• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İngilizce forumada yazabilirsiniz arkadaşlar. Jacke hesap açtık

Benimde kahvelerim geldi. Değişen bundledan sipariş vermiştim. Vergi olarak 11.50 TL ödeme yaptım. ☺️

Ekli dosyalar

• IMG_20201010_125854.jpg
    IMG_20201010_125854.jpg
    138.7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20201010_125728.jpg
    IMG_20201010_125728.jpg
    101.2 KB · Görüntüleme: 69
Artık sirada gumrukte alinan vergiler var. Forum gurubu olarak bu işe bir standart gelmesi icin gerekli girişimleri başlatsak mi? 🤣🤣

Kafalarına göre mi yazıyorlar anlamak zor nasil 22 tl oluyor... Neyse iyi en azından korktuğum olmadı sorunsuz geçmiş

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-10-15-56-38-741_com.ptt.jpg
    Screenshot_2020-10-10-15-56-38-741_com.ptt.jpg
    51.3 KB · Görüntüleme: 48
Aslında paket üzerindeki fiyat aynı. Gümrük memuru sizin paketi sevmiş :)
Timemore slim değirmenim sene başı gümrüğe takılmıştı. Fatura istediler %20 vergisini ödeyip almıştım. İçime oturmuştu acısı çıktı ☺️

• Like
Tepkiler: mmm
Benim kargo PostNord takip sayfasında delivered statüsünde gözüküyor, PTT bilgileri burada mı çıkacak yoksa ayrı bir bilgilendirme maili vs geliyor mu?

Geri