• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Tadım Kaşığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kahve Kulübü Tadım Kaşığı Alır Mısınız

• Alırım

Oy: 99 52.7%
  • 2 adet alırım

Oy: 34 18.1%
  • Almam

Oy: 29 15.4%
  • Buda nerden çıktı

Oy: 26 13.8%

• Kullanılan toplam oy
    188
Konuya tekrar mesaj atayım dedim kısıtlama sona ererken tadım kaşığı ve kasesi için bir gelişme olacak mı yoksa ben siparişimi vereceğim birkaç gün içinde .

Konuya tekrar mesaj atayım dedim kısıtlama sona ererken tadım kaşığı ve kasesi için bir gelişme olacak mı yoksa ben siparişimi vereceğim birkaç gün içinde .

Tadım kaşığı ile ilgili henüz bir gelişme yok.
Tadım kasesi ile ilgili Bonna firması ile birlikte ortak proje üreteceğiz. Forum üyelerinin önerisi ve istekleri ile kahve ile ilgili yeni seri fincanlar çıkaracaklar aralarında tadım kasesi de olacak.

Biraz zaman alacak anladığım kadarı ile ben siparişi vereyim , gerektiğinde tekrar verebilirim.

Bu kaşıkların maliyeti 12 adet 300 tl civarı olmuş

Suat bey var mı bir gelişme? Bir de Tadım kaşığı alımı için ön bilgi edinmek adına anket düzenlenebilir mi acaba?
Tadım kaşığı ile ilgili henüz bir gelişme yok.
Tadım kasesi ile ilgili Bonna firması ile birlikte ortak proje üreteceğiz. Forum üyelerinin önerisi ve istekleri ile kahve ile ilgili yeni seri fincanlar çıkaracaklar aralarında tadım kasesi de olacak.

Suat bey var mı bir gelişme? Bir de Tadım kaşığı alımı için ön bilgi edinmek adına anket düzenlenebilir mi acaba?
Bir gelişme olmadı. En son maliyeti 30-40 tl civarıydı talep olursa tekrar konuşabilirim

Bir gelişme olmadı. En son maliyeti 30-40 tl civarıydı talep olursa tekrar konuşabilirim
Fiyatı normal geldi bana, talep olur bence, bi liste açabiliriz eğer imkan varsa, ben 2 ya da 4 tane alırım

Almak isteyen olur bence de.Maliyetinin ne kadar üstüne koyulacağına bağlı olarak.Duruma göre 2-4 alırım ben de.

Bahsedilen maliyetler de olursa bende almak isterim.

Ben de almak isterim

Tadım kaşığını hopi üzerinden indirimlerle Coffeeproject ten aldım.Kaseleri Probador dan aldım.Bilginize!

Herkese selam. Fikir harika. Destekleyeceğim. Bir çift nasıl alınır? Tılsım olarak saklayacağım
:cool:

Selamlar var mı bir gelişme?

Geri