Bu problemi ben de yaşıyordum. Rulo olarak satın alıp kendim kesmek zorunda kaldığım poşetlerde özellikle çok fazla oluyor. Paket oldukça yavaş, sinsi bir şekilde yumuşamaya başlıyor. Problem ya makasla kesiyor olmamdan kaynaklanıyor, yada poşetlerden. Ancak poşeti değiştirip buna geçtim.
Klikal 15x20 Cm 50 Adet Gofrajlı Tırtıklı Vakum Poşeti -torbası Çok Katmanlı Kalın Tip yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Sorun ortadan kalktı. Bu paketlerde şuana kadar bir kere yaşamadım problemi. Ancak bunları kesmiyorum hiç, dolayısı problem poşette mi yoksa kesmekte mi bilemiyorum. Bir ara bu poşetleri de keserek denerim. Ebatları küçük olduğu için hiç kesme ihtiyacı duymadım. Genelde 60 gr paket yapıyorum. (muhtemelen 120 gr kadar kahve alır ama) Buzluktan çıkarınca bir fincan demliyorum. 2-3 fincanlık kalanı da vaku vin'le soda şişesinde saklıyorum. En geç ertesi gün bitiyor zaten.
Bir de poşetleri jiletle tek seferde düzgünce keserseniz problem yaşamazsınız diye bir paylaşım görmüştüm ama nerde gördüm hatırlamıyorum. Hiç deneme fırsatım da olmadı. Vestel'in makinelerinde kesici var. Denemek lazım.