• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim kargo PostNord takip sayfasında delivered statüsünde gözüküyor, PTT bilgileri burada mı çıkacak yoksa ayrı bir bilgilendirme maili vs geliyor mu?
Aynı takip kodu ile ptt sitesinden takip edebilirsiniz. 17 track isimli uygulamada çok kullanışlı.

LA ile başlayıp SE ile biten kod

Kahveler geldi. Ben 23TL ödedim. Emeği geçen herkese teşekkürler. Yerli kahve fiyatına yurtdışından almayı böyle bir organizasyon olmadan hayal bile edemezdik.
WhatsApp Image 2020-10-12 at 13.44.01.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Teşekkürler yazmaları çok hoş olmuş. Seviye farkı ne diyim ... Ben almadım ama sırf şu kart bile çok hoş.

Kahvesi gelenler tadımlara ne zaman başlayacak? Öneri bekliyoruz ☺️

1-2 deneme yapıp yazacağım. :)

Ekli dosyalar

• 894666F9-3032-4AFA-8BFA-45AF4AEDEC14.jpeg
    894666F9-3032-4AFA-8BFA-45AF4AEDEC14.jpeg
    82.7 KB · Görüntüleme: 64
İstanbul Avrupa yakasında (veya Bursa da )olup paketin yarısını paylaşmak isteyen varsa özel den yazabilirse sevinirim(y)

8 inde Türkiyeye giren kahvem bakalım ne zaman bana gelicek. Daha önce aliexpressten aldığım tartı TR ye girip vergisi belli olduktan yaklaşık 1 ay sonra bana gelmişti. Kahve çinden değilde avrupadan geldiği için daha hızlı gelir mi ki

Normal şartlarda Türkiye'ye girişten 2-3 gün sonra gümrükten çıkıp ondan da 2-3 gün sonra teslimat şubesine gelir ancak dağıtım şubesinin yoğunluğuna göre değişiyor kimi aynı gün kimi 1 hafta içinde çıkartıyor dağıtıma. Tabi şu an şartlar biraz sıradışı maalesef.

Benimki 10 Ekim’den beri dağıtım merkezinde, dün hiç bir değişiklik olmadı mesela.

Bazı dağıtım merkezleri çok yavaş maalesef, benim bulunduğum bölgede Sultangazi PDM dağıtım yapıyor evimle arası 5 km. Ama maalesef PDM (posta dağıtım merkezi) ulaştıktan 3-4 gün sonra dağıtıma çıkarıyorlar. Bende Cimer den şikayet kaydı oluşturuyorum. Sizde yapabilirsiniz.

Benim de 10 Ekimden beri Anadolu Yakası Kim’de gösteriyor. Kargo işleme merkezi benim bildiğim Acıbadem’de fakat takip sisteminde yanında Tuzla yazıyor. Bilen var mı çünkü Acıbadem’de ise yürüyerek gidip alabilirim. ☹️

Benim de 10 Ekimden beri Anadolu Yakası Kim’de gösteriyor. Kargo işleme merkezi benim bildiğim Acıbadem’de fakat takip sisteminde yanında Tuzla yazıyor. Bilen var mı çünkü Acıbadem’de ise yürüyerek gidip alabilirim. ☹️
Hafta başından beri Acıbadem’e Tuzla’dan yurt dışı kargo gelmiyormuş. Neden olduğunu Acıbadem’dekiler de bilmiyor. Benim kargom da aynı durumda

Yurtdışı gönderiler Anadolu yakasında önce Tuzla'ya geliyor kargo işleme merkezi olarak ve oradan kargo dağıtım merkezine gönderiliyor. Yani önce Tuzla, sonra Acıbadem olacak sizin için.

Hafta başından beri Acıbadem’e Tuzla’dan yurt dışı kargo gelmiyormuş. Neden olduğunu Acıbadem’dekiler de bilmiyor. Benim kargom da aynı durumda
Dünden beri her sabah “İşyerine sevk edildi” diye güncelleniyor sistem fakat Tuzla’da kaldı gitmiyor. Dağıtıma çıkarılmasını geçtim şubeye gelebilse zaten beklemeyip alacağım. 😒

Dünden beri her sabah “İşyerine sevk edildi” diye güncelleniyor sistem fakat Tuzla’da kaldı gitmiyor. Dağıtıma çıkarılmasını geçtim şubeye gelebilse zaten beklemeyip alacağım. 😒
Bana dün dediler ki bu pek karşılaştığımız bir durum değil. Hatta Acıbadem’de binayı gezdik benim paketi aradık. Bugün de aynı durum olunca gidip kontrol etmek istedim. Sağolsun oradaki memur soruşturmuş, Tuzla’da bir sıkıntı var diyor, iki gündür yurt dışı gönderimi olmuyormuş. Bugün de gelme ihtimali yok dedi. Belki yarın...

IMG_20201013_105456_553.jpg

36 TL vergi ile aldık biz de paketi Bursa ekip olarak, emeği geçenlere tekrar teşekkürler 🖐️

Benim kargom az önce geldi, yarım saat önce baktığımda dağıtımda gibi bir durumu yoktu ama belli ki sisteme çok geç giriyorlar yaptıkları işlemleri.

Geri