• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

Başlıkta indirimin olduğu sitenin adı belirtilse daha iyi olacak sanki, her defasında tıklayıp kontrol ediyorum yeni bir duyuru gibi. :)
haklısınız :) www.yemisim.com. çok reklam babında olmadan açmıştım açıkçası başlığı.

Merhaba @kahveanalisti. Bir şey sorayım musadenle. Ben ketojenik beslediğim için malum yiyebildiklerimi tartarak yemek durumundayım. Sorum şu; kabuklu yemişlerde belli bir gramaj ve makro tablosu sunuluyor. Atıyorum 150gr kabuklu Antep fıstığı aldık diyor ki 100gr 300 kalori 4gr kb 30gr yağ var içinde. Bu kabuklu olarak tartilan Antep fıstığı için mi geçerli yoksa kabuğu ayırıp net fistiği tartıp öyle mi hesaplamamiz lazım yoksa iç fıstık gramaji için apayrı bir makro tablosu mu var?

Selamlar sitede yazanlar tamamen kabuk içi enerji analizleridir. %5-10 bandında o rakamlar değişik olabiliyor ürünün hasat zamanına göre. Son yaptırdığımız daha detaylı analizleri içeren formu isterseniz siparişinizin hediye notuna yazarsanız ekleyebilir ya da mail atabiliriz :).

haklısınız :) www.yemisim.com. çok reklam babında olmadan açmıştım açıkçası başlığı.

Selamlar sitede yazanlar tamamen kabuk içi enerji analizleridir. %5-10 bandında o rakamlar değişik olabiliyor ürünün hasat zamanına göre. Son yaptırdığımız daha detaylı analizleri içeren formu isterseniz siparişinizin hediye notuna yazarsanız ekleyebilir ya da mail atabiliriz :).
Teşekkürler. Yani ben sizden 500gr sipariş Antep fıstığı verdiğimde o gün kabuklu olarak 50gr tartıp yediysem makro değer olarak kabuk hariç içinin ağırlığını tartıp ona göre hesaplayacagim doğru mu? Sizin verdiğiniz değer bunu gösterecek bana?

Dostum siparişi verdim yanlız
Sn.Ali Aytaç Bingöl 858c8813c8160 referans numaralı siparişiniz tarafımıza ulaşmıştır. B021
Bu sipariş yanlış oldu bunun ödemesi de yapılamadı. Sanırım havale gerekiyor. Sistemden iptal edilmesi gerekiyorsa edebilirsin.

Söylemesem olmazdı. Antep bugün elime ulaştı. 500gr dan 100gr kadar kaldı. Ne keto kaldı ne sağlıklı beslenme. Piyasadan toplatilmasini talep ediyorum.
son partiyi bitirmiş oldunuz. :D toplatılmış gibi oldu :D çok teşekkürler :) yarın yeni partimiz hazır olacak kavrumdan çıkıp :)

son partiyi bitirmiş oldunuz. :D toplatılmış gibi oldu :D çok teşekkürler :) yarın yeni partimiz hazır olacak kavrumdan çıkıp :)
İyi denk gelmiş son parti olması. Şaka bir yana cidden kabuğu çok ince içleri dolu dolu fıstık, kabuktan kendisi çıkacak gibi. Lezzeti bugüne kadar tatmadigim kadar güzel. Emeğine yüreğine sağlık. Bunları yakınca ceviz de alacağım.

@kahveanalisti Siteyi geliştirme düşünceniz var mı? Bilhassa kategoriler kısmı görsellerle desteklenmeli diye düşünüyorum. Ayrıca, kategorilerden birine tıklayınca açılan sayfada "geri dön" seçeneğinin çıkması yerine tüm kategoriler yeniden sol kısımda görünse daha iyi olmaz mı? Bir de, kategorilere dahil olmayan ürünler mi var? Mesela ay çekirdeği çıktı karşıma tavsiye olarak, ama kategorilerde bulamadım.

ÖZEL KARIŞIM EKO -1 KG ' da kavrulmuş yerine çiğ fındık değiştiremezmiyiz.. ? :) bir üzüm kurusu leblebinin vaz geçilmezidir...

@kahveanalisti Siteyi geliştirme düşünceniz var mı? Bilhassa kategoriler kısmı görsellerle desteklenmeli diye düşünüyorum. Ayrıca, kategorilerden birine tıklayınca açılan sayfada "geri dön" seçeneğinin çıkması yerine tüm kategoriler yeniden sol kısımda görünse daha iyi olmaz mı? Bir de, kategorilere dahil olmayan ürünler mi var? Mesela ay çekirdeği çıktı karşıma tavsiye olarak, ama kategorilerde bulamadım.
haklısınız hocam değişiklik konularında bir planım var güncelleme ile ilgili ancak talep konusunda beklediğim artış artmaya başladı ve daha da artarsa kesinlikle bir yenilik düşünüyorum. Aslında Kategorilerde görseller vardı ancak bazı İdeasoft değişiklikleri sistemde engelledi.

ÖZEL KARIŞIM EKO -1 KG ' da kavrulmuş yerine çiğ fındık değiştiremezmiyiz.. ? :) bir üzüm kurusu leblebinin vaz geçilmezidir...

bir karışım önerin hocam yapalım neden olmasın. hatta isminide siz verin karışımın koyalım :)

haklısınız hocam değişiklik konularında bir planım var güncelleme ile ilgili ancak talep konusunda beklediğim artış artmaya başladı ve daha da artarsa kesinlikle bir yenilik düşünüyorum. Aslında Kategorilerde görseller vardı ancak bazı İdeasoft değişiklikleri sistemde engelledi.

Yenilik artış getirecektir bence :) Bu arada İnegöl çekirdeklerini görmek isteriz, benim şahsî favorimdir tuzsuz İnegöl çekirdekleri. Bilmem sever misin ama :)

Yenilik artış getirecektir bence :) Bu arada İnegöl çekirdeklerini görmek isteriz, benim şahsî favorimdir tuzsuz İnegöl çekirdekleri. Bilmem sever misin ama :)
Valla çekirdek konusunda kesinlikle eklemeler olmalı haklısınız. Tabi ki severim her türlü çekirdek :D Piyasada ama ne yazık ki Çin Çekirdeği fazla.

bir karışım önerin hocam yapalım neden olmasın. hatta isminide siz verin karışımın koyalım :)
250 gr çiğ Fındık Menşei: Ordu / Türkiye
250 gr Yer Fıstığı Menşei: Osmaniye / Türkiye
250 gr Sarı Leblebi
300 gr Antep Kabuklu Anaçıtlak Menşei : Gaziantep / Türkiye
250 gr üzüm kurusu ..
bir karışım olursa talibim ve ya bu karışımları yapa bileceğimiz bir sistem olsa daha iyi olurdu (y):)

@kahveanalisti ben de denemek için sipariş vereceğim ancak "Hediye çeki bulunamadı!" uyarsı alıyorum

250 gr çiğ Fındık Menşei: Ordu / Türkiye
250 gr Yer Fıstığı Menşei: Osmaniye / Türkiye
250 gr Sarı Leblebi
300 gr Antep Kabuklu Anaçıtlak Menşei : Gaziantep / Türkiye
250 gr üzüm kurusu ..
bir karışım olursa talibim ve ya bu karışımları yapa bileceğimiz bir sistem olsa daha iyi olurdu (y):)

hemen böyle bir karışım ekleyelim tabi. :) aslında dediğinizi daha önce yapmıştım ben ama site bazlı sorunlar olmuştu tabi olabilir bu şekilde. :)

Yine verdim siparişi))) çok güzel ve kolay oluyor eve kdr geliyor bu pandemi zamanı. teşekkürler

Geri