• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kimma Coffee Roasters

Kimma'nın Etiyopya-Buku Sayısa çekirdeği de çok güzel bir çekirdekti, kavrumları genel olarak iyi olan bir kavurucu, bir süredir Guatemala Yulchen çekirdeğini de merak ediyorum deneyen olmuş mudur acaba?

Henüz kahvelerini tatmadım ama merak ediyorum, bundan sonraki ilk partide evdeki rezervde mutlaka yer bulacaklar...

Yerel tüm kavuruculardan belirli aralıklarla kahve temin ettikten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Kimma sessiz sedasız işini yapan en başarılı kavurmacıdır.

Honduras micro lot şu an 43 tl satılmaktadır bu kahve altını çizelim bir microlot ve tat künyesi nokta atışı bir kahve. Piyasada 60-70 lira bandında satılan bir çok kahveyi de cebinden çıkarır bu konuda çok İddaalıyım.

Merak eden olursa Guatemala yulchen'i rahatlıkla tavsiye ederim, hafif çiçeksi ve damakta kalıcı aromalara sahip ancak Honduras benim favorim.

@Asliyaman online açılması çok iyi oldu elinize sağlık

çekirdek bilgileri çok iyi düşünülmüş

@Asliyaman hanım, sitede bir sorun var sanırım, Guatemala Yulchen 1000 gram da 250 gram da 60 liraya alınabiliyor :)

Çok güzel haber:) Abonelikte olsaymış keşke :rolleyes:

Bu bilgiyi sıcak fırsatlarda paylaşsanız forumdonanım'da, şimdiye rahat 50 kişi sipariş vermiş olurdu.
50'den fazla olurdu bence :D
Aslı hanımın katılmış olduğu zoom yayını sonuna kadar izlemiştim ve bu online kahve satışını kendi sitelerinde yapmadıklarına dair bi eleştiri almışlardı. Bu kadar çabuk şekilde eleştiriyi ciddiye alıp satışa başlamaları gerçekten takdir edilecek bir şey. Bu da bizler gibi kahveseverlere verdikleri değeri çok iyi gösteriyor bence.

Herkese merhaba; güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Tahmin edersiniz ki site için gece gündüz gerçekten çok çalıştık 😅, çok da keyifli oldu. Gözden kaçan şeyler olabiliyor; uyarınız için çok teşekkürler, biz de fark ettik, düzeltildi. Ama merak etmeyin, kahve kulubu ile güzel şeyler de yapacağız. Söz verdiğim gibi siteyi en kısa zamanda yetiştirmeye çalıştık, bu süreci olumlu bir şekilde değerlendirebildiğimiz için çok huzurluyuz :) . Sizlerin de desteğini bekliyoruz. Sorularınız olursa her zaman yanıtlamaktan memnuniyet duyarım. Ayrıca, başka sürprizler de olacak, henüz bitmedi. Birlikte daha iyiye diyelim :) Herkese sevgiler

Yerel tüm kavuruculardan belirli aralıklarla kahve temin ettikten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Kimma sessiz sedasız işini yapan en başarılı kavurmacıdır.

Honduras micro lot şu an 43 tl satılmaktadır bu kahve altını çizelim bir microlot ve tat künyesi nokta atışı bir kahve. Piyasada 60-70 lira bandında satılan bir çok kahveyi de cebinden çıkarır bu konuda çok İddaalıyım.

Merak eden olursa Guatemala yulchen'i rahatlıkla tavsiye ederim, hafif çiçeksi ve damakta kalıcı aromalara sahip ancak Honduras benim favorim.
Honduras'ı biz de çok seviyoruz. 5 senedir bildiğimiz bir kahve. Bir çok farklı profilde çok iyi sonuçlarla karşılaştık. Yulchen ise bizim Primavera gibi Guatemala'dan ilk direkt ticaretini yaptığımız kahve. Onların da yeri ayrı elbette :) Çok teşekkürler, afiyetle sağlıkla

Herkese merhaba; güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Tahmin edersiniz ki site için gece gündüz gerçekten çok çalıştık 😅, çok da keyifli oldu. Gözden kaçan şeyler olabiliyor; uyarınız için çok teşekkürler, biz de fark ettik, düzeltildi. Ama merak etmeyin, kahve kulubu ile güzel şeyler de yapacağız. Söz verdiğim gibi siteyi en kısa zamanda yetiştirmeye çalıştık, bu süreci olumlu bir şekilde değerlendirebildiğimiz için çok huzurluyuz :) . Sizlerin de desteğini bekliyoruz. Sorularınız olursa her zaman yanıtlamaktan memnuniyet duyarım. Ayrıca, başka sürprizler de olacak, henüz bitmedi. Birlikte daha iyiye diyelim :) Herkese sevgiler

Siteniz çok güzel olmuş. Beklediğimize değmiş :)

Bu detayda bilgi veren kavurucu yurt dışında bile çok az var. Çok emek harcandığı buradan bile belli oluyor. Elinize sağlık. Başarılar.

Not: Sürprizleri de bekliyorum.

Gramajlar da 100 ve 150 gr ye inebilme gibi bir imkan ya da sürpriz paketler olacak mı peki Aslı Hanım

Geri