benziyor fiyatını bir kenara koyarsak ki güzel bir indirim alırsak çok iyi olurBen 2-3 hafta önce bireysel olarak yazmıştım kendilerine ama fiyat konusunda yardımcı olamadılar. Şayet kişi sayısı olarak fazla olur da indirim alırsak güzel olur, ben varım.
Kinu'yu 2017'de 3 ay gibi bir süre kullanma fırsatım olmuştu bu arada. Espresso için 64mm bıçaklı stepless öğütücüleri kenara kaldırır cinsten bir öğütücü diyebilirim.
Teknik açıdan da bazı değişimlere uğradı M47. İlk çıktığı zaman ki kullandıkları bıçakları değişti. Şuan ki bıçaklar "black fusion" olarak geçiyor. Ek olarak önceden standart bir koli ile gelen ürün şuan taşıma çantası içinde geliyor.
nerede on sipariste? on siparis fiyati nedir?Herkese selamlar.Benim gibi Kinu almayı düşünen kahve kulubü üyeleri varsa toplu alım yaparak indirim alabiliriz diye düşündüm.
Herhangi bir firmayla bağım yoktur .Şuan önsipariş aşamasında değirmen, kişi sayısına göre iletişime geçebiliriz satıcı firma ile.
isim vermek doğru olmayabilir ama specific coffeenin sitesinde gördüm fiyatını ordan bakabilirsiniz.nerede on sipariste? on siparis fiyati nedir?
neden dogru olmasin, sonucta bir yer var kim satiyorsa onunla gorusecegizisim vermek doğru olmayabilir ama specific coffeenin sitesinde gördüm fiyatını ordan bakabilirsiniz.
reklam yapıyormuş gibi algılanmasından çekinirim hep standart bir ev demleyiciyim tanıtıcı falan değilimneden dogru olmasin, sonucta bir yer var kim satiyorsa onunla gorusecegizguzel bir indirim olursa ben varim
Hocam distribütörü sonuçta firmareklam yapıyormuş gibi algılanmasından çekinirim hep standart bir ev demleyiciyim tanıtıcı falan değilim![]()
ben şu anda almayı düşünmüyorum sadece güzel bir girişim olduğu için like atmıştım
iletişime geçeyimBence robotta oldugu gibi belirli sayilar icin direkt firmadan fiyat alalim, onlar uzerinden konusmak daha rahat olur
Comandante de 2800 oldu hocam, red clix de 400, 3200 tl ediyor. Eğer kinuya %15 indirim gelirse 3100e gelir. Cmd ye kıyasla çok daha iyi olurÇok ilgi çekici bir değirmen ama ön sipariş fiyatı 3.650 lira. Yani indirimle bile baya ciddi bir rakam oluşacak. Bu haliyle comandante yerine tercih edilir mi emin olamadım.
Kinu ile ilgili yorumlar çok olumlu , fiyat olarak da bende ilk başta hesap yaparken cmd ile arasındaki farka baktım ama red clix +cmd 3000-3200 tl bandında geliyorken bu değirmen için güzel indirim alabilirsek gayet mantıklı bir seçim olacağını düşünüyorumÇok ilgi çekici bir değirmen ama ön sipariş fiyatı 3.650 lira. Yani indirimle bile baya ciddi bir rakam oluşacak. Bu haliyle comandante yerine tercih edilir mi emin olamadım.