• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

@kahveanalisti üstad selam bademde çiğ ve kavrulmuş arasında niye 15 TL fark var. Diğerlerinde bir iki lira oynuyor. Bir mantığı vardır mutlaka da bilemedim..

Farkın sebebi aslında çiğ bademde şili menşeili daha uygun bir badem tercih ederken, kavrulmuş bademde aroma açısından daha iri ve gümrükten dolayı daha pahalı Amerikan tercih ediyoruz. Birde bunun üzerine %6-7 arası bir kavurma firesi ekleyince arada ciddi fark çıkıyor.

Şili badem kavrulunca o kadar güzel olmuyor ne yazık ki. yoksa bu fark bu kadar olmazdı :(

Şili badem çiğ haliyle baya lezzetli ama :) Kavrumda aşırı renk atıyor Şili bademde :(

@kahveanalisti Selam evde kuruyemişim bitti hazır implant tedavimde bitmişken yeni sipariş vereyim dedim ama indirim kodlarının süresi bitmiş. Yeni kod gelebilir mi acaba?
Ayrıca forum için ayarlanan yılbaşı paketi halen satışta (96 TL) bunu aldığımızda kargo ücretsiz avantajı devam ediyor mu? Teşekkürler.. 😉

arkadaşlar indirim kodu "kahvekulubunet" 28 şubat'a kadar geçerliliği uzatıldı. Son Sepete gelince sağ tarafta hediye çeki veya kodu seçilince kodu yazıp indirimi alabilirsiniz.

Yılbaşı Paketinde kargo halen ücretsiz :)

arkadaşlar indirim kodu "kahvekulubunet" 28 şubat'a kadar geçerliliği uzatıldı. Son Sepete gelince sağ tarafta hediye çeki veya kodu seçilince kodu yazıp indirimi alabilirsiniz.

Yılbaşı Paketinde kargo halen ücretsiz :)
Berker bey çok teşekkür ederiz, ben siparişimi verdim az önce. :)

Berker bey, merakımı mazur görün hiç bilgim yok konu hakkında, bu kuruyemişler premium mu oluyor? Mesela 120liralık karışık, başka kuruyemişçiler 80lira ama sizde 1.5 katı, nitelikli kuruyemiş mi oluyor yani sizinkiler?

Berker bey, merakımı mazur görün hiç bilgim yok konu hakkında, bu kuruyemişler premium mu oluyor? Mesela 120liralık karışık, başka kuruyemişçiler 80lira ama sizde 1.5 katı, nitelikli kuruyemiş mi oluyor yani sizinkiler?
şöyle fark ettiyseniz hiç bir kuruyemişte çekirdek yok sadece Eko olanda leblebi var ve oranlarımız belli. Kuruyemişçilerde size karışık kuruyemiş diyorlar ama çoğunlukta çekirdek veya leblebi gibi ucuz olan kuruyemişlerin oranı fazla olabiliyor. Tabi burada kesinlikle çok iyi kuruyemişçilerde var ve bu konuda ortaya konusup su iyi bu kötü demek istemem ama bizim bu karışıklarda yer alan ürünler 1.kalite ve kuruyemişin en pahalı olanları.

Ayrıca Kaju'da en iri kalibre - Kabuklu'da 100grda 120 adet gelen en iyi kabuklu ve %2.2 rutubet oranı- Fındıkta Giresun Fındığı(Ordu Fındığına göre daha aroması güçlü ve az zarlı) 13-15 Çifte kavrulmuş gibi bir çok kuruyemişçinin aslında bu konuda daha ekonomik seçeneklere kaçtığını söyleyebilirim. Örnek olarak ben bu paketlerden kargoyu-kdvyi ayrıca bu dediğim ürünler yerine daha ekonomik kaliteleri seçsem o fark çok kolay kapanır.

:) Bu arada ne demek bence çok haklısınız piyasada bu kadar garip fiyatlandırmanın sebebi ne yazık ki kalite konusunda standartı olmayan bir sektörde olmamızdan kaynaklı. Kuruyemişte standartlar çok zayıf ve herkes kafasına göre standardizasyon yapmış. :(

Konuyu yukarıda görünce verdim siparişimi deneyelim bakalım :)

Fındık, fıstık, ceviz, kaju, kuru üzüm, kuru dut, kilolarca alışveriş yaptım ve ne denediysem çok beğendim:) (y)

Bugün geldi benimkiler de, tazelik ve lezzet 10/10. Favorim Badem oldu 😋😋 Yeni bir müşteri kazandınız hayırlı işleriniz olsun 🙂 @kahveanalisti

Geri