• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim kahveler de kargolanmış, uğraşan vakit harcayanlara bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum :) Umarım her biri sıkıntısız sahiplerine ulaşır.

Foruma yeni üye olup, aranıza henüz katılmış bulunmaktayım. Konuyu inceledim ve ilgimi çekti, nefis bir organizasyon olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık, siparişi verenler de yakın tarihte keyifle yudumlayıp yorumlarını paylaşıyor olurlar umarım.

Bir sonraki partiye ben de dahil olmak isterim. Herkese keyifli yudumlamalar. :)

@Giray
Bizim kahvelerde yola çıkmış!

• Like
Tepkiler: mmm
00ACF2B6-66A8-408B-8178-3BB6E677A3FD.jpeg
28B39EA5-1BD9-40CB-A6AD-1CC6B2C0C258.jpeg
1.8kg çıkış yapan ürünler gümrükten 880gr olarak geçmiş. Umarim yarısı kaybolmamıştır. (?) :D
Ayrıca:
FEEFAC6B-DF2D-4809-B59E-71F9ABC1A741.jpeg
31.5 Tl Vergi çıkmış.

• Like
1500 gr
35.56₺

• Like
1500 gr
35,73 tl (herhalde şu ana kadar en yüksek vergi bende :rolleyes:)

Bizimki dün 13:20de gümrüğe giriş yaptı gözüküyor. Umarım sorun yoktur

Geri