Daha fazla
- Espresso Makinesi
- Rocket Cinquantotto
- Değirmen
- Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
- Ekipmanlar
- V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
İki Forumda Özgürce Yazabiliyorum önde götürüyor.
Peki o zaman arkadaşlar firmalar neden bizim forumdan ayrılıyor ? Sizce diğer forumda aktif olan bazı kavurucular buraya neden yazmıyor olabilir ? Benim yüzümden bir durum söz konusu olması lazım ama benim hatırladığım çoğu kavurucuyla bire bir hiç bir sorunum olmadı. O zaman anket sonucu sanki bana biraz yanıltıcı geliyor. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?Bu arada kimseyi suçlama söz konusu değil beyin fırtınası yapıyoruz burada. Benim amacım burada bu tip (Kavurucuların toplu alımdan ayrılması) durumların tekrarını önleyerek çözüm üretebilmek. Akılcı bir yolla sorunları çözmeye çalışıyorum sizlerin de her türlü fikirlerine açığım.
Bana sanki bir arkadaşımızın yorumu daha doğru geldi burada. Diğer forumlarda 4 kez düşünüyorsam burada 3 kez düşünüyorum gibi bir yorumda.
Benim sizlerden tek dileğim forumda başlıklara "cevap yaz" butonuna tıklamadan önce bir kez daha yazdığınızı okuyup cevabı yollamanız. Dilediğiniz gibi kimseyi kırmadan ve bireysel sınırlara girmeden eleştirinizi önlemek veya sınırlamak benim haddime değil ama bazen sizden yazarken daha yumuşak dil kullanmanızı istiyorum bu forumda.
*Trolleme konusunda ise gerçekten sınırları aşan ve dalga geçen durumlar olduğu zaman (firmalar arası ya da bireyler arası) bunlara müdahaleyi en kısa zamanda yapacağız. Bu trolleme tabi iki üye ya da üye ve firma arasında kim tarafından yapılırsa yapılsın buna izin vermeyeceğiz.*