• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ödüllü Online Latte Art Yarışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba öncelikle katılımınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederiz @Sametiko aslında yasaktan ziyade sadece ev baristalarına pozitif ayrımcılık yapılması açısından bu işi profesyonel anlamda yapan arkadaşlarımızın affına sığınarak bu şekilde ek bir kural koymak istedik. Yaptığımız ilk yarışma eksiğimiz atladığımız şeyler olabilir. Yarışmaya katılan bütün arkadaşlarımız değerlendirilmeye alınacak. Amacımız güzel bir etkinlik yapıp yaşadığımız bu zor günlerde biraz da olsa sosyalleşebilmek.

Katılan her arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum.

Öncelikle elinize sağlık...
Kahveyle değil yeğeninizle ilgili bir soru sormak istiyorum, benim kızda da artikülasyon bozukluğu olduğundan bir süredir yardım alıyoruz, kaç yaşında acaba? K ve T sesleri birbirine karışmış durumda ve açıkçası 3-4 yaşlarında önlem alınmazsa sonra hep öyle kalıyorlar. Yani anne baba düzelir diye düşünüyorsa pek kendiliğinden düzelen bir şey değil.
Konuşmaları tatlı geliyor ama anlaşılmayı zorlaştırdığından arkadaş ortamında sıkıntı çekebiliyorlar.
Merhaba teşekkür ederim, dikkatinizden kaçmamış, evet K ve T sesleri karıştırıyor. 6 yaşında, açıkçası bir yardım almıyoruz,okula başlayınca düzeleceğini söylüyorlar. R harfler zormuş ama K ve T harfler daha kolay düzelebiliyormuş. Şimdilik bekliyoruz, bu gidişle okulların açılması da hep sarkıyor ama bakalım.

Merhaba teşekkür ederim, dikkatinizden kaçmamış, evet K ve T sesleri karıştırıyor. 6 yaşında, açıkçası bir yardım almıyoruz,okula başlayınca düzeleceğini söylüyorlar. R harfler zormuş ama K ve T harfler daha kolay düzelebiliyormuş. Şimdilik bekliyoruz, bu gidişle okulların açılması da hep sarkıyor ama bakalım.
Evet, K sesi özellikle çok önemli anlaşılırlık olarak, okulda çalıştığım için biliyorum; sesi çıkardıkları gibi yazıyorlar sonra öğretmen kızıyor vs, bir iki ay konuşma terapisti görsün diye tavsiye ederim, yine karar anne babanın tabi :)

Evet, K sesi özellikle çok önemli anlaşılırlık olarak, okulda çalıştığım için biliyorum; sesi çıkardıkları gibi yazıyorlar sonra öğretmen kızıyor vs, bir iki ay konuşma terapisti görsün diye tavsiye ederim, yine karar anne babanın tabi :)
Tavsiyenizi dikkate alacağız, aslına bakarsanız üstünde durmamız gereken bir kaç davranışı var; konuşmaları çok yüksek desibelli oluyor, uyarıyoruz 20 sn sonra yine aynı :) hastaneye gitmekte istemiyoruz pek şu ortamda hani kulaklarında mı bir sorun var diye. Bir de alfabe gibi ufaktan derslere başladığımızda çözemediği bir şey karşısında hiç zora gelemiyor, kasıyor kendini hemen o ortamdan uzaklaşmak istiyor.

2.'sinin zamanı gelmedi mi :)

yapalım mı yine ?

Geri