• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

Antep fıstığı bu sezonun mahsülü mü acaba
aynen hepsi 2020 mahsül.
Ceviz içi kendi kendine kurumuyor mu? Badem, fındık, fıstık gibi kavrulduğunu hiç duymamıştım ben.
kendi kendine kuruyor kavuranlar var örnek olarak kavrulmuş ceviz tatlısı gibi. bu ürün naturel kavrulmuş değil ama.
Merhaba bu ürün yalnızca kek tatlı vs.de kullanmak için mi yoksa tek başına tüketebilir mi? kavrulmuş mu?

marketlerden aldığımız ceviz içi kavrulmuş mu oluyordu onu da bilemedim gerçi
marketlerden aldığınız cevizle aynıdır tabi yani menşei ve içerik olarak her zaman aynı olmaz ama içerik aynıdır orta açık renkli bir cevizdir.

Arkadaşlar ceviz içi ve kabuksuz tuzlu yerfıstığı aldım, daha iyisini yediğimi zannetmiyorum. Tekrar sipariş veririm. 10/10 👏

Düzenleme: tekrar sipariş verdim😊

Son düzenleme:
Dün kargoya verilen siparişim bugün ulaştı. Kabuklu antep fıstığı ve kavrulmuş yer fıstığı sipariş vermiştim. Antep fıstığını denedim gerçekten lezzetli ve tazeydi. Fiyat iyi, fiyattan bağımsız olarak kalite çok iyi. Teşekkürler.

Dün istedim bugün geldi. teşekkürler

Üç şeyi merak ediyorum:
1- Brezilya cevizi, makademya gibi ürünleri getirmeyi düşünüyor musunuz? Çünkü bunlar yağ oranları yüksek ürünler. Tüketilmeleri sağlığa ne kadar yararlıysa, doğru saklanmamış ya da bayatlamış halleri de sağlığa bir o kadar zararlı. Bu nedenle güvenilir bir yerden almak isterim.
2- Yerli ceviz, yerli badem gibi ürünleri neden göremiyoruz?
3- Ürün ağırlıkları net mi, yoksa Null Coffee usulü brüt mü?

Çiğ karışık paketi severek tüketmiştim. Şimdi bir babama bir kendime birer sipariş daha geçtim :)

Üç şeyi merak ediyorum:
1- Brezilya cevizi, makademya gibi ürünleri getirmeyi düşünüyor musunuz? Çünkü bunlar yağ oranları yüksek ürünler. Tüketilmeleri sağlığa ne kadar yararlıysa, doğru saklanmamış ya da bayatlamış halleri de sağlığa bir o kadar zararlı. Bu nedenle güvenilir bir yerden almak isterim.
2- Yerli ceviz, yerli badem gibi ürünleri neden göremiyoruz?
3- Ürün ağırlıkları net mi, yoksa Null Coffee usulü brüt mü?
Merhabalar
Sorunuzu ilk olarak geç gördüğüm için çok özür dilerim.

1- Brezilya cevizi bir tedarikçim yurtdışından getiriyor ama çok endüstriyel bir ürün olmadığı için biz pek almadık açıkçası ama ilerde tabi olabilir. Eşim için aldım ben n11.com'dan kesinlikle çok beklemişti.
2-Yerli ceviz ve yerli badem 2 gün önce geldi bize. işlemlerden geçtikten sonra sitemde olacak.
3-Bizde her şey net arkadaşlar. Biz fındığı sadece üreticilerden brüt alıyoruz ama satarken hep net.

selamlar hemen düzeltildi hata. Sanırım ürün bilgisi oluştururken bir hata yapılmış hazır taslakta. ürün çiğdir :)
Teşekkürler :) sanırım yerli ceviz ve badem ekleyecekmişsiniz siteye.Yerli malı diyerek onlar eklendiğinde sipariş vereceğim.

Merhaba @kahveanalisti. Bir şey sorayım musadenle. Ben ketojenik beslediğim için malum yiyebildiklerimi tartarak yemek durumundayım. Sorum şu; kabuklu yemişlerde belli bir gramaj ve makro tablosu sunuluyor. Atıyorum 150gr kabuklu Antep fıstığı aldık diyor ki 100gr 300 kalori 4gr kb 30gr yağ var içinde. Bu kabuklu olarak tartilan Antep fıstığı için mi geçerli yoksa kabuğu ayırıp net fistiği tartıp öyle mi hesaplamamiz lazım yoksa iç fıstık gramaji için apayrı bir makro tablosu mu var?

Geri