• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ödüllü Online Latte Art Yarışması - Anket

Kahve Kulübü Ödüllü Online Latte Art Yarışması Kazananı Sizce Kim Olmalı ?

• BARISTAOSMANERALP

Oy: 93 27.2%
  • HARRISONJAKUP

Oy: 26 7.6%
  • EMRHNOZKFL

Oy: 90 26.3%
  • ERİMUNAL

Oy: 112 32.7%
  • NANDO

Oy: 21 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    342
  • Anket kapatılmış .

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Sevgili forumdaşlar, Geçen haftalarda @mvscoffee @mtgg ile birlikte bir karar alıp forumu nasıl daha eğlenceli yapabiliriz aşamasında canlı bir online latte yarışması hakkında konuşup sizlere basit ama keyifli bir yarışma oluşturmak istedik. Sonuç olarak gerçekten forumda bir çok yetenekli ve hevesli arkadaşlarımızın videoları sayesinde güzel bir latte art görsel şöleni yaşadık. Şimdiden Tüm Katılımcı Arkadaşlara Teşekkür ediyorum. Umarım Pandemi sonrası bu tip yarışmalara ek olarak canlı demleme gibi güzel yarışmalar yaparak kahveyi seven arkadaşlar arasında keyifli bir yarışmalar düzenleyebiliriz.

Kendi aramızda belirlediğimiz kriterler üzerinden bir puanlama yapıp ardından bunların ortalamasını alarak katılan 12 arkadaş arasından 5 arkadaşı seçtik. Bu 5 arkadaş arasından artık sizlerin oylarıyla ilk 3ü belirleyeceğiz. 2 Gün sürecek oylama sonucuna göre arkadaşlarımıza ödülleri dağıtılacak. Hadi Bakalım Forum Sıra Sizde!

Bu arada @CelsiusCoffeeRoastery @harioTürkiye @bearbaristaessentials verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.
1.Arkadaşımız Tamper ve Düzleştirici + Celsius Roastery'den 250 Gr Kahve
2.Arkadaşımız Plastik v60 Seti + Celsius Roastery'den 250 Gr Kahve
3.Arkadaşımız Soğuk Demleme Ekipmanı +Celsius Roastery'den 250 Gr Kahve

Kazanmış olacak.

@Baristaosmanalper

@harrisonjakup

@emrhnozkfl

@erimunal

@Nando

Son düzenleme:
nando videosu sorunlumu ben mi acamadim

simdi actim sorun bendemis

ticari makine kullanan profesyonel barista ile giriş seviyesi makine kullanan ev baristası arasındaki farkı göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

ticari makine kullanan profesyonel barista ile giriş seviyesi makine kullanan ev baristası arasındaki farkı göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
Bulundurduk hocam ilk konu başlığında bahsi geçti ki jüri olarak puanlamalarımızı ona göre gerçekleştirdik

Bulundurduk hocam ilk konu başlığında bahsi geçti ki jüri olarak puanlamalarımızı ona göre gerçekleştirdik
biliyorum aslında size demedim. son 5e kalan arkadaşları oylayan bizlere söylemek istedim.

Oyumuzu kullandık kazanan arkadaşı şimdiden tebrik ederim.

biliyorum aslında size demedim. son 5e kalan arkadaşları oylayan bizlere söylemek istedim.
Bende aynı fikirdeyim , ve ev ortamı bana daha sıcak geldi. 👍
Daha sonra da nedense bu arkadaşlar ne zamandan beri forumdalar diye merak ettim , ilginç 🧐 geldi . Oyumu kullanırken dikkat ederim bazı konulara 😊

Son düzenleme:
Videoları izleyemiyorum :cry:

Gaggiadaşlarımdan birine gitti oyum. Hepsinin eline sağlık.

Oyumu kullandım, tüm yarışmacıların ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel gözüküyor.

Geri