Ben de varım ama mevcut alıma baltalama gibi algılanmasın diye ay ortaları beklense daha iyi olur.
Ay ortası sonuna doğru bir whatsapp grubu kuralım.
Ay ortası sonuna doğru bir whatsapp grubu kuralım.
Ben de varım ama mevcut alıma baltalama gibi algılanmasın diye ay ortaları beklense daha iyi olur.
İndirimli toplu alım mı, yoksa küçük paketli tadım alımı mı diye bir anket açmayı düşünüyorum. Kimma'da fiyatların nispeten uygun olduğu göze çarpıyor, belki her ikisini de sağlayabilir firma.![]()
Merhaba Levent, sanırım Kimma tarifini soruyorsunuz.
"Tulise ve Wegida için 1/16 Oran ve 90° su kullanın. 30 saniye ön demleme yapın. Wegida için Tulise'ye göre 1 kez daha az durarak suyu dökün. Aralarında 20 saniye bitiş saniyesi olabilir."
Benim standart demlemelerimden su sıcaklığı olarak ayrışıyor. Belli bir öğütüm aralığı ya da klik sayısı alamadım.![]()
Tulise Delterda iyi sonuç vermişti, Wegida ise benim damak tadım özelinde Delter'a uymadı. Zor çözünen, çözünce de baharatsı bir tat veren çiçeksi ya da meyvemsi bulamadığım, hatta kavurucunun da V60 tarifini birebir deneyip yine tatmin olamadığım bir çekirdek.
Tulise Delterda iyi sonuç vermişti, Wegida ise benim damak tadım özelinde Delter'a uymadı. Zor çözünen, çözünce de baharatsı bir tat veren çiçeksi ya da meyvemsi bulamadığım, hatta kavurucunun da V60 tarifini birebir deneyip yine tatmin olamadığım bir çekirdek.
Tulise
35 Red klik, ( Normal Aks 17-18 arası )
94° Pınar Madran
12/196 Oran
Önce 50 ml suyla hafif tempoda ön demleme, kalan suyu iki parça olacak şekilde yine hafif -orta tempoyla geçirme... Toplam 2.20 dakika kadar sürmüştü.
Konu güncelWhatsapp grubumuz şu an için 6 kişilik arkadaşlar. Benimle birlikte 10 kişi ise toplu alıma katılacağını iletti.
Ayın 10'una kadar grubumuz davetlere açık olacak olup, bu tarihte ortalama bir sayı vererek ve kahvekulübü adı kullanılmayarak firmayla iletişim kurulacaktır.
Görüşlerinizin tartışılması amacıyla whatsapp grubumuz:
![]()
Aynen öyle, WhatsApp'ta 12 kişiyiz, toplamda 20 kişi kadarız. 10'una kadar güncel tutalım, sonra firmayı arayacağız.Konu güncel![]()