Gildemeister
Üye
- İsim
- Mehmet
Daha fazla
- İsim
- Mehmet
- Espresso Makinesi
- Arçelik k3185
- Değirmen
- Cmd, 1zpresso jx pro
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
Merhaba. Kinu ve bplus apolloyu çok araştırdım, firmayla doğrudan iletişime geçmedim lakin yabancı forumlardan edindiğim bilgiye göre bplus ve kinu’nun burrları italmill üretimi, sadece montaj yöntemi farklı. Kinu burrlarına sadece black fusion işlemini apollo ise nano-tech coating işlemini yapmakta.Bugün specific coffee'ye burr setlerle ilgili bir soru sormuştum. Sağolsunlar hemen yanıtladılar.
Burr setlerini kendilerinin mi ürettiğini yoksa hazır burr mu kullandıklarını sormuştum, bıçakları firma kendisi tasarlayıp üretiyormuş. Kaplaması sayesinde de topaklanma olmuyor ya da çok az oluyormuş. Benim de yeni öğrendiğim üzere bir firma kendi bıçağını tasarlayıp üretiyorsa kalite anlamında sorun yaratmayacak demektir.
25 yıldır el değirmeni üreten, 22 milyon civarı el değirmeni satan bir firma olduğunu ilettiler.
Aklım çelinmedi değil...
ayrıca pour over burr ile normali arasındaki farkı için home baristada damak tadı ileri derece gelişmiş kişiler anlayabilir gibi yorumlar mevcut, bununla birlikte pour over burr öğütme süresini artırmakta.