• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kinu M47 Classic-Simplicity El Değirmeni Toplu Alım Organizasyonu

melih ismail

Barista
Herkese selamlar.Benim gibi Kinu almayı düşünen kahve kulubü üyeleri varsa toplu alım yaparak indirim alabiliriz diye düşündüm.
Herhangi bir firmayla bağım yoktur .Şuan önsipariş aşamasında değirmen, kişi sayısına göre iletişime geçebiliriz satıcı firma ile.D7CBAE1F-770A-417A-BC4B-907D8B26C395.png

Son düzenleme:
Ben 2-3 hafta önce bireysel olarak yazmıştım kendilerine ama fiyat konusunda yardımcı olamadılar. Şayet kişi sayısı olarak fazla olur da indirim alırsak güzel olur, ben varım.

Kinu'yu 2017'de 3 ay gibi bir süre kullanma fırsatım olmuştu bu arada. Espresso için 64mm bıçaklı stepless öğütücüleri kenara kaldırır cinsten bir öğütücü diyebilirim.

Teknik açıdan da bazı değişimlere uğradı M47. İlk çıktığı zaman ki kullandıkları bıçakları değişti. Şuan ki bıçaklar "black fusion" olarak geçiyor. Ek olarak önceden standart bir koli ile gelen ürün şuan taşıma çantası içinde geliyor.

Ben 2-3 hafta önce bireysel olarak yazmıştım kendilerine ama fiyat konusunda yardımcı olamadılar. Şayet kişi sayısı olarak fazla olur da indirim alırsak güzel olur, ben varım.

Kinu'yu 2017'de 3 ay gibi bir süre kullanma fırsatım olmuştu bu arada. Espresso için 64mm bıçaklı stepless öğütücüleri kenara kaldırır cinsten bir öğütücü diyebilirim.

Teknik açıdan da bazı değişimlere uğradı M47. İlk çıktığı zaman ki kullandıkları bıçakları değişti. Şuan ki bıçaklar "black fusion" olarak geçiyor. Ek olarak önceden standart bir koli ile gelen ürün şuan taşıma çantası içinde geliyor.
gerçekten güzel bir değirmene benziyor fiyatını bir kenara koyarsak ki güzel bir indirim alırsak çok iyi olur :)

Çok ilgi çekici bir değirmen ama ön sipariş fiyatı 3.650 lira. Yani indirimle bile baya ciddi bir rakam oluşacak. Bu haliyle comandante yerine tercih edilir mi emin olamadım.
Comandante de 2800 oldu hocam, red clix de 400, 3200 tl ediyor. Eğer kinuya %15 indirim gelirse 3100e gelir. Cmd ye kıyasla çok daha iyi olur

Çok ilgi çekici bir değirmen ama ön sipariş fiyatı 3.650 lira. Yani indirimle bile baya ciddi bir rakam oluşacak. Bu haliyle comandante yerine tercih edilir mi emin olamadım.
Kinu ile ilgili yorumlar çok olumlu , fiyat olarak da bende ilk başta hesap yaparken cmd ile arasındaki farka baktım ama red clix +cmd 3000-3200 tl bandında geliyorken bu değirmen için güzel indirim alabilirsek gayet mantıklı bir seçim olacağını düşünüyorum :)

Geri