Kediro ile beraber içtiğim en kompleks kahvelerden biri tat katmanları olarak. Harbiden hissettiriyor pahalı bir kahve olduğunuYükleniyor...
milestonescoffee.com
Baktım ki siteye meşhur kahve yine stoklarda. Bunu bizim dükkanda her demlediğimde öğrenciler bu neydi diye sordu hep. Çok enteresan ve beklenti üzerinde bir kahve. Beni uzun süredir bu denli şaşırtan bir kahve olmamıştı, kesinlikle tavsiyemdir. Yıllar evvel Circulor'dan içtiğim Yemen'den aldığım tat ile aynıydı. Yemen çok enteresan bir memleketmiş.
Kahve yemenden gelir
Bülbül çemenden gelir (havar havar yarim)
Evet stok sorunu var. Son 20 paket kaldı@blackeagle yemen için stok problemi var mı? Şuan stoklar dolu aman yemeni de kaçırmak istemem
Bu Mohamed Mosleh abi enteresan bir adam.Yemen görünce dayanamıyorum iki paket Yemen siparişi geçildi.![]()
Burada da diğer kavurucularımız için de dersler var.Bu Mohamed Mosleh abi enteresan bir adam.
https://piratesofcoffee.com/product...ovnvkcI_pCu3C0edC8AkyVH2hloYIiyR0alFBnqllzDIR
Kahveyi bu fiyattan ucuza satan Zafer ağamız sağ olsun. Archers Coffee'de de zamanında varmış aynı çiftlikten ama satılınca linki geçersiz yapmışlar. Zafer'in asıl bize faydası uzun zamandır alışveriş yapanlar daha iyi bilir, sürekli marjinal ve çok da bulunmayacak kaliteli kahveleri elinde sık sık bulunduruyor olması. Milestonesla tanışıklığı olanlar için Bu Yemen'in Milestones'ta olması o kadar normal ki. Sağ olsun, var olsun.
Aboo! Yemen tükenmiş, neyse ki bir paket aldım. İnşallah ağam bize bu ay toplu alım hatrına bir kaç sürpriz daha yapar.Bu Mohamed Mosleh abi enteresan bir adam.
https://piratesofcoffee.com/product...ovnvkcI_pCu3C0edC8AkyVH2hloYIiyR0alFBnqllzDIR
Kahveyi bu fiyattan ucuza satan Zafer ağamız sağ olsun. Archers Coffee'de de zamanında varmış aynı çiftlikten ama satılınca linki geçersiz yapmışlar. Zafer'in asıl bize faydası uzun zamandır alışveriş yapanlar daha iyi bilir, sürekli marjinal ve çok da bulunmayacak kaliteli kahveleri elinde sık sık bulunduruyor olması. Milestonesla tanışıklığı olanlar için Bu Yemen'in Milestones'ta olması o kadar normal ki. Sağ olsun, var olsun.
Sürpriz olsun ama Yemen tekrar gelebilirmişAboo! Yemen tükenmiş, neyse ki bir paket aldım. İnşallah ağam bize bu ay toplu alım hatrına bir kaç sürpriz daha yapar.
Bu kahveyi kavurucu olarak alabilmek de büyük sıkıntı baya uğraşmanız lazım. Öyle diğer yeşil çekirdekler kadar büyük ölçekte bir üretim yokBurada da diğer kavurucularımız için de dersler var.
İyi kahveyi uğraşıp getirmek iyi bir profil oturtmak ana mesele. Bu hobiyi edinenlerin bu kahveler için ücret tavanı yüksek. Yeterki özel bir deneyim sunulsun.
buzdağı deniyorum bir kaç gündür nestleden bir tık daha iyi geldi bana. nestlede fazla meyvemsi ve sulu çıktı veriyorduMilestones kahveleri ile espressoda hangi suyu önerirsiniz? Blendler için değil de light roastlar için soruyorum daha çok.
Ben espresso için Kuzeyden, filtre için Assu kullanıyorum ve çok iyi çıktılar alıyorum.Milestones kahveleri ile espressoda hangi suyu önerirsiniz? Blendler için değil de light roastlar için soruyorum daha çok.
+1Merhaba V60 demleme için tatlı bir kahve istiyorum tatlı meyve notalı ekşimsi tatlar barındırmayan hangi kahveleri öneririsiniz? @blackeagle
Şimdi reçete attığım Strawberry.alıma yeni katılacağım. bir adet espresso, 2 adet filtre alacağım. filtrede meyvemsi fermente tatlar çok hoşuna gidiyor. ne önerirsiniz?