• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Katilmadigim bir konu var kendim icin bunu belirtmek istiyorum. Evet toplu alimin amaci hep birlikte ayni kahveleri deneyimleyebilmek bunda bir tereddut yok.

Ancak kahvelerin herkes icin azda olsa erisilebilir olmasi gerektigini dusunuyorum. Tek sans 174tl vererek deneyebiliriz bu durumda, bunun herkes icin kolayca ulasilabilir olmadigini dusunuyorum.

Aylik alimlarin amacinin herkesin ayni kahveleri deneyimleyip yorumlamasi oldugunu goz onunde bulundurursak, herkes icin erisilebilir nedeniyle verimsiz olacagini dusunuyorum. Aylik alimlarin amaci ucuz kahve degildir ne onemi var indirimin dusuncesine katilmiyorum. Aylik alimlarda onlarca belki yuzlerce kilo kahve aliniyor kisa bir zamanda, firmalarda burda karsilikli jest durumunu gozetmeli.

Acikcasi aylik alim olmasina ragmen, 600gr kahvenin 174 tl olmasinin forum icinde normallesmesi benim icin kaygi verici bir durum malesef.

Katilmadigim bir konu var kendim icin bunu belirtmek istiyorum. Evet toplu alimin amaci hep birlikte ayni kahveleri deneyimleyebilmek bunda bir tereddut yok.

Ancak kahvelerin herkes icin azda olsa erisilebilir olmasi gerektigini dusunuyorum. Tek sans 174tl vererek deneyebiliriz bu durumda, bunun herkes icin kolayca ulasilabilir olmadigini dusunuyorum.

Aylik alimlarin amacinin herkesin ayni kahveleri deneyimleyip yorumlamasi oldugunu goz onunde bulundurursak, herkes icin erisilebilir nedeniyle verimsiz olacagini dusunuyorum. Aylik alimlarin amaci ucuz kahve degildir ne onemi var indirimin dusuncesine katilmiyorum. Aylik alimlarda onlarca belki yuzlerce kilo kahve aliniyor kisa bir zamanda, firmalarda burda karsilikli jest durumunu gozetmeli.

Acikcasi aylik alim olmasina ragmen, 600gr kahvenin 174 tl olmasinin forum icinde normallesmesi benim icin kaygi verici bir durum malesef.
Hocam celcius'ta indirim zamanı 500 gr kahve için 126₺ vermiştim. Karşılaştırma yapacaksak 600 gr 151₺ oluyor yani ciddi bir fark yok aslında. Şahsen 150 veya 250 grlık paketler halinde ayrı ayrı indirim isterdim. Veya boxx gibi 5x50 şeklinde yapılsa herkes için uygun olabilirdi. Forumda yeniyim ilk kez toplu alıma katılmış olucam. Toplu bir şekilde deneyimlemek tartışmak çok güzel fakat bunun amacı kahvenin herkes tarafından rahatça ulaşılabilmesi olması lazım bence de.

Hocam celcius'ta indirim zamanı 500 gr kahve için 126₺ vermiştim. Karşılaştırma yapacaksak 600 gr 151₺ oluyor yani ciddi bir fark yok aslında. Şahsen 150 veya 250 grlık paketler halinde ayrı ayrı indirim isterdim. Veya boxx gibi 5x50 şeklinde yapılsa herkes için uygun olabilirdi. Forumda yeniyim ilk kez toplu alıma katılmış olucam. Toplu bir şekilde deneyimlemek tartışmak çok güzel fakat bunun amacı kahvenin herkes tarafından rahatça ulaşılabilmesi olması lazım bence de.

Aralarinda fark goremediginiz rakamlar arasinda. Yaklasik %15 fark var. Ayrica birisi toplu alim gibi firmalar acisindanda bence bir nimet digeri ise siradan bir indirim . Ayrica celsius un blackfridayde %25indirimini hatirlatmak isterim (kargo ucretinide elbetteki icine katilmadigi bir indirim).

Rakamlar konusmak burada mantikli degil sadece size cevaben durumu anlatmak istedim.

Erişilebilir olması konusunda katılıyorum. Herkesin bütçesi bu miktar için yeterli olmayabilir.
Erişilebilir olması için 50'şer gramlık bir tadım paketi oluşturmalarını istemek, kabul etmezlerse alımdan çıkarmak gerekiyor.
Bunu çoğu firma kabul etmez mevcut böyle bir paketleri yoksa.
Umarım daha etkili olup (alım ekibiyle ilgili değil kulübün genel gücü ile ilgili bir durum :)) bu tip isteklerimizi kabul ettirebiliriz. İsteyene 50'şer gramlık isteyene 150'şer gramlık paket.

600gr ve 174tl tek tüketici olarak beni yordu.
2li veya 3lü paket seçenekleri de olabilseydi keşke.

Bu ay fiyat biraz fazla gelse de kungpow'un çok övülmesinden dolayı merak ederek alıma katıldım. Alım ekibine teşekkürler

Fiyatlar keşke daha iyi seviyelerde olsa, ama gördüğüm kadarıyla bu fiyatlar altına pek nitelikli kahve yok artık. Black friday zamanı bilindik bir firmanın kampanyada olan uygun fiyatlı bir kahvesini aldım. Ama kahve gerçekten zayıf çıktı, dümdüz bir kahveydi. Hiç memnun kalmadım. Şimdi bu çekirdek indirimde olsa ne yazar olmasa ne yazar benim için. Şu ekonomik süreçte herkes var olma savaşında.
Bir daha şu gerçeği anladım “Ucuz mal yoktur, parası kadar mal vardır.”
Bende siparişimi geçtim, emeği geçen herkese teşekkürler.

Yani kungpow neden tercih hakkını bize bırakmıyor. 200 kilo sınırı olması sebebiyle her üye için üst gram limiti belirlenebilir, bunu anlayabilirim ama örneğin, 600 gramı elindeki 4 farklı çekirdeği denemek yerine, 2 çeşit çekidekle 600 gram ı tamamlama isteyene neden bu hakı tanımıyor. Ancak 600 gramdan sonra istediği kahveyi seçebiliyor kişi. İstediği kahveden 250 gram almak isteyen biri önce kunpow un direttiği kahveden, 600 gram alacak sonra istediğini ekleyebilecek. Mesele herkese yetsin amacı ise yapılanın alakası yok. 600 gramdan sonra da ekleme yapabiliyosunuz. Herkese yetsin mantığı, tek çekirdekten en fazla 300 gram veya 600 gram ile sınırlanama ile anaşılabilir. Ama “ önce 600 gram bizim istediğimizden alacaksın, sonra istediğin kahveden alabilirisn” şeklindeki mantık, fazlaca dayatmacı bir pazarlama tekniği.
Bence ankette çıkan firma ile görüşmelerde bir avukatın bulunması gerek, haber verirseniz katılırm ... 😁

Son düzenleme:
alım hangi tarihe kadar geçerli, belirtilmiş miydi?

Kungpow'u seçmemiştim açıkçası firmayı da pek bilmiyorum ama yorumları okuyunca şampiyon bir kavurucudan kahve içmek aşırı cazip geldi. Fiyat biraz pahalı evet, kahvedeki beklentimi çok yükseklere taşıdım ve siparişimi geçiyorum. Umarım bu fiyata alınabilecek usta kavurucudan vereceğim bu sipariş beni yanıltmaz ve çok lezzetli bir kahve içerim. Alım için ilgilenen arkadaşlara da ayrıca teşekkürlerimle...

Bu ayki alimda kungpow’a oy verdim, denemek istedigim bir kavurucuydu.
Kahvelerin fiyati da onemli degil, pahali olduklarini, kargonun ucretli oldugunu biliyordum.

Ama simdi bu kampanyayi instagram story’lerinde paylastiklarini goruyorum “kahve kulubu bundle” diye.
E rastgele storyi izleyen bir insan girip bundan faydalanabiliyorsa ben ne anladim forumun toplu alim etkinliginden :D

Yanlis anlasilmak istemiyorum: kizdigim toplu alimda kunpow’un cikmasi veya indirimin az olmasi DEGIL,
benim kizdigim kavurucunun “bi indirim yaptik kim alirsa alsin” tavri
ve bi de dalga gecer gibi adini kahve kulubu yapmislar😂😂😂😂😂

Yani 200kg sinir, bize ozel de degil. ilk kim kaparsa..

Ekli dosyalar

• 33CF932F-609D-4FE1-8315-B94D1D0D375C.png
    33CF932F-609D-4FE1-8315-B94D1D0D375C.png
    438.6 KB · Görüntüleme: 84
Ciddi bir indirim yapmamaları tercihtir bir şey diyemeyiz hatta küçük bir firma oldukları için normal bile bulabiliriz ancak foruma özel olduğunu iddia edip yalnızca 200 kg ile sınırladıkları bir bundle'ı tutup İnstagram'da paylaşmaları çok yakışıksız bir durum gerçekten.

Bu ayki alimda kungpow’a oy verdim, denemek istedigim bir kavurucuydu.
Kahvelerin fiyati da onemli degil, pahali olduklarini, kargonun ucretli oldugunu biliyordum.

Ama simdi bu kampanyayi instagram story’lerinde paylastiklarini goruyorum “kahve kulubu bundle” diye.
E rastgele storyi izleyen bir insan girip bundan faydalanabiliyorsa ben ne anladim forumun toplu alim etkinliginden :D

Yanlis anlasilmak istemiyorum: kizdigim toplu alimda kunpow’un cikmasi veya indirimin az olmasi DEGIL,
benim kizdigim kavurucunun “bi indirim yaptik kim alirsa alsin” tavri
ve bi de dalga gecer gibi adini kahve kulubu yapmislar😂😂😂😂😂

Yani 200kg sinir, bize ozel de degil. ilk kim kaparsa..
Kahve Kulübü üyelerine özel yazarak paylaşmışlar kahve kulübü hesabını da ekleyerek. Kötü bir niyetle yaptıklarını düşünmüyorum kesinlikle.

Geri