• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

Site aktif mi hocam? Sipariş verebiliyor muyuz?

tabi hocam site aktif aynen promosyon otomatik veriyor. özelden yazarsanız yardım etmeye çalışıyım.

Arkadaşlar Haziran ayı boyunca geçerli tüm ürünlerde %10 indirim ve ücretsiz kargo için "kahvekulubuhaziran" yazmanız yeterli.

Arkadaşlar Haziran ayı boyunca geçerli tüm ürünlerde %10 indirim ve ücretsiz kargo için "kahvekulubuhaziran" yazmanız yeterli.
Valla her ay başında 2 paket 2022 karışık paketten veriyorum. Ellerinize sağlık. Vazgeçilmezimiz oldu 😃

Ben de yer fıstığı aldım. Marketten alınabilecek en ucuz fıstıktan daha ucuz, taze ve çok daha lezzetli ancak 1.5 sene önce aldığım zamanki gibi aşşırı tuzlu. Ben bol tuzlu yemeyi seven biriyim ama bu bana göre bile fazla tuzlu. Talep mi bu yönde, daha az tuzlu bir versiyon da yapılabilir mi merak ettim :)

Ben de yer fıstığı aldım. Marketten alınabilecek en ucuz fıstıktan daha ucuz, taze ve çok daha lezzetli ancak 1.5 sene önce aldığım zamanki gibi aşşırı tuzlu. Ben bol tuzlu yemeyi seven biriyim ama bu bana göre bile fazla tuzlu. Talep mi bu yönde, daha az tuzlu bir versiyon da yapılabilir mi merak ettim :)
Selamlar bu konuda böyle bir kavrum izleniyor ancak ben bu noktayı dikkate alıp az tuzlu bir ürün koyacağım :)

Sarı leblebi fiyatı doğru mu?

Ayrıca hediye kuponu çalışmadı bende.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 20987

Selam arkadaşlar leblebi fiyatı değişmiştir.

İndirim kodu için promosyon var ise seçmeyin ve lütfen promosyon seçiniz şeklinde bırakın çünkü promosyon ile birleşmiyor kod ondan hata olabilir.
Hocam promosyon seçmiyorum, öyle bir ekran dahi gözükmüyor mobilde bende.

Şuan masaüstü site iste ile sipariş verebildim orada çıkıyor promosyon yeri, bunun dışında sanal kartda çalışmıyor.

Son düzenleme:
hediye çeki kodu yarın itibariyle bitiyor bugun erken işaretlenmiş düzeltildi hata.

"kahvekulubutemmuz" koduyla 30 temmuz'a kadar %10 indirim aktif edilmiştir arkadaşlar.

Geri