Daha fazla
- Espresso Makinesi
- Rocket Cinquantotto
- Değirmen
- Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
- Ekipmanlar
- V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
haklısınızBaşlıkta indirimin olduğu sitenin adı belirtilse daha iyi olacak sanki, her defasında tıklayıp kontrol ediyorum yeni bir duyuru gibi.![]()
Merhaba @kahveanalisti. Bir şey sorayım musadenle. Ben ketojenik beslediğim için malum yiyebildiklerimi tartarak yemek durumundayım. Sorum şu; kabuklu yemişlerde belli bir gramaj ve makro tablosu sunuluyor. Atıyorum 150gr kabuklu Antep fıstığı aldık diyor ki 100gr 300 kalori 4gr kb 30gr yağ var içinde. Bu kabuklu olarak tartilan Antep fıstığı için mi geçerli yoksa kabuğu ayırıp net fistiği tartıp öyle mi hesaplamamiz lazım yoksa iç fıstık gramaji için apayrı bir makro tablosu mu var?
Selamlar sitede yazanlar tamamen kabuk içi enerji analizleridir. %5-10 bandında o rakamlar değişik olabiliyor ürünün hasat zamanına göre. Son yaptırdığımız daha detaylı analizleri içeren formu isterseniz siparişinizin hediye notuna yazarsanız ekleyebilir ya da mail atabiliriz