koraykor
Barista
- İsim
- Koray
Japon K4 için DHL gümrük vergisi mesajı atmadı. Son güncellemede gümrükten geçti diyorlar
Haydi koçum benim, öylece gel <3
Ekli dosyayı görüntüle 24816

Bundan sonra tüm alışverişler amazon japonya'dan
Japon K4 için DHL gümrük vergisi mesajı atmadı. Son güncellemede gümrükten geçti diyorlar
Haydi koçum benim, öylece gel <3
Ekli dosyayı görüntüle 24816

Banada gelen giden bişey yok bakalım. Sanırım Pazartesi teslim olur Ankara'ya.Japon K4 için DHL gümrük vergisi mesajı atmadı. Son güncellemede gümrükten geçti diyorlar
Haydi koçum benim, öylece gel <3
Ekli dosyayı görüntüle 24816

Değirmen dün elime geçti, bugün iki demleme yapma fırsatım oldu. Aleti bi süre kurcalayayım görüşlerimi paylaşıcamTatsız bi deneyim olmuş hocam, geçmiş olsun. Ben de ayın başında amazondan k6 siparişi verdim şuan için gelmesini bekliyorum.
Hocam bizimkilerde bu şekilde bir tur yaptıEkli dosyayı görüntüle 24820
Sanırsam en geç benim kargom gelecek. Çünkü ufak bir Uzak Doğu - Orta Doğu turu yapıyor benim paket
Osaka,Hong Kong, Dubai son olarak Bahrain'e ulaşmış![]()
Bu yüzden K6 istememe rağmen K4 sipariş verdim.K4'e sepette vergi eklenmiyor ama K6'ya ekleniyor. İlginç bir durum.
????K0 veya k1 bakıyorum uygun fiyatlı olduğu için k0 timemore c2, K1 de C3 ile aynı fiyata denk geliyor sizce timemore mu tercih edilmeli
Teslimat tamamlandı. 101 USD'ye gelmiş oldu. Gümrük ücreti çıkmadı.
gelbura c3 ile, amazon.jp k4 aynı fiyata geliyor. Eğer yanlışım yoksa, burr boyut farklarından dolayı k4 premium değirmen sınıfına giriyor. C3 ile dağlar kadar farklar var. Yarın c3'ü satmak isteyebilirsin ama k4 hem espressoda hem pouroverda layıkıyla iş görür.
Bende teslim aldım. Amazon.jp'de kupon kullan-gümrük ödeme işleri bi normale dönsün. Yıl sonunda 4kdan satarım bu değirmeniTeslimat tamamlandı. 101 USD'ye gelmiş oldu. Gümrük ücreti çıkmadı.
Hocam aliexpressden alıcam orda C3 1300tl civarı k4 çok daha üzerinde oluyorgelbura c3 ile, amazon.jp k4 aynı fiyata geliyor. Eğer yanlışım yoksa, burr boyut farklarından dolayı k4 premium değirmen sınıfına giriyor. C3 ile dağlar kadar farklar var. Yarın c3'ü satmak isteyebilirsin ama k4 hem espressoda hem pouroverda layıkıyla iş görür.
Amazon japonya gümrük vergisi acaipliğini kaçırmadan alman gerekiyor.
Bende teslim aldım. Amazon.jp'de kupon kullan-gümrük ödeme işleri bi normale dönsün. Yıl sonunda 4kdan satarım bu değirmeni
Allah bereket versin:F
Vergi vermedin mi?Hocam aliexpressden alıcam orda C3 1300tl civarı k4 çok daha üzerinde oluyor
Kuponum vardı onunla 1300 TL civarına düşüyor. K4 maalesef 2000tl üstü kalıyorVergi vermedin mi?
Aliexpressten alırsan Vergiyle beraber 1600TL lere geliyor. O da ücretsiz kargo olursa.
Buna net yanıt vermek zor 13.663 japon yeni tutmuştu ben alırken. Bankanıza göre döviz kuru tutarları değişiyor. Amazon japonyaya girip bakabilirsiniz.Şuanda alınırsa kaça geliyor K4 herşey dahil ?
101 USDŞuanda alınırsa kaça geliyor K4 herşey dahil ?