• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kingrinder el değirmenleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aderisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1678453504475.png
Sanırsam en geç benim kargom gelecek. Çünkü ufak bir Uzak Doğu - Orta Doğu turu yapıyor benim paket
Osaka,Hong Kong, Dubai son olarak Bahrain'e ulaşmış :D

Tatsız bi deneyim olmuş hocam, geçmiş olsun. Ben de ayın başında amazondan k6 siparişi verdim şuan için gelmesini bekliyorum.
Değirmen dün elime geçti, bugün iki demleme yapma fırsatım oldu. Aleti bi süre kurcalayayım görüşlerimi paylaşıcam :D

Pazartesi öğleden önce sipariş verdim doğu sınırına yakın bir yerdeyim :) bugün teslim aldım. Evet bir 30 gr kadar kahve çektim ilk çekim kahve içmek istemedim. Daha sonra yanlış saymadıysam 68 clikte 9 barda kahve akmadı daha sonra 78 clik yaptım 14gr kahve için 45 ml aldım. Şu ana kadar tek kullandığım değirmen Molent G50 idi. İlk denememe rağmen tat molentten gerçekten farklı. Bir değirmen ne kadar fark yaratabilir diye düşünüyordum ama gerçekten yaratıyormuş :)

Son düzenleme:
Molent g50 var sanırım 3 yıl oldu, cmd niyetim vardı ama fiyatlar malum. Buna geçmek mantıklı olur mu acaba?

Diğer arkadaşlarim benden daha tecrubelidir onlarda yorum yaparsa bence iyi olur. Kendi adıma konuşmam gerekirse şubat gibi istanbul kadıköyde forumda iyi kahve yapan yerden bir espresso içtim ki benim evde yaptiğimla ne gibi fark var anlamak için. Daha sonra evr geldiğimde denemelerimi yaptım ve aci ekşi olmayan kahveleri yakalamayı başardim tabi istikrarli her zaman olmuyordu. Gruptaki arkadaslar olsun teknik detaylar olsun 1zpresso ya benzerliği olsun fiyati olsun denemek için mantıkli geldi. Öğlen alıp ilk denememi yaptim. Molentte acılık alırdım fakat k4 ile ilk denememde acılık ekşilik olmadı bana gore güzel bir kahve oldu. Istanbuldakiyle kıyasladiğimda benzerdi. Tek sorun 😃 kahvr migrosta satilan milano kahveydi çok meyve bitter vb tatlar alamiyorum tabiki. Akşam tekrar bir kahve içmek icin hazirlik yaptim 15gr 76 clickte yanliş saymadiydam sayma olayina alisamadim😃 15gr kahveden 1dk ya yakın sürede 45 gr kahve aldim. Ben kahve yanmıştır acı olur diye düşündüm ama hiçte aci ekşi değildi. Amazon jp kuponla birlikte vergi ödemedim istemediler 2000TL ye bence alınabilir diye düşünüyorum. CMD red click ile galiba 15 mikron. Kingrinder k4 ise 16 mikron. Arada fiyat farkından başka fark varmıdır bilmiyorum ama Molent G50 sonrası mutluyum.

K0 veya k1 bakıyorum uygun fiyatlı olduğu için k0 timemore c2, K1 de C3 ile aynı fiyata denk geliyor sizce timemore mu tercih edilmeli

gelbura c3 ile, amazon.jp k4 aynı fiyata geliyor. Eğer yanlışım yoksa, burr boyut farklarından dolayı k4 premium değirmen sınıfına giriyor. C3 ile dağlar kadar farklar var. Yarın c3'ü satmak isteyebilirsin ama k4 hem espressoda hem pouroverda layıkıyla iş görür.

Amazon japonya gümrük vergisi acaipliğini kaçırmadan alman gerekiyor.
Teslimat tamamlandı. 101 USD'ye gelmiş oldu. Gümrük ücreti çıkmadı.
Bende teslim aldım. Amazon.jp'de kupon kullan-gümrük ödeme işleri bi normale dönsün. Yıl sonunda 4kdan satarım bu değirmeni:)
Allah bereket versin💲 :F

gelbura c3 ile, amazon.jp k4 aynı fiyata geliyor. Eğer yanlışım yoksa, burr boyut farklarından dolayı k4 premium değirmen sınıfına giriyor. C3 ile dağlar kadar farklar var. Yarın c3'ü satmak isteyebilirsin ama k4 hem espressoda hem pouroverda layıkıyla iş görür.

Amazon japonya gümrük vergisi acaipliğini kaçırmadan alman gerekiyor.

Bende teslim aldım. Amazon.jp'de kupon kullan-gümrük ödeme işleri bi normale dönsün. Yıl sonunda 4kdan satarım bu değirmeni:)
Allah bereket versin💲 :F
Hocam aliexpressden alıcam orda C3 1300tl civarı k4 çok daha üzerinde oluyor

Şuanda alınırsa kaça geliyor K4 herşey dahil ?
Buna net yanıt vermek zor 13.663 japon yeni tutmuştu ben alırken. Bankanıza göre döviz kuru tutarları değişiyor. Amazon japonyaya girip bakabilirsiniz.

Değirmenim bugün dağıtıma çıkmış. Bugün teslim edilirse 7 gün içinde elime ulaşmış olacak.

Geri