• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Kasım 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

FRİNSA ESTATE/HONEY EXT için daha önce demleme yapan ve önerdiği bir reçetesi olan var mıdır?
Ekipmanlar : Hario V60 , CMD mk4 ve stoğumda çok çeşit filtre kağıdım var.

Ben yaklaşık 15-16 klik öğütüp 1:15 97° demledim timemore b75 dripper ile sonuç güzel çıktı. Birkaç demlemede bende çözememiştim ilk başta.
selamlar, ben 2 yöntemi de denedim ama hala çözebilmiş değilim. bir de 30 tds buzdağı su kulllandım, 15/250, 5x50 düz tabana döktüm, 2,30 sürdü ama yine de çözemedim. alternatif reçetesi olan var mı?

selamlar, ben 2 yöntemi de denedim ama hala çözebilmiş değilim. bir de 30 tds buzdağı su kulllandım, 15/250, 5x50 düz tabana döktüm, 2,30 sürdü ama yine de çözemedim. alternatif reçetesi olan var mı?
Sıcaklık Yükseltin Milestone bazı kahvelerde sıcaklık yükseltmekten korkmayın 97-98 derecelere kadar çıkabilirsiniz ultra light kavrumsa.

Ben de daha kalın istiyor gibi hissettim demlemelerde ama öyle de süreyi tutturamam gibi gelmişti akış çok hızlı olacağı için. Döküşümü ayarlarım ona göre. Bir deneyeyim akşam bakalım. Teşekkür ederim.
bu sabah worka için öğütüm kalınlığı tüm kahvelerde buna yakın kalınlıkta öğütüyorum. Kinu Pob 3.5-4.0 arası genellikle

Ekli dosyalar

• IMG_6150.jpeg
    IMG_6150.jpeg
    252.1 KB · Görüntüleme: 95
Herkese Merhaba,
İndirimin son günlerine yaklaştığımız dönemde yetiştirmeye çalıştığımız Etiyopya Kochere biloya natural kahvemizi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

bütün sayfaları okudumda kesinlikle içmelisin diyebilecğeiniz çekirdekler nelerdir? ayın kavurucusundan sipariş geçmeden tamamlamak istemedim.

edit: v60 ile demliyorum.

bütün sayfaları okudumda kesinlikle içmelisin diyebilecğeiniz çekirdekler nelerdir? ayın kavurucusundan sipariş geçmeden tamamlamak istemedim.

edit: v60 ile demliyorum.
Volkan bey selam mutlaka denenmeli çekirdek kenya maganjo diego horta abakundakawa frinsa dark room coocentral bu kahveler fiyat perfomans oranı yüksek kahveler indirimle iyi fiyatlara geliyorlar. Üst düzey kahve olarak Las palmas sıradaşı bir deneyim sunuyor.Saygılarımla

forum kullanıcılarının seçtiği ayın kavurucusundan alışveriş yapmadan geçmemek için siparişimi oluşturdum.
Sipariş ID: 2881
kahve stoğum fazlaca var, mümkünse gelecek haftalarda kavurum yapacaksanız o zaman gönderin. teşekkürler.

2907 siparişimle aylık alımın bitmesine saniyeler kala siparişimi oluşturdum

FRİNSA ESTATE/HONEY EXT için daha önce demleme yapan ve önerdiği bir reçetesi olan var mıdır?
Ekipmanlar : Hario V60 , CMD mk4 ve stoğumda çok çeşit filtre kağıdım var.
15-250 95 derece, assu. Cmd 24klik 50ml bloom 45sn, 3 eşit döküş. 2.30-3 arası bitiş. Ozmotik döküş yapıyorum, kahve yatağı tam kurumadan diğer döküşe başlıyorum, sonda bir çalkalıyorum kahve yatağını.

Worka’dan verim alamamak gerçekten çok enteresan fakat size yardımcı olmak adına şöyle bir reçete sunayım:
Hario Switch/Abaca+ Filtre Kağıdı
15/250 oran
Öğütüm 800 mikron civarı CMD kullanıyorsanız 26-27 klik civarı
Su 95 derece/35-40 ppm Assu veya Uludağ Premium
Switch kapalı iken 50 ml 40 saniye bloom, switchi açıp beklemeden 50 ml daha ekleyip 100’e tamamlıyoruz. Yatak kurumadan fakat neredeyse tüm su süzülünce 75 ml daha ekleyip 175’e tamamlıyoruz. 15 saniye sonra 75 ml daha ekleyip 250’ye tamamlamış oluyoruz. Süre olarak 2:20-2:30 arası idealdir.
Son 15 gramı bu reçeteyi birebir uygulayarak harcadım. Kağıt, ekipmanlar, süre, su ve döküşler tüm değişkenler aynı. Sonuç hüsran. Bana gelen pakette bir sıkıntı vardı ama buna kimseyi ikna edemeyeceğimi biliyorum. Espresso denemesi de yaptım orda da şansıma öğütüm ayarını tekte tutturdum pre-infusion yaptım akış çok iyiydi falan ama tatta 125 gramına böyle bir para ödediğim bir sonuç vermedi bana. Sağlık olsun diyelim en azından diğer kahvelerden keyif aldık öyle böyle.

Son 15 gramı bu reçeteyi birebir uygulayarak harcadım. Kağıt, ekipmanlar, süre, su ve döküşler tüm değişkenler aynı. Sonuç hüsran. Bana gelen pakette bir sıkıntı vardı ama buna kimseyi ikna edemeyeceğimi biliyorum. Espresso denemesi de yaptım orda da şansıma öğütüm ayarını tekte tutturdum pre-infusion yaptım akış çok iyiydi falan ama tatta 125 gramına böyle bir para ödediğim bir sonuç vermedi bana. Sağlık olsun diyelim en azından diğer kahvelerden keyif aldık öyle böyle.
Merhaba size özelden mesaj attım. Yardımcı olacağımı söyledim.Bana ulaşabilirseniz. Gereğini yapacağım. Herkes için de geçerli bu durum. Saygılarımla

Merhaba size özelden mesaj attım. Yardımcı olacağımı söyledim.Bana ulaşabilirseniz. Gereğini yapacağım. Herkes için de geçerli bu durum. Saygılarımla
Merhaba Zafer bey. Sizin bende numaranız var aslında sonuç alamadığımı konuşmuştuk. Ancak tavsiyeler işe yaramayınca, forumda herkes çok memnun olunca ve dürüst olmak gerekirse workadan sonuç alamadığım için forumda enteresan bir şekilde diğer arkadaşlar tarafından yargılanınca ben de sıkıntıyı kendime bağlayıp sizi ayrıca rahatsız etmedim. Sonuçta kahve de elimde kalmadı zaten. Yine de ilginize teşekkürler.

Merhaba Zafer bey. Sizin bende numaranız var aslında sonuç alamadığımı konuşmuştuk. Ancak tavsiyeler işe yaramayınca, forumda herkes çok memnun olunca ve dürüst olmak gerekirse workadan sonuç alamadığım için forumda enteresan bir şekilde diğer arkadaşlar tarafından yargılanınca ben de sıkıntıyı kendime bağlayıp sizi ayrıca rahatsız etmedim. Sonuçta kahve de elimde kalmadı zaten. Yine de ilginize teşekkürler.
Valla alımdan dolayı kafam allak bullak. Tekrar bana mesaj atın hatırlayamadım.Ziza da ulaşsın size tekrar gönderim yapıcam.Rica edicem mümkünse.

İndirimi kaçırdım 😂

Yorum yapan arkadaşların niyetini anlıyorum. Hocam kahve gerçekten parfüm gibi bir kokuya, güzel bir natürel Etiyopya tadına sahipti. Tepkiler bu tadı alamamanızla kurulan bir empati ile üzülerek yardım etme çabası. Ben bile hemen derdinizle dertlendim, bir refleksle tarif bile veriyordum az kalsın. Az önce kontrol ettim, benimki de 30.10 kavrumu. Galiba bu kahveye ilk yorum yapan kişiyim ve vebalini de anlıyorum: inşallah bu tecrübeniz olumlanır. Afiyetler olsun.

15-250 95 derece, assu. Cmd 24klik 50ml bloom 45sn, 3 eşit döküş. 2.30-3 arası bitiş. Ozmotik döküş yapıyorum, kahve yatağı tam kurumadan diğer döküşe başlıyorum, sonda bir çalkalıyorum kahve yatağını.
Bu reçete ile demleyince gövdesi biraz az geldi bana ve aynı proseslerde 1:14 oranında 2.30 dk da bitirdim. daha gövdeli ve damak tadıma uygun çıktı elde ettim. Reçeteniz için teşekkür ediyorum.

Etiyopya Biftu Gudina
Honduras Carlos Mejia
Kenya Meganjo

Hepsini V60 demledim ve hepsini de çok beğendim. Ellerinize sağlık Zafer Bey. Honduras ve Kenya espressoda da çok iyi ama özellikle Kenya'ya dikkat çekeyim, uzun süredir hasret kalmıştık. Kötü kavrumlardan dolayı hep hayal kırıklığı oluyordu. Ama Zafer bey mutlu etti. Teşekkürler.

Geri