S
Silinen üye 7803
Guest
Ben kötü yorum yapacağım demem.Ancak orada kötüye kötü derken 4 kez düşünüyorsam burada 3 kere düşünürüm.
Ben kötü yorum yapacağım demem.Ancak orada kötüye kötü derken 4 kez düşünüyorsam burada 3 kere düşünürüm.
Hakim olmamanız normal çünkü bugüne kadar bunu hiç halka açmadık. İkimiz de bunun kavgasını admin efendileriyle verdik ve sessiz sedasız oradan ayrıldık. fakat burada konusu açılınca, üzerinden de baya bir zaman geçince yazayım istedim.Bu konuya hakim değilim.
Hocam Balkon konuşması olacak mı?Hakim olmamanız normal çünkü bugüne kadar bunu hiç halka açmadık. İkimiz de bunun kavgasını admin efendileriyle verdik ve sessiz sedasız oradan ayrıldık. fakat burada konusu açılınca, üzerinden de baya bir zaman geçince yazayım istedim.
Ayrıntıları özel mesajla atabilir misiniz? Merak ettim açıkçası.Hakim olmamanız normal çünkü bugüne kadar bunu hiç halka açmadık. İkimiz de bunun kavgasını admin efendileriyle verdik ve sessiz sedasız oradan ayrıldık. fakat burada konusu açılınca, üzerinden de baya bir zaman geçince yazayım istedim.
Bu konu hakkında da söylenecek çok şey var. Orkun bey türkiye kahve sektörüne yaptığı içeriklerden dolayı saygı duyduğum bir kişi o yüzden ''bu davranışa'' hemde kahve kulübü her seferinde kendisine koşar adım gitmesine rağmen'' .Kafein Kültür’ün forumdan uzaklaşması aslında önemli bir uyarıydı
Bu konuya hakim değilim.
+1Bir forum ne kadar billboard'a dönüyorsa reel özgürlük kısıtlanmamış olsa bile algılanan özgürlükte bir düşüş oluyor.
Ağdalı ayrılık mektuplarıda aşka dahil mi Eluna beyciğimİkimiz de bunun kavgasını admin efendileriyle verdik ve sessiz sedasız oradan ayrıldık.
Naber'in bile eski tadı kalmadı be
Bana onu bile yazmadınız...Ağdalı ayrılık mektuplarıda aşka dahil mi Eluna beyciğim![]()
Bu başlığı da karşı çıkanları banlamak için açmıştır bunlarDirenen karşı görüş bildiren Herkesin Hesapları silinmişti eski forum'un sahibi tarafından yeni sahipleride eskiyi aratmıyor gerçi![]()
3. bir forumun kurulmasına vesile olurlarBu başlığı da karşı çıkanları banlamak için açmıştır bunlar
Haziran 2022’de sansürleyip sildikleri mesajımı 1.5 sene sonra, dün, Çarşamba günü yeniden canlandırma kararı almışlar. Buraları okuyorlar demek ki ama hayat yarım yamalak duruşu yemiyor maalesef, sorry.Ben tüketiciyim ve ticari bir hobi içerisinde hizmet almak istiyorum. @MuratAttila 'nın dahi kahveler'de sansürlenen, silinen mesajları var. Sebebi nedir. NULL. Ve bu sansürün içerisinde sert yorum bile yoktu. Hizmet aldığım kavurucuyla uygun bir dille iletişim kurmaya çalıştığımda bile sansürleneceksem, üzülürüm.
Masturbasyon yazmıştım haha. Tabi derine inersek diğer tarafta oku-geç yapmamın sebebi bu değil. Herkesle iyi anlaşan insanlardan, ortamlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Bence herkesle iyi anlaşıyorsan ''yahu burada problem var '' gibi hissediyorum. Yukarıda söylediğim gibi. Gerçek gelmiyor.
+1
İşte bu tam olarak kahvekulübünün en büyük getirililerinden bir tanesi.
Ez cümleyle, kahvelerin kapalı bir baskısı var. Aman ayranımız dökülmesin diye, site içerisinde yaşayan yapay bir komşuluk gibi geliyor bana. Kuş uçurmayan, sebebini anlamadığım şekilde her masada olmak isteyen site yönetimide bir süre sonra yormaya başlıyor.
Kahve kulübü ise sokak. Apartmanların çevresi duvarlarla örülmemiş. Daha samimi, daha gerçek. Ama ortalarda gözükmeyen muhtarlarda, sokağın kendi kurallarını kendini koyması gereğini doğuruyor. Bu da bazen doğru, bazen yanlış sirayet ediyor.
Pire için yorganı yakacak üyeler(ticari ya da keyfi) ise fırsat bulduklarında tavır takınıyorlar. Yapacak birşey yok.
O yüzden özgürlük kelimesi tam bir mukayese değil diye başladım.
Bu bende daha gerçek, daha samimi gibi kelimelerle ayrışıyor.