Valla benimkinde hiç koku yok. 30.10 kavrumlu. İlk demlememde çok zayıf bir tadı olmasına rağmen potansiyelli bulup bekledikçe açılacağını düşünmüştüm ama öyle olmadı. 4 dk tam immersion ile bile çözülmüyor kahve. Açılmasını umarak bir 10-15 gün daha bekleteceğim bakalım.WORKA ALIN WORKA! Kokusu öğütürken bile mest ediyor.
selam emir bey bende heyecanla bekliyorum.Haber vericemYemen girer mi stoğa acaba komple bitti mi @blackeagle Worka ile birlikte almak istiyordum girerse.
Valla benimkinde hiç koku yok. 30.10 kavrumlu. İlk demlememde çok zayıf bir tadı olmasına rağmen potansiyelli bulup bekledikçe açılacağını düşünmüştüm ama öyle olmadı. 4 dk tam immersion ile bile çözülmüyor kahve. Açılmasını umarak bir 10-15 gün daha bekleteceğim bakalım.
Ben de çok beğendim Worka’yı. İyi bir Etiyopya mest ediyor gerçekten. Yaye de aldım, bakalım o nasıl çıkacak.WORKA ALIN WORKA! Kokusu öğütürken bile mest ediyor.
Valla benimkinde hiç koku yok. 30.10 kavrumlu. İlk demlememde çok zayıf bir tadı olmasına rağmen potansiyelli bulup bekledikçe açılacağını düşünmüştüm ama öyle olmadı. 4 dk tam immersion ile bile çözülmüyor kahve. Açılmasını umarak bir 10-15 gün daha bekleteceğim bakalım.
@blackeagle bu ay 2. Siparişi oluşturacağım ancak yeni girecek çekirdekler belli oldu mu? Ona göre beklemek istiyorum.beklemedeyiz.Yeni kahvelerle ilgili haber vericem.
Benim de aynı şekilde. Kuru kokuda hiç bir şey vaad etmiyor. 2 demleme yaptım ikisi de çamur gibi oldu. Benim de aynı tarih kavrum.Valla benimkinde hiç koku yok. 30.10 kavrumlu. İlk demlememde çok zayıf bir tadı olmasına rağmen potansiyelli bulup bekledikçe açılacağını düşünmüştüm ama öyle olmadı. 4 dk tam immersion ile bile çözülmüyor kahve. Açılmasını umarak bir 10-15 gün daha bekleteceğim bakalım.
Merhaba Burak bey verdiğiniz numara kullanılmaktadır. Telefonunuza mesaj gidiyor normalde yurtiçi kargo takip no:315885684222 buradan takip edebilirsiniz.@blackeagle 2625 ıd ile sipariş oluşturmuştum 3 gün önce ama kargolarda bi sorun mu var acaba hala kargoya verilmedi
Cevabınız için teşekkürler, mesaj gelmedi sitede kargolandı yazmadığı için sormak istemiştimMerhaba Burak bey verdiğiniz numara kullanılmaktadır. Telefonunuza mesaj gidiyor normalde yurtiçi kargo takip no:315885684222 buradan takip edebilirsiniz.
Hocam günaydın,Siteye daha önceden de satılan cup of excellence etiyopya 10. Olan kahvesi kediro eklenmiş. Meraklılarına duyrulur.
Haklı bir soru ve dediğiniz gibi kötüye kullanılan bir ünvan oluyor çoğu zaman. Ama bu kahve özelinde öyle bir durum yok. Yarışmada derece alan lot şuan satıştaki. @blackeagle daha iyi bilgilendirir tabiki.Hocam günaydın,
Bu konu hakkında bazı şeyleri anlayamıyorum ben. COE'de bu yıl 10. mu olmuş bu cekirdek ? Vakti zamanında derece alıp sürekli bunu vurgulayan çiftliklerden biri mı yoksa? O yıl derece alması ile bir kere derece alıp sonraki süreçte de bunu belirtmesi farkli oluyor tabi ki. Bu kahve özelinde de benzer bir karışıklık yaşıyorum . Cahilliğimi mazur görürseniz ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler

Merhaba faruk bey ilk girişte video olduğu için biraz beklemeniz gerekiyor.Web sitesinde mobilde sürekli sorun yaşıyorum. Ana menü düğmesi defalarca tıkladıktan sonra çalışıyor.
Ucuza kalitesiz ve ortalama kahve bulmak kolay, bu kalitede olduğu sürece fiyatlarını hayliyle hak ediyor bence.150 gr kahve için bunlar nasıl fiyat böyle ya, işler çığrından çıkmaya başladı.