• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 koke 1 dhilge almak istiyorum tekirdag tarafındayım başka bölgedede ortak olabilirim Kargolarsiniz

Yok ptt ile uygun aslında kg'ı 30 tl. Ama hem Türkiye gümrük hem burada gümrük durumu oluyor. Direk sipariş verebilmek süper olurdu. Elimde çok fazla kahve olmasa direk 1.5 kg almayı da düşünürdüm. Belki daha sonra abonelik denerim ama abonelik de takipsiz kargo ücretsiz o yüzden bir türlü nasip olmadı bu firmayı denemek. :confused:
O da doğru, isterseniz bir yazın kendisine bu konulara açık diye düşünüyorum hatta biz 2 aboneliği aynı adrese gönderim yaptırarak takipli kargoya çevirtmiştik. Belki size de farklı bir opsiyon sunar.

Ben de 1 adet bundle siparişi verdim. İlk yurtdışı siparişim. Sayenizde. Hepinize teşekkür ediyorum.

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’dayım. Fazla bir deneyimim yok ama bu kahvelerden birini denemek istiyorum. Hangi kahve olduğu önemli değil 1 paket 250gr almak isterim. Benimle paylaşmak isteyen varsa haber versin lütfen.

Çok süper bir organizasyon , emeği geçen herkesi tebrik ederim.
İnşallah gümrükte herkesin kahvesi bir sorun yaşanmadan geçer.

Ben de 1 adet koke veya 1 adet el salvador duruma göre ikisini de almak istiyorum kalanları bulursak ortak alalım isterseniz.
1 koke 1 dhilge almak istiyorum tekirdag tarafındayım başka bölgedede ortak olabilirim Kargolarsiniz

Ben de 1 adet koke veya 1 adet el salvador duruma göre ikisini de almak istiyorum kalanları bulursak ortak alalım isterseniz.

Merhaba,
1 El Salvador, 1 Dhilge ile size katılabilirim.

Bana karşı ödemeli kargolayabilirsiniz. ✌🏻✌🏼

Merhaba İstanbul Eyüp tarafındayım 1 paket Ethiopia Koke ve 1 paket El Salvador almak istiyorum paylaşmak isteyen var mı?

Denizli Kahve Kulübü whatsapp grubu oluşturduk arkadaşlar. 3-4 kişi olursak alıma katılmayı düşünüyoruz. Gruba katılmak isteyen olursa özelden numarasını yazması yeterli. 🐓

O zaman tekli alım ekibinde son durum şöyle:

1-@coffeeaddict - El Salvador Carlos Pola Anaerobic - 1 paket

2- @utkukaya - Ethiopia Dhilgee Chelbesa - 1 paket

3- @SaDDle - Ethiopia Dhilgee Chelbesa - 1 paket

4- @serbes - Ethiopia Koke Washed - 1 paket

5- @nevnev - Ethiopia Koke Washed - 1 paket

6-

Bir arkadaşımız başka bir gruba katıldığı için grupta bir kişilik yer var. 1 paket El Salvador Carlos Pola Anaerobic almak isteyen bir kişi alım grubuna katılabilir.

Bir arkadaşımız başka bir gruba katıldığı için grupta bir kişilik yer var. 1 paket El Salvador Carlos Pola Anaerobic almak isteyen bir kişi alım grubuna katılabilir.
Merhaba. Toplu alımdan elime çok kahve geldi üstelik daha Eve dönmediğimden tüketemedim bile. Ama organizasyon güzel biz de içerisinde olalım. Beni yazabilirsiniz

Balıkesir için ortak arıyorum. Çevre illerden kargo ile de olur :)

1- @coffeeaddict - El Salvador Carlos Pola Anaerobic - 1 paket

2- @utkukaya - Ethiopia Dhilgee Chelbesa - 1 paket

3- @SaDDle - Ethiopia Dhilgee Chelbesa - 1 paket

4- @serbes - Ethiopia Koke Washed - 1 paket

5- @nevnev - Ethiopia Koke Washed - 1 paket

6- @cagatay1903 - El Salvador Carlos Pola Anaerobic - 1 paket

O zaman listenin güncel hali bu şekilde 😊

Son düzenleme:
Geri