• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Merhaba
Az önce kendim için bir sipariş oluşturdum. Ailem için tekrar sipariş vermek istediğimde kavrulmuş fındık stoğu bitmiş gözüküyor. Yeniden stok açacak mısınız?
Teşekkürler

Öncelikle merhaba hayırlı satışlar olsun. Paketini açmadığınız zaman tazeliğine ne kadar muhafaza ediyor? Sanırım dört pakete kadar alabiliyoruz o yüzden sordum kolay gelsin.
Merhabalar. Teşekkür ederim.

Paketi açmadığınız zaman serin, güneş görmeyen kuru bir yerde muhafaza ettiğiniz takdirde fındığa bir zarar gelmez. Gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Naturel fındığı da çok uzun süre saklamayı düşünüyorsanız genelde buzdolabına koymayı öneriyorum. Tüm ürünlerim için son kullanma tarihini 1 yıl olarak düşünebilirsiniz uygun koşullarda saklandığı sürece 🙂
Daha fazla da alabiliyorsunuz birazdan gerekli ürün güncellemesini yapacağım.
Merhaba
Az önce kendim için bir sipariş oluşturdum. Ailem için tekrar sipariş vermek istediğimde kavrulmuş fındık stoğu bitmiş gözüküyor. Yeniden stok açacak mısınız?
Teşekkürler
Merhaba. Sürekli takip etsem de gözümden kaçmış. Teşekkür ederim haber verdiğiniz için. Birazdan gerekli güncellemeyi yapacağım 🙂

Merhabalar. Yoğunluktan dolayı bazı aksamalar olabiliyor. Elimden geldiğince ertesi gün kargolama yapmaya çalışıyorum. Tek başıma hazırladığım için aksayabiliyor.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Sipariş verenlere şimdiden afiyet olsun 😊

BİLGİLENDİRME !

300 gramlık Şekersiz Ezme'den son 1 adet kalmıştır.

600 gramlık büyük kavanozlardan da çok az bir miktarda var. Bu akşam shopier mağazasına ekleyeceğim bilginiz olsun.

@kahveseverfındık

Sonunda verdim siparişi. Hayırlı olsun.

Sipariş no : 861681686
Şimdiden afiyet olsun 🙏

Nitelikli fındık ve fındık ürünleri bulmak için tek çare internet 😄

Umarım siz de beğenirsiniz. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Şimdiden afiyet olsun 🙏
Deneyen denemeyen herkese tavsiye ederim kesinlikle. Dayanamadım ve tek oturuşta 'tadına bakmak amacıyla' 100 gr kavrulmuştan 70-80 gr da taze olandan yedim. Normalde kavrulmamış fındığa ayrı bir düşkünlüğüm vardır ama kavrulmuş olan bambaşka gerçekten... Fındık ağaçlarınızın emeğine sağlık...
Soru işareti olan varsa, hiç beklemeden bi alıp denemesini tavsiye ederim...

Deneyen denemeyen herkese tavsiye ederim kesinlikle. Dayanamadım ve tek oturuşta 'tadına bakmak amacıyla' 100 gr kavrulmuştan 70-80 gr da taze olandan yedim. Normalde kavrulmamış fındığa ayrı bir düşkünlüğüm vardır ama kavrulmuş olan bambaşka gerçekten... Fındık ağaçlarınızın emeğine sağlık...
Soru işareti olan varsa, hiç beklemeden bi alıp denemesini tavsiye ederim...
İyi dilekleriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim 😊 Afiyet olsun 🙏

Bilgilendirme

Şekersiz Ezmede son kalan 5 adet büyük boy 600 gramlık kavanozları shopier mağazasına ekledim. Yeni üretim yapılması 7-10 gün arası sürecek. Bilginiz olsun 🙂

Ordu Kivisi tükendi. Umarım sipariş verenler beğenmiştir. Seneye tekrar stoklara girecek 🙂 Afiyet olsun

Bilgilendirme

Şekersiz Ezmede son kalan 5 adet büyük boy 600 gramlık kavanozları shopier mağazasına ekledim. Yeni üretim yapılması 7-10 gün arası sürecek. Bilginiz olsun 🙂

Ordu Kivisi tükendi. Umarım sipariş verenler beğenmiştir. Seneye tekrar stoklara girecek 🙂 Afiyet olsun
kiviyi beğendik, tatlı ile ekşi arası dengeli bir tadı vardı :)

Benim irademi kırıyor bu fındıklar ve ezmeler... Her gözüme iliştiğinde gömüyorum.
Hiçbir sağlıklı atıştırmalık bu kadar lezzetli olmamalı. Kilo aldıracak olması beni durduramıyor maalesef. Umutsuzca yiyorum dostlar...

Yorumlar, sipariş vermem için beni fazlasıyla ikna etti 😄
Sabırsızlıkla bekliyorum.

Şimdiden ellerinize sağlık @kahveseverfındık ☺️
Umarım siz de beğenirsiniz. Siparişiniz kargoda. Şimdiden afiyet olsun 😊
Benim irademi kırıyor bu fındıklar ve ezmeler... Her gözüme iliştiğinde gömüyorum.
Hiçbir sağlıklı atıştırmalık bu kadar lezzetli olmamalı. Kilo aldıracak olması beni durduramıyor maalesef. Umutsuzca yiyorum dostlar...
Maalesef fındıklarımın tek sorunu bu sanırım hocam. Bir kere başlanıldığında daha durulmuyor 😄 Sağlıklı olmasından dolayı içiniz rahat olsun.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim 🙂 Afiyet olsun

Merhabalar 🙂

Kampanyalı fiyatların son günü olduğunu hatırlatmak istedim. Ürünlere olan ilginizden dolayı herkese teşekkür ederim.

Keyifli ve sağlıklı günler dilerim.

Taze, Şekersiz %100 Nitelikli fındık ezmesi yapıldı. Yarın stoklar tekrardan açılacak 🙂 Bekleyenlerin haberi olsun 🌰

Screenshot_20221221_185930.jpg

508E81F2-1254-4E1E-938E-A2C1D9D7E25E.jpeg
Selam,

Etiket ile ilgili bir basım hatası olabilir diye düşünüyorum.
Siparişim şekersizdi, umarım hata, içindekilerde şekerli yazmasıdır. 😅

Ekli dosyayı görüntüle 23603
Selam,

Etiket ile ilgili bir basım hatası olabilir diye düşünüyorum.
Siparişim şekersizdi, umarım hata, içindekilerde şekerli yazmasıdır. 😅
Selamlar. Etiketle ilgili bir basım hatası olmuş. Benim gözümden kaçmış. Kusura bakmayın. Artık yeni etiketleri kullanmaya başladığım için böyle bir sıkıntı olmaz diye umuyorum.

İçeriği %100 fındıktır. İçiniz ferah olsun. Afiyet olsun 🙂

Geri