O da doğru, isterseniz bir yazın kendisine bu konulara açık diye düşünüyorum hatta biz 2 aboneliği aynı adrese gönderim yaptırarak takipli kargoya çevirtmiştik. Belki size de farklı bir opsiyon sunar.Yok ptt ile uygun aslında kg'ı 30 tl. Ama hem Türkiye gümrük hem burada gümrük durumu oluyor. Direk sipariş verebilmek süper olurdu. Elimde çok fazla kahve olmasa direk 1.5 kg almayı da düşünürdüm. Belki daha sonra abonelik denerim ama abonelik de takipsiz kargo ücretsiz o yüzden bir türlü nasip olmadı bu firmayı denemek.![]()
izninizle up’liyorumAntalya’da olan varsa ortak olmak isterim. internet bankaciligi kullanmadigim icin ucretini teslim alirken elden vermeyi tercih ederim. Dm’den instagram adresimi paylasabilirim, tesekkurler
1 koke 1 dhilge almak istiyorum tekirdag tarafındayım başka bölgedede ortak olabilirim Kargolarsiniz
Ben de 1 adet koke veya 1 adet el salvador duruma göre ikisini de almak istiyorum kalanları bulursak ortak alalım isterseniz.
Tamamdır o zaman son durumMerhaba,
1 El Salvador, 1 Dhilge ile size katılabilirim.
Bana karşı ödemeli kargolayabilirsiniz.![]()
Ankaradan ortak alıma katılabilirim.
Esasında @Kahveciningalaksirehberi Ankara için bu işin de öncüsü olabilir![]()
O zaman tekli alım ekibinde son durum şöyle:
1-@coffeeaddict - El Salvador Carlos Pola Anaerobic - 1 paket
2- @utkukaya - Ethiopia Dhilgee Chelbesa - 1 paket
3- @SaDDle - Ethiopia Dhilgee Chelbesa - 1 paket
4- @serbes - Ethiopia Koke Washed - 1 paket
5- @nevnev - Ethiopia Koke Washed - 1 paket
6-
Merhaba. Toplu alımdan elime çok kahve geldi üstelik daha Eve dönmediğimden tüketemedim bile. Ama organizasyon güzel biz de içerisinde olalım. Beni yazabilirsinizBir arkadaşımız başka bir gruba katıldığı için grupta bir kişilik yer var. 1 paket El Salvador Carlos Pola Anaerobic almak isteyen bir kişi alım grubuna katılabilir.
1- @coffeeaddict - El Salvador Carlos Pola Anaerobic - 1 paket
2- @utkukaya - Ethiopia Dhilgee Chelbesa - 1 paket
3- @SaDDle - Ethiopia Dhilgee Chelbesa - 1 paket
4- @serbes - Ethiopia Koke Washed - 1 paket
5- @nevnev - Ethiopia Koke Washed - 1 paket
6- @cagatay1903 - El Salvador Carlos Pola Anaerobic - 1 paket