• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita Türkiye Distribütörlüğü

Kodlar ne zaman aktif hale gelecek. Hatalı diyor.

Ben soruya şöyle bir ekleme yapayım, demleme parametrelerine karşı kalita, V60'dan daha töleranslı mıdır? :)
Henüz kullanmadığım için kesin bir yanıt veremiyorum maalesef, ama epey bir şey okudum Kalita hakkında. Temel farklardan bir tanesi kanallanma riskinin olmaması (en azından iddiaları bu yönde). Bunun da başlıca sebebi, V60'tan farklı olarak tabanda sadece üç tane küçük deliğin yer alması. Bu delikler akışı sınırlandırıyorlar, dolayısıyla kahve suyla bir V60'a göre daha uzun süre temas ediyor. Sonuç olarak daha dengeli bir çözünme yakalamak mümkün. Bunun dışında filtre farkı var. Filtrenin dalgalı olması ve drippera bütünüyle temas etmemesi ısı alışverişini azalttığı gibi drippera bağlı olarak gerçekleşen sıcaklık düşüşünü de azaltıyor. Dripperdaki daha iyi sıcaklık kontrolü daha iyi bir demleme demek. Netice olarak daha toleranslı olması beklenebilir bir durum.

Duyuruda kişi başı satın alma limiti 2 adet ile sınırlandırıldığı belirtilmiş. Filtre kağıtları da bu sınırlandırmaya tabi mi?

Selamlar,
Ben amatör bir kahve demleyicisiyim, ancak en sevdiğim demleme yöntemlerinden biri olan V60'a yavaş yavaş atılmayı planlıyorum.
Sizce bu noktada ilk dripper ekipmanı olarak kalita'yı tercih etmem doğru bir haraket olur mu? Yoksa ilk dripper olarak daha standart, mesela proselen bir V60 ile mi atılmak daha mantıklı olacaktır.
Çünkü özellikle cam olan dripper çok hoşuma gitti ve başlığı baştan sona okuduğumda ürünlere biraz ikna oldum :) Yorumlarınıza ve tavsiyelerinize istinaden bütçe planı yapmayı düşünyüyorum 😁
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)

Geri