• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ödüllü Online Latte Art Yarışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar https://streamable.com/ adresine videolarınız yükleyip buırada linkleri "medya" bölümüne tıklayıp ekleyerek paylaşabilirsiniz.

Merhaba, yarismaya katilmak istiyorum videoyu link olarak ekledim, katilan herkese basarilar dilerim :)

Yarışma güzel fikir,
espresso için birçok video var fakat buradaki videoları merakla bekliyorum daha samimi ve keyifli olacağını düşünüyorum,
seyirci olarak güzel bir etkinlik izleyeceğimden eminim.

Video çekip yükleyecek tüm yarışmacılara başarılar.

Espresso: Arosting lab
Desen: kuğu
19.5 gr 40ml likit
Frenchpress ile krema yaptım makinada sadece ısıttım videoda detaylı şekilde var
Umarım beğenirsiniz :)

Hocam yarışma dışı bilgi vermek isterim çok beğendim öncelikle ama krema atarken pitcherı arkadan ittirmeye gayret gösterirsen ideal krema formunu ortaya çıkarırsın ellerine sağlık
Yorumunuz ve verdiginiz degerli bilgi icin çok tesekkur ederim, dediginiz gibi yapmaya calisicam 🙏🏼

Şuan evimde değilim ve yanımda ne pitcher var ne espresso yapacak başka birşey. Katılmayı çok istiyorum. Yarına kadar pitcher icat edebilirsem bende katılacağım 😀😭

Şuan evimde değilim ve yanımda ne pitcher var ne espresso yapacak başka birşey. Katılmayı çok istiyorum. Yarına kadar pitcher icat edebilirsem bende katılacağım 😀😭
Bursa’da olsaydın yetiştirirdim direk bütün ekipmanlarııı sana feda🥳

Geri