• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Ben bu sefer fikrimi kendime saklıyorum. Alım ekibinin çabaları ve emeği için teşekkür ediyor ve kungpow'a da bravo diyorum :) Kahve stoğum ve bazı başka sebeplerden ötürü pas geçeceğim sanırım.

%17 indirim olacağı söylenmişti fakat şuanda 300 gramlık paketler 96 TL’den satılıyor.
Kahve kulübü bundle ise 600 gram 174 tl. Acaba oranları mı yanlış anladım? Veya sitelerinde mi bir yanlışlık var?

%17 indirim olacağı söylenmişti fakat şuanda 300 gramlık paketler 96 TL’den satılıyor.
Kahve kulübü bundle ise 600 gram 174 tl. Acaba oranları mı yanlış anladım? Veya sitelerinde mi bir yanlışlık var?
Arkadaslar indirimli hali 174 tl kargo ucreti ile beraber yuzde 17 indirim yapilmis oluyor. Normal sartlarda kahvelere yuzde 12 indirim yapilabildi.

daha once de yazdigimiz gibi istedigimiz indirim oranlarini yakalayamadik ankette cikan cogunlugun kararina saygi duyarak alimi gerceklestirmek istedik

Hayırlı olsun bayadır Kungpow içememiştim.

Arkadaslar indirimli hali 174 tl kargo ucreti ile beraber yuzde 17 indirim yapilmis oluyor. Normal sartlarda kahvelere yuzde 12 indirim yapilabildi.

daha once de yazdigimiz gibi istedigimiz indirim oranlarini yakalayamadik ankette cikan cogunlugun kararina saygi duyarak alimi gerceklestirmek istedik
Emekleriniz için teşekkür ederim. Ne kadar kavurucuyu merak etsemde sadece afrika kahveleri olması ve özellikle indirim oranının az kalması sebebi ile maalesef bende pas geçeceğim.
Evet gerçek amaç birlikte içip yorumlamak olsa da, kahvelerinin fiyatları zaten yüksek ve indirim oranı da düşük olduğu için kafama yatmadı.
200 kglık toplu siparişte daha fazla indirim yapabilirlerdi bence ama hayırlısı olsun diyelim :)

Kungpowu uzun suredir merak ediyordum, 3 farkli etiyopya seckisi sunmalari da cok hos oldu. Stogum olmasina ragmen siparisi simdiden verdim, emegi gecenlere tesekkurler

İki farklı 300 Gr kahve ekledim sepete 192 + 8 lira kargo ücreti toplamda 200 lira ödeme çıktı. Biz 600 Gr kahve alacağız ayrıca dört çeşit deneme paketi. Bu durumda aslında indirim %17'den fazla oluyor. Teşekkür ederiz, emeğinize sağlık.

Hocam nasil %19 olabiliyor? 4 kahvenin ortalamasi uzerinden bir hesap yapinca zaten olmasi gereken fiyat 158 TL civarina geliyor. Ustune kargo ekleyip 174 TL denilmis benim anladigim kadariyla.
Yanlış hesaplamışım. Sizin yazıyı okumadan silmiştim ama görmüşsünüz maalesef ☺️

emeği geçen tüm arkadaşlara tşk ederim

ancak, diğer arkadaşların da belirttiği sebeplerden alım yapmayacağım, elimde yeteri kadar stoğum var
kungpow ile ilgili düşüncelerim, alışveriş yapmadan olumsuz yönde oldu, üzücü

Hocam nasil %19 olabiliyor? 4 kahvenin ortalamasi uzerinden bir hesap yapinca zaten olmasi gereken fiyat 158 TL civarina geliyor. Ustune kargo ekleyip 174 TL denilmis benim anladigim kadariyla.
Bi şey demeyeyim demeyeyim diyorum da burada kimse hesap yapmayı bilmiyor galiba :D

105+96+96+85 = 382

382÷2=191

Tadım paketi ondan fiyat pahalı olabilir demeyin. Kungpow bir ara 300 gramlık paketi 78'e satarken 150 gramı 39'a satıyordu. Yani yarı yarıya hesaplamak doğru.

191 kahvelerin değeri. %13 indirimle 166 olur. Kungpow 600 grama kargo ücretini 8 lira yapıyor. 166+8 = 174

Benim hesabım bu. Alım ekibi eminim daha fazlası için uğraşmıştır ama indirimin kararı kavurucuda bitiyor. Uyan alsın uymayan almasın yapacak bir şey yok maalesef.

Bi şey demeyeyim demeyeyim diyorum da burada kimse hesap yapmayı bilmiyor galiba :D

105+96+96+85 = 382

382÷2=191

Tadım paketi ondan fiyat pahalı olabilir demeyin. Kungpow bir ara 300 gramlık paketi 78'e satarken 150 gramı 39'a satıyordu. Yani yarı yarıya hesaplamak doğru.

191 kahvelerin değeri. %13 indirimle 166 olur. Kungpow 600 grama kargo ücretini 8 lira yapıyor. 166+8 = 174

Benim hesabım bu. Alım ekibi eminim daha fazlası için uğraşmıştır ama indirimin kararı kavurucuda bitiyor. Uyan alsın uymayan almasın yapacak bir şey yok maalesef.
Aynı şeyi ben de diyecektim, nasıl hesap yapıyor millet diye. Tüm hesabı tek tek yazacaktım, benden önce davranmışsınız :)) teşekkürler

Emeği geçenlere teşekkürler. Elimdeki stok fazla olduğu için bu ayı pas geçeceğim maalesef. Alım ekibinin elinden geleni yaptığına eminim ama indirim kavurucunun kararı, yapacak bir şey yok. Alanlara afiyet olsun, keyifli fincanlar içersiniz umarım.

105+96+96+85 = 382

382÷2=191

Hocam 191 TL uzerinden %17 indirim yaparsan fiyat 158.53 yapar. Buna da 8 TL kargo ekledigini varsayarsak 166.53 TL yapar.
Ben sadece hesapta gordugum hatadan bahsettim.
Alim ekibine tesekkurler.

Emeği geçenlere teşekkürler, siparişimizi geçtik bakalım hayırlısı ile.👏👏

Daha önce bırakın indirim yapmayı toplu alım için paket oluşturmayı bile kabul etmemişti Kungpow Coffee kendi özel sebeplerinden dolayı.
Kolektif reçeteler oluşuyor toplu alımlar sayesinde bu mecrada. Birlikte bu reçeteleri oluşturmanın ve bir şekilde toplu tadım yapmanın keyfi de bambaşka oluyor.
Alım ekibine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

Geri