Video serinize Tiamo vs Kalita karşılaştırması (özellikle taban delik farkları Tiamo lehine gibi duruyor) ekleme şansınız olursa faydalı olabilir diye düşünüyorum.Önemli kısım burası![]()
Merhaba,var mı bir gelişme efenim?
Diğer konuda da yazıldığı üzere fiyatlarda bir karışıklık olmuş sanırım. 155 çelik için olan bundle 185 versiyonundan daha pahalı gözüküyor.Merhaba,
Forum özel kampanyası akşam duyurusu yapılacak. Az bir süre daha beklemenizi tavsiye ederiz
Akşam 8 yazıyorduKodlar ne zaman aktif hale gelecek. Hatalı diyor.
gelbura.comhangi sitede arkadaşlar ?
Merhaba,hangi sitede arkadaşlar ?
Sonuç itibariyle bir pourover demleme ekipmanı olduğu için, V60'a genel anlamda ne gerekiyorsa burda da onlar gerekiyor.Clever kullanana tavsiye eder misiniz?
Kalita gooseneck ister mi?
Sonuç itibariyle bir pourover demleme ekipmanı olduğu için, V60'a genel anlamda ne gerekiyorsa burda da onlar gerekiyor.
Ben soruya şöyle bir ekleme yapayım, demleme parametrelerine karşı kalita, V60'dan daha töleranslı mıdır?![]()
Henüz kullanmadığım için kesin bir yanıt veremiyorum maalesef, ama epey bir şey okudum Kalita hakkında. Temel farklardan bir tanesi kanallanma riskinin olmaması (en azından iddiaları bu yönde). Bunun da başlıca sebebi, V60'tan farklı olarak tabanda sadece üç tane küçük deliğin yer alması. Bu delikler akışı sınırlandırıyorlar, dolayısıyla kahve suyla bir V60'a göre daha uzun süre temas ediyor. Sonuç olarak daha dengeli bir çözünme yakalamak mümkün. Bunun dışında filtre farkı var. Filtrenin dalgalı olması ve drippera bütünüyle temas etmemesi ısı alışverişini azalttığı gibi drippera bağlı olarak gerçekleşen sıcaklık düşüşünü de azaltıyor. Dripperdaki daha iyi sıcaklık kontrolü daha iyi bir demleme demek. Netice olarak daha toleranslı olması beklenebilir bir durum.Ben soruya şöyle bir ekleme yapayım, demleme parametrelerine karşı kalita, V60'dan daha töleranslı mıdır?![]()
Hayırlı olsun.Merhaba,
![]()
Kalita Gelbura.com' da | Gelbura.com
Kalita en iyi fiyat ve orijinal Kalita Türkiye Distribütör garantili ürünler ile Gelbura.com ' da.www.gelbura.com