• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ödüllü Online Latte Art Yarışması - Anket

Kahve Kulübü Ödüllü Online Latte Art Yarışması Kazananı Sizce Kim Olmalı ?

• BARISTAOSMANERALP

Oy: 93 27.2%
  • HARRISONJAKUP

Oy: 26 7.6%
  • EMRHNOZKFL

Oy: 90 26.3%
  • ERİMUNAL

Oy: 112 32.7%
  • NANDO

Oy: 21 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    342
  • Anket kapatılmış .
Ev ortamında kuğu yapmak 🤟

oyumu kullandım herkesin eline sağlık.

3 kişi arasında gittim geldim ama oyumu giriş seviyesi kullananlardan birisinden yana kullandım.

Hepsi çok güzel olmuş seçmek çok zor oldu

Şimdiden kazanan kazanamayan herkese tebrikler keyifli olmuş, ayrıca @Nando videosunda ki moderatör miniğe bir jüri özel ödülü 🏆 bizde de var öyle meraklısından bir adet ☺️ Sütlü V60 yapıyoruz kendisine %99 süt %1 kahve oranı ile 🤣
Bende oyumu kullandım, yarışmada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür eder katılanları tebrik ederim. Jüri özel ödülü için yeğenim adına da teşekkür ederim :)🏆 bizimkini öyle kandıramıyoruz, filtre sevmiyor acı kahve diyor ona, bol kremalı latte olacak :) illa makinadan yapacaksın diyor 😄

Arkadaşlar, Dostlar, Ahaliiii. Anketin kapanmasına saatler kaldı kıyı köşe demeyelim oyları belirleyelim. Ve bu yarışma fikri ile bizlere yeniden enerji veren @kahveanalisti , el emeği göz nuru nadide barista parçalarını sunan @mtgg , demleme denince onlarca marka ekipman gelse bile akla ilk gelen Hario Türkiye Ailesine ve Kahveleri olsun, sohbeti olsun, enerjisi olsun @CelsiusCoffeeRoastery tekrardan teşekkür etmek istiyorum :)

Arkadaşlar, Dostlar, Ahaliiii. Anketin kapanmasına saatler kaldı kıyı köşe demeyelim oyları belirleyelim. Ve bu yarışma fikri ile bizlere yeniden enerji veren @kahveanalisti , el emeği göz nuru nadide barista parçalarını sunan @mtgg , demleme denince onlarca marka ekipman gelse bile akla ilk gelen Hario Türkiye Ailesine ve Kahveleri olsun, sohbeti olsun, enerjisi olsun @CelsiusCoffeeRoastery tekrardan teşekkür etmek istiyorum :)

Selamlar,

Ben videoları izleyemiyorum 🙁

Son duruma göre Yarışmamızı kazanan arkadaşlar sırasıyla,

1. @erimunal
2. @Baristaosmanalper
3. @emrhnozkfl

olarak sizler tarafından belirlenmiştir. 3 arkadaş bana özelden adreslerini paylaşırlarsa ödüllerini hafta içi sponsorlarımız bana gönderdikten sonra tek seferde göndermek istiyorum. Şimdiden bu güzel etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık.

Başlık altında ödülleriyle kazanan arkadaşlar resimlerini paylaşırsa anı kalıcılaştırmak açısından daha iyi olur diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Herkese tekrardan merhaba :) Öncelikle böyle güzel bir anı bırakma şansına vesile olan yarışma kurucusu ve jüri üyeleri @kahveanalisti @mvscoffee @mtgg 'ne tek tek teşekkür ederim, ardından yarışmaya katılıp rekabeti güzelleştiren herkesi ve 1. @erimunal 2. @Baristaosmanalper i gönülden kutlarım. Oy veren bütün forum üyelerine de çok ama çok teşekkür ediyorum🙏 En çok ihtiyacım olan ödülü kazanıp artık her cold brew demlememden sonra tülbent ile süzme derdimin ortadan kalkmasından dolayı da ayrıca mutluyum😄 Herkese tekrardan çoook teşekkürler🤟:coffee:

Arkadaşlar tekrar merhaba
Ödül kazanan arkadaşlarımız için bilgilendirme yapmak istedik. tüm ödülleri tek kutu yapıp kargolayabilmek adına @kahveanalisti Berker de toplama kararı almıştık. ödüllerin bir kısmı ulaştı ve hafta içerisinde diğer ürünler de Berker'e ulaşacak ve önümüzdeki hafta içi ödül alan arkadaşlarımızın kargoları çıkacaktır.🤘 @erimunal @Baristaosmanalper @emrhnozkfl

Sevgili arkadaşlar hediyelerinizin hepsi bana ulaştı. Ekstradan Plaketleriniz siparişi verildi hazırlanıyor onlarda yarın burada olunca yarın ya da en geç perşembe tüm hediyelerinizi kargolamış olurum :) . @erimunal @Baristaosmanalper @emrhnozkfl

Geri