• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

Epeydir aklımdaydı ama daha önce denememiştim, hem kendime hem de hediye olarak ailem için sipariş verdim bugün.
Sipariş sırasında ufak bir sorun yaşadım ama sitedeki sohbet modülü üzerinden anında çözüldü, teşekkürler.

Kendimize sipariş ettim beğeniceğimizden emindim ki öyle oldu, birde forum dışı bir arkadaşıma önerdim o da sipariş etti , o da ürün kalitesine ve sipariş / kargo/ paketleme özeninize bayıldı. Ellerinize sağlık, teşekkürler ve şimdiden iyi yıllar.

"kahvekulubuon" ile yüzde 10 indirim kodu tanımladım arkadaşlar dileyen kullanabilir :)

"kahvekulubuon" ile yüzde 10 indirim kodu tanımladım arkadaşlar dileyen kullanabilir :)
İndirim için teşekkürler, sepeti yaptım, kargo vermemek için atolyeden teslim seçeneğimiz var mı:)
5TL

Bizim toplu alım gücümüz hafife alınıyor bence bu ay başka firma ile görüşelim.

aa pardon yanlış başlık
çiğ badem aldım ama notalarında yazan badem tadını alamadım bana kavrum çok koyu geldi, yanık gibiydi.

aa pardon yanlış başlık

Kiloluk yemişin 900 gramını yedim ama beğenmediğime karar verdim iade talep ettim dönüş yapılmadı böyle esnaflık olmaz.
1677856024357.png

Ciddi yazılmış bir yazıya kahkaha atıldığını gözlemliyorum

fuckin siriyislii yaaa

Burada konu kilit yok :p

İndirim Kuponu süresi dolmuş bi indirim daha gelir mi @kahveanalisti :)

Geri