• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Teşekkürler arkadaşlar .👨🏼‍🚀🙏🏼

Emeğiniz için teşekkürler.
Umarım geçen ay olduğu gibi ay sonuna kadar alım imkanı geçerli olur.7-8 güne sıkıştırılmaz önceki alımlarda olduğu gibi.

Kungpow daha önce 2 kez ankette çıkmıştı, ancak her ikisinde de yeterli alt yapısı olmadığı için talebi karşılayamamaması sebebiyle ankette 2. en fazla oyu alan firmadan alım yapılmıştı. Bu anketlerde Kungpow'a oy vermesem de, merak ettiğim bir firmaydı. Ancak stoklarında gördüğüm kadarıyla hiç Amerika kahvesi bulunmamakta. Bu benim için biraz hayal kırıklığı oldu. Stoklarının az olması sebebiyle ,topluma alıma katılmak istediği halde, bazı kişilerin alımlarına yetmemesi güzel olmaz. Ama en azından Kungpow'un ankette çıktığı halde, indirim oranın azlığı ve miktar talebini karşılayamaması sebebiyle, ankette ikinci en çok oyu alan firmaya yönelmesi sarmalı bitmiş olur.

Son düzenleme:
Acaba aralarında yumuşak içim filtre kahveye uygun olan tavsiye ettiğiniz var mi?
ben kenya mihando pb ve ethiopia Kewo natural aldım, her ikiside gövdeli kahveler, filtreye uygun kavrulmuşlar, kenya daha doygun ve gövdeli , kewo ise kenyaya göre daha kolay içimli . Çekirdek kaliteleri çok iyi bence ve kavurucu da hakkını vermiş. deneyin memnun kalırsınız.

ben kenya mihando pb ve ethiopia Kewo natural aldım, her ikiside gövdeli kahveler, filtreye uygun kavrulmuşlar, kenya daha doygun ve gövdeli , kewo ise kenyaya göre daha kolay içimli . Çekirdek kaliteleri çok iyi bence ve kavurucu da hakkını vermiş. deneyin memnun kalırsınız.
Teşekkür ederim kulüb indirimi tanımlanır tanımlanmaz hemen deneyeceğim

Merhaba WhatsApp icin kayıt olmak gerekiyormu ben göremedim forumda ama bende toplu alımda bulunmaktan keyif duyarım.

Merhaba WhatsApp icin kayıt olmak gerekiyormu ben göremedim forumda ama bende toplu alımda bulunmaktan keyif duyarım.

Arkadaslar merhaba tekrardan alim linki acildi

Sorularinizla alakali ozel mesaj yoluyla, kungpow internet sitesi uzerindeki chat yoluyla ya da kungpow instagram adresi uzerinden soru ve goruslerinizi paylasabilirsiniz

linki ilk mesaja da ekliyorum

Çok güzel bir bundle olmuş, elinize sağlık. Siparişi verdim gelsin bakalım. ☕

Fiyat olarak -söylendiği üzere- normalin bir tık üzerinde ama her yerde fiyatların geldiği hali, kavurucunun gerçekten küçük bir kavurucu olduğu ve çekirdeklerin her kavurucuda olan standart tedarikçi çekirdekleri olmadığı düşünülürse benim için kabul edilebilir. Kungpow'un çekirdeklerinden şimdiye dek hep çok memnun kaldım, bunları da beğenirim diye düşünüyorum.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Mayış gününe yetişmez biter bu 😅

SL28 varyetesini genelde "harman" gibi karıştırdıklarını görmüştüm, yüzde yüz SL28 daha evvelden tükettim mi bilmiyorum ama bilinçli olarak alıp tüketmek istiyordum.

Emeği geçenlere teşekkürler.

Geri