• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

ne yazık ki bu sefer kargoda indirim yapamıyorum ciddi bir artış oldu kargo fiyatlarında :(. 140 TL üstü ücretsiz kargo şeklinde devam etmektedir.

1658501166252.png

hediye çeki koduyla promosyon aynı anda izin vermiyor arkadaşlar. Promosyonu bu şekilde bırakmanız yeterli kodu kullanmanız için.

ne yazık ki bu sefer kargoda indirim yapamıyorum ciddi bir artış oldu kargo fiyatlarında :(. 140 TL üstü ücretsiz kargo şeklinde devam etmektedir.
140 TL üzeri ücretsiz değil. Kodu girdim onda sorun yok. Ancak sepet 260 lira olmasına rağmen yurtiçi kargo 15 lira olarak gözükmekte.

Kod girmeyip promosyon seçince ücretsiz kargo oluyor ama 140 lira üzerine.

140 TL üzeri ücretsiz değil. Kodu girdim onda sorun yok. Ancak sepet 260 lira olmasına rağmen yurtiçi kargo 15 lira olarak gözükmekte.

Kod girmeyip promosyon seçince ücretsiz kargo oluyor ama 140 lira üzerine.
hocam aynen öyle bir durum vardı çözüldü o sorun şimdi. Tekrar deneyebilirseniz sevinirim :)

Siteye girmek istediğimde aşağıdaki uyarı mesajı çıkıyor.

www.yemisim.com ana makinesinin DNS adresi bulunamadı.
www.yemisim.com yazımında hata olup olmadığını kontrol edin.

Sepet oluşturup kargo yöntemini seçiyorum, ödeme adımına geçmek istediğimde sağ alt köşede bir hata mesajı veriyor. Mesaj sağ altta sanal asistanın arkasında kalıyor ve okunmuyor. Zar zor mesajı kopyalayıp başka yere yapıştırdım; "Hata: Lütfen teslimat adresinize posta kodu giriniz" diyormuş. Adresimi düzenleme menüsüne girdiğimde de posta kodu girilecek bir alan göremiyorum. Dolayısıyla sipariş veremedim.

Sepet oluşturup kargo yöntemini seçiyorum, ödeme adımına geçmek istediğimde sağ alt köşede bir hata mesajı veriyor. Mesaj sağ altta sanal asistanın arkasında kalıyor ve okunmuyor. Zar zor mesajı kopyalayıp başka yere yapıştırdım; "Hata: Lütfen teslimat adresinize posta kodu giriniz" diyormuş. Adresimi düzenleme menüsüne girdiğimde de posta kodu girilecek bir alan göremiyorum. Dolayısıyla sipariş veremedim.
merhabalar posta kodu konusunda bir hata olmamalı bana özelden üye adınızı paylaşırsanız yardım edebilirim.

"cileknotasi" koduyla 31 Ağustos'a kadar %10 indirim aktif edilmiştir arkadaşlar. Özel Karışık kuruyemiş serilerinden alınca tüm kargonuz ücretsiz oluyor arkadaşlar.

Yine yılbaşına özel daha uygun fiyatlı tutmaya çalıştığım bir paket yaptım arkadaşlar. İsteyene Kargo Dahil Fiyatı 180 TL /KG

Yılbaşı 2023 Özel Paket Linki.

Paket Aşağıdaki gibi. Paketlerimiz değişti kilitli poşet tarzı paketlere geçtik. Şimdiden iyi yıllar!!

İçindekiler;

KITIR LEBLEBİ SARI X 100 GR
KITIR LEBLEBİ BEYAZ X 100 GR
FINDIK KAVRULMUŞ X 100 GR
TUZLU YER FISTIĞI X 100 GR
KABUKLU ANTEP X 100 GR
BADEM KAVRULMUŞ X 100 GR
KAJU KAVRULMUŞ X 100 GR
SARI LEBLEBİ X 100 GR
DUT KURUSU X 100 GR
BEYAZ LEBLEBİ X 100 GR

K
Yine yılbaşına özel daha uygun fiyatlı tutmaya çalıştığım bir paket yaptım arkadaşlar. İsteyene Kargo Dahil Fiyatı 180 TL /KG

Paket Aşağıdaki gibi. Paketlerimiz değişti kilitli poşet tarzı paketlere geçtik. Şimdiden iyi yıllar!!

İçindekiler;

KABUKLU ANTEP X 100 GR
BADEM KAVRULMUŞ X 100 GR
KAJU KAVRULMUŞ X 100 GR
SARI LEBLEBİ X 100 GR
DUT KURUSU X 100 GR
BEYAZ LEBLEBİ X 100 GR
İndirim için teşekkürler Berker bey, acaba hepsi tek paket içinde mi?

Evet arkadaşlar bazı arkadaşlar istedi bende asıl işim olan kuruyemiş ürünlerinde uygun fiyatlı paketler yaptım.
E-ticaret sitemiz:www.yemisim.com
Kurumsal Site: www.alpertunga.com.tr

https://www.yemisim.com/urun/kk-ozel-karisim-eko-1-kg -Eko Paket (Kargo Dahil 54TL)

250 gr Kabuklu Antep 1.Kalite Menşei:Gaziantep/Türkiye
250 gr Sarı Leblebi
250 gr 13-15 Giresun Çifte kavrulmuş Fındık Menşei: Giresun/Türkiye
250 gr Yer Fıstığı Lüks
Not: Ayrı Paketlerde teslimat isteyenler Paketleme seçeneğinden seçebilirler.

https://www.yemisim.com/urun/kk-ozel-karisim-cig-1-kg Çiğ Paket (Kargo Dahil 78TL

350 gr Çiğ California Badem Menşei: ABD
350 gr Çiğ Fındık Menşei: Ordu/Türkiye
300 gr Çiğ Kaju Menşei: Hindistan
Not: Ayrı Paketlerde teslimat isteyenler Hediye Notuna belirtmelidir.

https://www.yemisim.com/urun/kk-ozel-karisim (Kargo Dahil 89TL)

250 gr Kabuklu Antep 1.Kalite Menşei:Gaziantep/Türkiye
250 gr Kavrulmuş California Badem Menşei: ABD
250 gr 13-15 Giresun Çifte kavrulmuş Fındık Menşei: Giresun/Türkiye
250 gr Kavrulmuş 1.Kalite Kaju Menşei: Hindistan
Not: Ayrı Paketlerde teslimat isteyenler Paketleme seçeneğinden seçebilirler.

https://www.yemisim.com/urun/kk-ozel-ultra-cig-karisim-1-kg (Kargo Dahil 89TL)

200 gr Antep Kırmızı İç Çiğ
250 gr California Çiğ Badem Menşei: ABD
300 gr 13-15 Giresun Çifte kavrulmuş Fındık Menşei: Giresun/Türkiye
250 gr Çiğ 1.Kalite Kaju
Nasıl yararlanacağız? Kod falan var mı?

İçindekiler;

KABUKLU ANTEP X 100 GR
BADEM KAVRULMUŞ X 100 GR
KAJU KAVRULMUŞ X 100 GR
SARI LEBLEBİ X 100 GR
DUT KURUSU X 100 GR
BEYAZ LEBLEBİ X 100 GR
Ayrı ayrı paketlerde kaju, Antep, badem tarzı bir yılbaşı özel seckisi eklenecek mi?

Arkadaşlar öyle bir yazmışım ki ayrı ayrı gibi benim hatam pardon valla.. 🙃 paket tam karışık şekilde olacak. Ben içeriği belirtmek istedim tam gramajlarla.

Geri