• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Kasım 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Yemen girer mi stoğa acaba komple bitti mi @blackeagle Worka ile birlikte almak istiyordum girerse.

WORKA ALIN WORKA! Kokusu öğütürken bile mest ediyor.
Valla benimkinde hiç koku yok. 30.10 kavrumlu. İlk demlememde çok zayıf bir tadı olmasına rağmen potansiyelli bulup bekledikçe açılacağını düşünmüştüm ama öyle olmadı. 4 dk tam immersion ile bile çözülmüyor kahve. Açılmasını umarak bir 10-15 gün daha bekleteceğim bakalım.

Son düzenleme:
Valla benimkinde hiç koku yok. 30.10 kavrumlu. İlk demlememde çok zayıf bir tadı olmasına rağmen potansiyelli bulup bekledikçe açılacağını düşünmüştüm ama öyle olmadı. 4 dk tam immersion ile bile çözülmüyor kahve. Açılmasını umarak bir 10-15 gün daha bekleteceğim bakalım.

Ben de aksi gibi hiç 2 haftadan önce kahve tüketmeye başlamam, 8. gününden başlamama rağmen tadı hala damağımda, kokusu burnumda. Kavurucuyla iletişime geçmelisiniz, bu kahveden keyif almamak bir problem.

Worka ile ilgili yazılanları okuyup 20.10 tarihli paketi açtım. 94 derece kinu pob 3.5.0 assu+arıtma ile 12gr 4x50 2.45 gibi bitirdim. Fermente tatlar asla baskın değil. şeftali ve balın tatlılığı soğudukça da devam ediyor. Klasik anaerobik etiyopyalar gibi değil daha kompleks ve çiçeksi geldi bana. Üst düzey bir kahve olduğu çok belli . Espressoda da deneyeceğim.

Benim de aynı şekilde. Kuru kokuda hiç bir şey vaad etmiyor. 2 demleme yaptım ikisi de çamur gibi oldu. Benim de aynı tarih kavrum.

150 gr kahve için bunlar nasıl fiyat böyle ya, işler çığrından çıkmaya başladı.

Yemen nasıl bir kahve öyle ya. Maaşallah. Kahve Yemenden gelir diye atalarımız boşuna söylememiş. @blackeagle reçetesi süper çalışıyor. 95 derece ASSU (Benim kullandığım marka) 1/17 oran K-MAX 6,8 tur.

Eline sağlık Zafer Bey.

@blackeagle 2625 ıd ile sipariş oluşturmuştum 3 gün önce ama kargolarda bi sorun mu var acaba hala kargoya verilmedi
Merhaba Burak bey verdiğiniz numara kullanılmaktadır. Telefonunuza mesaj gidiyor normalde yurtiçi kargo takip no:315885684222 buradan takip edebilirsiniz.

Siteye daha önceden de satılan cup of excellence etiyopya 10. Olan kahvesi kediro eklenmiş. Meraklılarına duyrulur.
Geçmiş zamanlarda bugün içtiğim kahve konusuna yazdığım yorumu da direkt yapıştırayım. Ben almıyorum çünkü buzlukbankta var bir 100 gram 😂

Firma: Milestones
Kahve: Etiyopya- Mustafa Kediro Natural CoE 10 88.75 puan
Oran: 15 gr kahve : 255 ml su
Ekipman: Hario V60 seramik
Method: 45ml 45 saniye bloom
Yatağı çok yükseltmeden sabit debi ile üç eşit döküş
Toplam Süre : 02.15
Değirmen
: 1zpresso zp6s
Öğütüm: 4.1
Su Markası: assu
Su sıcaklığı: 94 derece
Filtre: Cafec traditional

25.09 kavrum kahveyi bugün ikinci kez denedim. İlk demlemedeki hatalara göre düzenlenmiş reçetedir. Kahve tadım notlarında ne vaad ediyorsa onu veriyor. Sıcakta tropikal sarı meyve tatlılığı ve yeşil elma asiditesi baskın. Soğudukça yeşil elmanın yerini lime alıyor. Kahvede acılaşma eğilimi neredeyse yok. Reçeteye göre aromalar baskın ya da çekinik hale geliyor ama bitter tatlar açığa çıkmıyor. Kavrumda da dikkat çeken bir detay şu ki neredeyse farklı kavrum derecesinde hiçbir çekirdek yok. Sanki fabrikada birebir üretilmiş gibiler. Belli ki küçük batch kavrum ekipmanı kullanılmış. Çok lezzetli akılda kalıcı bir fincandı.

Son düzenleme:
Siteye daha önceden de satılan cup of excellence etiyopya 10. Olan kahvesi kediro eklenmiş. Meraklılarına duyrulur.
Hocam günaydın,
Bu konu hakkında bazı şeyleri anlayamıyorum ben. COE'de bu yıl 10. mu olmuş bu cekirdek ? Vakti zamanında derece alıp sürekli bunu vurgulayan çiftliklerden biri mı yoksa? O yıl derece alması ile bir kere derece alıp sonraki süreçte de bunu belirtmesi farkli oluyor tabi ki. Bu kahve özelinde de benzer bir karışıklık yaşıyorum . Cahilliğimi mazur görürseniz ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler

Hocam günaydın,
Bu konu hakkında bazı şeyleri anlayamıyorum ben. COE'de bu yıl 10. mu olmuş bu cekirdek ? Vakti zamanında derece alıp sürekli bunu vurgulayan çiftliklerden biri mı yoksa? O yıl derece alması ile bir kere derece alıp sonraki süreçte de bunu belirtmesi farkli oluyor tabi ki. Bu kahve özelinde de benzer bir karışıklık yaşıyorum . Cahilliğimi mazur görürseniz ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
Haklı bir soru ve dediğiniz gibi kötüye kullanılan bir ünvan oluyor çoğu zaman. Ama bu kahve özelinde öyle bir durum yok. Yarışmada derece alan lot şuan satıştaki. @blackeagle daha iyi bilgilendirir tabiki.

IMG_1183.png

Web sitesinde mobilde sürekli sorun yaşıyorum. Ana menü düğmesi defalarca tıkladıktan sonra çalışıyor.

Web sitesinde mobilde sürekli sorun yaşıyorum. Ana menü düğmesi defalarca tıkladıktan sonra çalışıyor.
Merhaba faruk bey ilk girişte video olduğu için biraz beklemeniz gerekiyor.

Geri