• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kiffa Ev Tipi Kahve Kavurma Makinesi

@Strider the Roaster Fiyat neden özelden yazılıyor hocam, niye normal ilanlar gibi erişilebilir değil

direkt dolar yazın hocam gereksiz bir dm den bilgi verilmiştir gizemi oluşuyor

Ne gizemi olusacak melih al yazayim sana fiyat suan 4500liradan satisini yapiyoruz , dolar birazdaha artarsa 5000 olacak , o arada yine sormasi gerekecek insanlarin fiyati , konu meşgul olmasin diye ben yine ozelden iletecegim fiyati sonra yine gizemli gorunecek 😁

210 dolar diyin geçin beyin bedava
Oyle degil iste sayin portakal, uretim maliyetleri dolar olarak da artmakta maalesef, bugun 210dolarsa yarin 230dolar olabiliyor, kur artışından daha fazla artiyor uretim maliyetleri , mesela gecen sene yaptirdigimiz makinelerin fiyatlarini dolara cevirip bakarsaniz anlarsiniz , ornegin gecen sene 100dolara uretebildiysek bu sene ayni maliyet 150dolara cikmis durumda

Oyle degil iste sayin portakal, uretim maliyetleri dolar olarak da artmakta maalesef, bugun 210dolarsa yarin 230dolar olabiliyor, kur artışından daha fazla artiyor uretim maliyetleri , mesela gecen sene yaptirdigimiz makinelerin fiyatlarini dolara cevirip bakarsaniz anlarsiniz , ornegin gecen sene 100dolara uretebildiysek bu sene ayni maliyet 150dolara cikmis durumda
1 senelik değişimi anlarım da 2 günde 20 dolar koymaz diye düşünüyorum, bir de stoklu çalışmıyorsunuz büyük ihtimal siparişe özel yapıyorsunuz

1 senelik değişimi anlarım da 2 günde 20 dolar koymaz diye düşünüyorum, bir de stoklu çalışmıyorsunuz büyük ihtimal siparişe özel yapıyorsunuz
Aynen dogru diyorsun, siparise ozel yaptirdigimiz icin ozellikle kişiler ilgilendigi zaman ozelden fiyat iletmek daha saglikli oluyor. Bu proje aslinda bizim para kazandigimiz veya kazanabildigimiz bir sey degil, sektor gelissin diye yapiyoruz ,, kar marji olmadigi icin 2 3 dolarda oynasa cebimizden cikmis olur , gerek yok

Aynen dogru diyorsun, siparise ozel yaptirdigimiz icin ozellikle kişiler ilgilendigi zaman ozelden fiyat iletmek daha saglikli oluyor. Bu proje aslinda bizim para kazandigimiz veya kazanabildigimiz bir sey degil, sektor gelissin diye yapiyoruz ,, kar marji olmadigi icin 2 3 dolarda oynasa cebimizden cikmis olur , gerek yok
Doğrudur o zaman ben stoklu çalışıyorsunuz sandım, herkes özelleştirme isterse stoklu çalışmak da zorlaşır

Doğrudur o zaman ben stoklu çalışıyorsunuz sandım, herkes özelleştirme isterse stoklu çalışmak da zorlaşır
5er 5er uretiyoruz iste , sattigimizi tekrar yerine koyabilecek şekilde ayarlamamiz lazim ki devami gelsin ve proje kendini gelistirsin, bidahaki makineleri motorlu sekilde tasarliyoruz, bu motor makineyi onceden satin alanlarin makinelerine de takilabilecek

merhabalar, öncelikle kolaylıklar dilerim. ürünün bahtı açık olsun. Ben hangi sektörün gelişmesine katkı sağladığınızı ve nasıl geliştirdiğinizi sorabilir miyim?

merhabalar, öncelikle kolaylıklar dilerim. ürünün bahtı açık olsun. Ben hangi sektörün gelişmesine katkı sağladığınızı ve nasıl geliştirdiğinizi sorabilir miyim?
Tesekkurler, kahve sektorunde profesyonel veya hobi olarak kahve ile ilgilenen insanlara kahve kavurma ve kavurmayi ogrenme imkanini en uygun yolla saglamaya calisarak sektordeki bilgi birikimini ve kavurucular arasindaki networku gelistiriyoruz.

Fiyat bilgisi neden özelden yazılır:) pek çok mecrada böyle yapılıyor ya hiç anlamadım, herkes dm'de kendi becerisine göre pazarlık mı yapıyor nasıl işliyor bu düzen:)
Burda durum insanları eski fiyatı görüp yanlış anlamamaları yukarıda da güzelce açıklanmış aşağıda yazdıklarımın bu ürünle ilgisi yoktur

Özellikle Instagram'da böyle çok var, sinir bozucu. Ben nedeninin ürüne güvenmemeleri olarak yorumluyorum eğer sattıkları ürünün o fiyatı hak ettiğini düşünüyor olsalar direk yazarlardı

Burda durum insanları eski fiyatı görüp yanlış anlamamaları yukarıda da güzelce açıklanmış aşağıda yazdıklarımın bu ürünle ilgisi yoktur

Özellikle Instagram'da böyle çok var, sinir bozucu. Ben nedeninin ürüne güvenmemeleri olarak yorumluyorum eğer sattıkları ürünün o fiyatı hak ettiğini düşünüyor olsalar direk yazarlardı
Anlıyorum ama mesaj tarihleri belli zaten, atıyorum bir ay önceki mesajdaki fiyatı görüp bu fiyat demem, sorarım zamlandı mı diye ama atıyorum aynı hafta 10 kişi sormuş hepsinde dm'den gönderdim yazıyor:) dediğiniz gibi sinir bozucu oluyor. Neredeyse bütün satıcılar böyle yapınca sorayım dedim benim mi algılayamadığım bir durum var, normali dm'den gördermek mi diye..

Anlıyorum ama mesaj tarihleri belli zaten, atıyorum bir ay önceki mesajdaki fiyatı görüp bu fiyat demem, sorarım zamlandı mı diye ama atıyorum aynı hafta 10 kişi sormuş hepsinde dm'den gönderdim yazıyor:) dediğiniz gibi sinir bozucu oluyor. Neredeyse bütün satıcılar böyle yapınca sorayım dedim benim mi algılayamadığım bir durum var, normali dm'den gördermek mi diye..
Arkadaslar gercekten cok onemsiz bi konu hakkinda tartisiyorsunuz 😂 dmden gonderse ne olur yazsa ne olur , ben de boyle seyler neden dmden tartisilmiyor onu anlamiyorum

Arkadaslar gercekten cok onemsiz bi konu hakkinda tartisiyorsunuz 😂 dmden gonderse ne olur yazsa ne olur , ben de boyle seyler neden dmden tartisilmiyor onu anlamiyorum
Bir şey tartışmıyoruz hocam, birer yorum fikrimizi beyan ettik.. hani forum ya.. hani siz de fikrinizi beyan eden bu yorumu yazmışsınız ya onun gibi:) on tane mesajla konuyu uzatmadık, gereğinden fazla da önem vermedik.. neyin önemli olduğuna ve neyin dm'den neyin yorumda yazılacağına herkes kendi karar verir, size iyi satışlar

bidahaki makineleri motorlu sekilde tasarliyoruz, bu motor makineyi onceden satin alanlarin makinelerine de takilabilecek
Bu çok mantıklı olmuş. Elinize sağlık

Evde içeceğim kadar kavuruyorum diyenler için düşük miktarlı yeşil çekirdek tedariği problemli diye biliyorum. Genelde süreç, ortak çuval alalım aramızda üleşelim diye ilerliyor.
Peki bunun için planınız var mı? Düşük gramajlı, nitelikli yeşil çekirdek sunmayı düşünüyor musunuz?

Geri