• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kiffa Ev Tipi Kahve Kavurma Makinesi

Bu makineden mümkünse ikinci el olarak almak istiyorum? Kiralık da olur.
İstanbul İzmit civarında elden teslim

Sıcak havayla çalışan başka kavurma aleti kullanıyorum. Bununla daha iyi olur gibi. Diğer ekipmanlarımızda olduğu gibi kullanıp sıkılan arkadaş var mıdır?
sicak hava ile hibrit bir makine yapmak icin dusunuyorsaniz evet bu makine musait, sanirim benzer calismalari yapan arkadaslar var ,sizdeki makine ile ilgili bilgi atarsaniz belki bir yardimimiz olabilir ..

Alevde kavurma olursa lezzet farkı çok mu oluyor diye merak ettim. Piknik tüpü ile denemeyi düşünüyordum. Sıcak hava düzeneği aklıma gelmedi.

Bendeki Çin malı basit makine. Isı kontrolü ekledim
Alevde kavurma burger King bile reklamlarında kullanıyor 🍔😂her iki kavurma da güzel sonuçlar verebilir ama sadece hava ile bazı kahvelerde güzel netice alırken.. Bu makinelerde hem sıcak hava hem drum olduğundan çok fazla opsiyon imkanı veriyor.. Bir nevi hibrit gibi çalışıyor zaten

Merhaba @Safak Tayland ,satışınız devam ediyorsa fiyat bilgisi alabilir miyim lütfen?
en kisa zamanda bilgilendirecegim ..biraz yogunluk var ..kahve sezonu covid falan ilgilenemedim vaktim kalmadi..3 bes gune donus yapar bilgilendiririm sizleri..anlayisiniz icin tesekkur eerim

Merhaba elinizde bu cihazdan mevcut mu ? Güncel durumu nedir bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Merhaba, fiyat bilgisi verebilirmisiniz☺️
Merhaba Mustafa bey.. Yeni fiyat için sanırım biraz beklemek gerekli.. Yurt dışından döndüğümde yeni bir party kiffa için harekete geçeceğim.. Mutlaka burdan sizi bilgilendiririz.. Sevgiyle kalin

Şu an elimde yalnızca 1 kez kullanılmış 2. parti üretim kiffa var. İstediğim fiyat 3000TL Ayıca elimde hiç kullanılmamış turuncu nurgaz ve 3 tüp var. Nurgaz 501 ocak 250 tl Kartuş 35 TL

Geri