• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Kasım 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Baktım ki siteye meşhur kahve yine stoklarda. Bunu bizim dükkanda her demlediğimde öğrenciler bu neydi diye sordu hep. Çok enteresan ve beklenti üzerinde bir kahve. Beni uzun süredir bu denli şaşırtan bir kahve olmamıştı, kesinlikle tavsiyemdir. Yıllar evvel Circulor'dan içtiğim Yemen'den aldığım tat ile aynıydı. Yemen çok enteresan bir memleketmiş.

Kahve yemenden gelir
Bülbül çemenden gelir (havar havar yarim)
Kediro ile beraber içtiğim en kompleks kahvelerden biri tat katmanları olarak. Harbiden hissettiriyor pahalı bir kahve olduğunu

Yemen görünce dayanamıyorum iki paket Yemen siparişi geçildi. ☺️

Elimde o kadar çok kahve varki... Burada yazılanları gördükçe almamak için zor duruyorum :D bakalım nerede patlayacağım

Yemen görünce dayanamıyorum iki paket Yemen siparişi geçildi. ☺️
Bu Mohamed Mosleh abi enteresan bir adam.

https://piratesofcoffee.com/product...ovnvkcI_pCu3C0edC8AkyVH2hloYIiyR0alFBnqllzDIR

Kahveyi bu fiyattan ucuza satan Zafer ağamız sağ olsun. Archers Coffee'de de zamanında varmış aynı çiftlikten ama satılınca linki geçersiz yapmışlar. Zafer'in asıl bize faydası uzun zamandır alışveriş yapanlar daha iyi bilir, sürekli marjinal ve çok da bulunmayacak kaliteli kahveleri elinde sık sık bulunduruyor olması. Milestonesla tanışıklığı olanlar için Bu Yemen'in Milestones'ta olması o kadar normal ki. Sağ olsun, var olsun.

https://piratesofcoffee.com/product...ovnvkcI_pCu3C0edC8AkyVH2hloYIiyR0alFBnqllzDIR

Kahveyi bu fiyattan ucuza satan Zafer ağamız sağ olsun. Archers Coffee'de de zamanında varmış aynı çiftlikten ama satılınca linki geçersiz yapmışlar. Zafer'in asıl bize faydası uzun zamandır alışveriş yapanlar daha iyi bilir, sürekli marjinal ve çok da bulunmayacak kaliteli kahveleri elinde sık sık bulunduruyor olması. Milestonesla tanışıklığı olanlar için Bu Yemen'in Milestones'ta olması o kadar normal ki. Sağ olsun, var olsun.
Burada da diğer kavurucularımız için de dersler var.
İyi kahveyi uğraşıp getirmek iyi bir profil oturtmak ana mesele. Bu hobiyi edinenlerin bu kahveler için ücret tavanı yüksek. Yeterki özel bir deneyim sunulsun.

Aboo! Yemen tükenmiş, neyse ki bir paket aldım. İnşallah ağam bize bu ay toplu alım hatrına bir kaç sürpriz daha yapar.

Burada da diğer kavurucularımız için de dersler var.
İyi kahveyi uğraşıp getirmek iyi bir profil oturtmak ana mesele. Bu hobiyi edinenlerin bu kahveler için ücret tavanı yüksek. Yeterki özel bir deneyim sunulsun.
Bu kahveyi kavurucu olarak alabilmek de büyük sıkıntı baya uğraşmanız lazım. Öyle diğer yeşil çekirdekler kadar büyük ölçekte bir üretim yok

Güzel insan @blackeagle Zafer abi, bir önceki siparişimde ufak bir aksaklık yaşamıştım, hiç bir talebim olmamasına rağmen, toplu alımda verdiğim sipariş sonrası hemen aradı ve siparişime iki mükemmel Ruanda ve Endonezya kahvesi eklemiş hediye olarak. İşine, müşterisine sonsuz saygı ve sevgi duyan bir insan. En çok da o kadar işin arasında arayıp, sormasına, kahve ile ilgili tavsiyeler vermesine, sohbet etmesine şaşırıyorum. Eline, yüreğine sağlık güzel insan.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251111_023252.jpg
    Screenshot_20251111_023252.jpg
    127.2 KB · Görüntüleme: 140
alıma yeni katılacağım. bir adet espresso, 2 adet filtre alacağım. filtrede meyvemsi fermente tatlar çok hoşuna gidiyor. ne önerirsiniz?

Kolombiya Las Palmas Strawberry yıkılıyor. Kavurucu çilek notası ile kalite kontrol imzasını atmış.
12/210 (1/17,5 oran)
Kinu 3.1
Origami Air S
Hario 01 filtre
97 ° 55 ppm su
1 dk boyunca uzun bloom 110 ml su
Kalan suyu 1.15 dk gibi tek döküşte merkezden kenarlara kahve yatağını bozmadan döküyoruz. 2.30 gibi demlemeyi bitiriyoruz. Tek döküşte mümkün mertebe yavaş hareket ediyoruz.
Sonuç muazzam tatlı, damak doyuran yormayan keyifli bir deneyim kahvesi. 😋

Geri