• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kimma Coffee Roasters

Ben de varım ama mevcut alıma baltalama gibi algılanmasın diye ay ortaları beklense daha iyi olur.

Selamlar,

Bu ay ki toplu alım anketinden çıkan kavurucudan kargo hususunda destek alamadığım için ve önümüzdeki hafta misafirlerim olması sebebi ile kargo hususunda da yarımcı oldukları için sipariş oluşturacağım.Kargo firması bulunduğum yere haftada bir gün teslimat yaptıkları için kahvesiz kalmamak adına bir sipariş oluşturacağım.

Eğer bir indirim alınabilirsede denemek istediğim çekirdekler için indirimden faydalanırım.Yani sanmayın ki sizi yarıyolda bırakırım.Herhalukarda +1 arkadaşlar güvenebilirsiniz.

ben iki kişi olarak (arkadaşım yerine de) +2 olarak alıma katılrıım

İndirimli toplu alım mı, yoksa küçük paketli tadım alımı mı diye bir anket açmayı düşünüyorum. Kimma'da fiyatların nispeten uygun olduğu göze çarpıyor, belki her ikisini de sağlayabilir firma. :)

Kimma Aslı Hanım'ın Zoom söyleşisinden beri uzun zamandır aklımda, ancak bir türlü deneme fırsatı bulamadım. Uygun da bir teklif alınabilirse mutlaka katılırım.

İndirimli toplu alım mı, yoksa küçük paketli tadım alımı mı diye bir anket açmayı düşünüyorum. Kimma'da fiyatların nispeten uygun olduğu göze çarpıyor, belki her ikisini de sağlayabilir firma. :)

Selamlar @CoFFeePaTh
Benim oyum indirimli toplu alımdan yana anketi alabiliriz katılmak isteyenler fikirlerini beyan ederler daha adilane olur.

Dediğim gibi Kimma'da yeni gelen iki çekirdeği denemek istiyorum.

Bu iki kahve için bir deneme paketi olsa, 2x100gr yada 2x150gr şeklinde hoşuma gider. Gerekirse kahvelerin yanına 3. bir çekirdekte eklenebilir. Eğer toplu bir alım düşünülecekse bence ay sonunu beklemek yerine, hemen harekete geçilmeli. Bunun sebebi: 1- Görüşme olumsuz olabilir. 2- Aylık kahve tüketimi fazla olamayan benim gibi kahve severler, null sipariş miktarını da bu sonuca göre belirlerler.

Kişisel görüşüm bu şekilde.

Merhaba Levent, sanırım Kimma tarifini soruyorsunuz.

"Tulise ve Wegida için 1/16 Oran ve 90° su kullanın. 30 saniye ön demleme yapın. Wegida için Tulise'ye göre 1 kez daha az durarak suyu dökün. Aralarında 20 saniye bitiş saniyesi olabilir."

Benim standart demlemelerimden su sıcaklığı olarak ayrışıyor. Belli bir öğütüm aralığı ya da klik sayısı alamadım. :)

Selamlar @CoFFeePaTh

Rica etsem delter tarifinide müsait olduğun anda paylaşabilir misin.

Selamlar @CoFFeePaTh

Rica etsem delter tarifinide müsait olduğun anda paylaşabilir misin.
Tulise Delterda iyi sonuç vermişti, Wegida ise benim damak tadım özelinde Delter'a uymadı. Zor çözünen, çözünce de baharatsı bir tat veren çiçeksi ya da meyvemsi bulamadığım, hatta kavurucunun da V60 tarifini birebir deneyip yine tatmin olamadığım bir çekirdek.

Tulise
35 Red klik, ( Normal Aks 17-18 arası )
94° Pınar Madran
12/196 Oran

Önce 50 ml suyla hafif tempoda ön demleme, kalan suyu iki parça olacak şekilde yine hafif -orta tempoyla geçirme... Toplam 2.20 dakika kadar sürmüştü.

Tulise Delterda iyi sonuç vermişti, Wegida ise benim damak tadım özelinde Delter'a uymadı. Zor çözünen, çözünce de baharatsı bir tat veren çiçeksi ya da meyvemsi bulamadığım, hatta kavurucunun da V60 tarifini birebir deneyip yine tatmin olamadığım bir çekirdek.

Tulise
35 Red klik, ( Normal Aks 17-18 arası )
94° Pınar Madran
12/196 Oran

Önce 50 ml suyla hafif tempoda ön demleme, kalan suyu iki parça olacak şekilde yine hafif -orta tempoyla geçirme... Toplam 2.20 dakika kadar sürmüştü.

Emeğine sağlık @CoFFeePaTh çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar; sanıyorum ana toplu alım etkinliğini baltalamayacak kadar bekleyerek sağlıklı bir sürece girmiş bulunuyoruz. :) Kimma kahvelerini deneyimlemek isteyen arkadaşlar numaralarını bana özel mesaj yoluyla iletebilirlerse; sayımızı bilelim, organize olalım ve ona göre toplu alım indirimi talebinde bulunalım. Almak isteyen arkadaşlar adına firmayı aramayı düşünüyorum.
Herkese iyi demlemeler. Afiyette kalınız. :)

Whatsapp grubumuz şu an için 6 kişilik arkadaşlar. Benimle birlikte 10 kişi ise toplu alıma katılacağını iletti.
Ayın 10'una kadar grubumuz davetlere açık olacak olup, bu tarihte ortalama bir sayı vererek ve kahvekulübü adı kullanılmayarak firmayla iletişim kurulacaktır.

Son düzenleme:
Whatsapp grubumuz şu an için 6 kişilik arkadaşlar. Benimle birlikte 10 kişi ise toplu alıma katılacağını iletti.
Ayın 10'una kadar grubumuz davetlere açık olacak olup, bu tarihte ortalama bir sayı vererek ve kahvekulübü adı kullanılmayarak firmayla iletişim kurulacaktır.
Görüşlerinizin tartışılması amacıyla whatsapp grubumuz:

Konu güncel :)

Geri