• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

hocaa 10-20 lira farkla bir kilo ürünleri 250-500gr parçalama işini yapalım..

bi de şu bip-mesaj işini kaldıralım yahu..
ücretsiz yapalım o zaman arkadaşlar 250 gr'lık paketler yok ama 500 gr'lık yaparız tabi :) bip mesaj sms mi :) ?

"yilbasikahvekulubu" koduyla arkadaşlar 5 gün boyunca %10 indirim ve 200 TL üstü kargo ücretsiz yaptım tüm ürünlerde.

Son gün Cuma arkadaşlar kargolama için bugün ve dün gece verdiğiniz siparişler bugün yola çıkıyor yurtiçi kargoyla :)

Bu kuruyemişler bizim yılbaşı ritüelimiz oldu :) tereddüt eden arkadaşlar kesinlikle pişman olmazsınız.

Ben de severek alıyorum şimdi sipariş vereceğim ama kod çalışmıyor sanki?

Indirim %1 yapıyor herhade tanımda hata var
arkadaşlar promosyon istemiyorum seçip hediye çekini kullanırsanız sorun olmayacaktır. o hediye çeki olmayan müşterileri için kdv indirimi yapıyor.

arkadaşlar promosyon istemiyorum seçip hediye çekini kullanırsanız sorun olmayacaktır. o hediye çeki olmayan müşterileri için kdv indirimi yapıyor.
İnternet özürlü gibi gözükmek istemiyorum :) ama cidden promosyon istemiyorum hanesini ben bulamadim ki bir önceki sayfada ekran görüntüsü olmasına rağmen, ödeme sayfasına kadar ilerledim.

1672149200887.png
İnternet özürlü gibi gözükmek istemiyorum :) ama cidden promosyon istemiyorum hanesini ben bulamadim ki bir önceki sayfada ekran görüntüsü olmasına rağmen, ödeme sayfasına kadar ilerledim.
ne demek olur mu belki bende anlatamamış olabilirim. şu ekranda en altta promosyon istemiyorum yazan yere tıklayıp hediye çeki kullan yazabilirsiniz arkadaşlar. hediye çeki ile promosyon sistem aynı anda ne yazık ki izin vermiyor.

Sanırım bu ekran bu şekilde mobilde çıkmıyor, PCyi açınca kontrol edecegim teşekkürler
türkçe karakter kullanmamağa dikkat edin yoksa kodu kabul etmiyor. en iyisi kodu buradan kopyala yapıştır yapın

Bilgisayardan sipariş verebildim teşekkürler

Geri