• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1. Etiyopya
2. Brezilya
3. Ruanda
4. Uganda

Filtre için benim sıralamam böyle oldu. Brezilya'da genelde iyi sonuçlar aldım. Ruanda'da ilk birkaç denemem çok iyiydi. Belki daha iyi saklama koşullarında ve doğru demlemelerde Brezilya'nın önüne geçer. Etiyopya tadım notalarının net olduğu bir çekirdek. Çözünmeyi artırınca kırmızı meyveler, daha az bir çözünmeyle de limon notalarını alabildim. Uganda'ya maalesef "bizimle değilsin" demek istiyorum. Olmasa da olurdu.

Merak edenler için bundle 2 den yaklaşık 60 adet bundle 1 den 15 adet satılmış. Yine 50 kg ı geçmişiz.

Farklı kahvelerden yeni bir bundle kaç kişi ister? Yoksa farklı bir kavurucu mu deneyelim?

Merak edenler için bundle 2 den yaklaşık 60 adet bundle 1 den 15 adet satılmış. Yine 50 kg ı geçmişiz.

Farklı kahvelerden yeni bir bundle kaç kişi ister? Yoksa farklı bir kavurucu mu deneyelim?

Ben tüm Kawa alımlarına katilirim, her defasında farklı kahveler olursa. Senede 3-4 alım yapalım bence :)

Muazzam hizmet, teşekkürler.

Sadece başka alımlarla denk gelir ya da kısa frekanslarda alım yapıldığı için fazla sipariş olmazsa firma sonraki organizasyonlarda aynı hevesi görmeyip istemeyebilir mı, ondan şüphe ettim.

Kawa oldukça güzel bir deneyim di

yeniden yapıcaksak bir set de el paraiso gibi özel kahveleri de barındırsa hoş olur

Ben yine olursa katılırım Kawa'ya fakat farklı kavurucu denemek daha iyi olur gibi geliyor

Bana kahveleri 16 gün once kavrulmuş olarak gondermeselerdi iyiydi. Onun disindan memnun kaldim ben.

1. Etiyopya
2. Brezilya
3. Ruanda
4. Uganda

Filtre için benim sıralamam böyle oldu. Brezilya'da genelde iyi sonuçlar aldım. Ruanda'da ilk birkaç denemem çok iyiydi. Belki daha iyi saklama koşullarında ve doğru demlemelerde Brezilya'nın önüne geçer. Etiyopya tadım notalarının net olduğu bir çekirdek. Çözünmeyi artırınca kırmızı meyveler, daha az bir çözünmeyle de limon notalarını alabildim. Uganda'ya maalesef "bizimle değilsin" demek istiyorum. Olmasa da olurdu.
Birebir aynı tecrübeyi yaşamışız o yüzden tekrar yazmıyorum :D

Kawanın bütün alımlarına katılabilirim ama üst üste aynı kavurucudan almak yerine farklı yurtdışı kavurucularına bakarsak daha güzel olur.

Başka kavuruculardan denemek güzel tabii ama Kawa'nın gayet makul bir gönderim ücreti olduğunu unutmamak gerek. Çoğu kavurucuda bu ücretler pek makul olmuyor.

Starter düzeyinde birisi olarak Uganda ile başladım demlemeye ve şimdiye kadar demlediğim kahveler içerisinde en iyisi diyebilirim. Kronotrop hemen hepsiyle kahve demledim,Petra hemen hemen hepsini demledim. Ama çok yeni olduğum için ekipman da yenileniyor bu da neden olabilir diğer demlediğim kahveler de çok acemiydim.Sonuç Kawa'yı çok sevdim ;)

Starter düzeyinde birisi olarak Uganda ile başladım demlemeye ve şimdiye kadar demlediğim kahveler içerisinde en iyisi diyebilirim. Kronotrop hemen hepsiyle kahve demledim,Petra hemen hemen hepsini demledim. Ama çok yeni olduğum için ekipman da yenileniyor bu da neden olabilir diğer demlediğim kahveler de çok acemiydim.Sonuç Kawa'yı çok sevdim ;)
bende çok çok acemiyim ama bariz keyifli ve kaliteli geldi bana sonra acaba dedim algımdan dolayımı nasıl deneyebilirim kendimimi ikna ediyorum yoksa gercekten güzelmi diye dusunurken aklıma bi fikir geldi eşime denettim o da içer içmez oo diyince konu kapandı bizim evde

Bana kawadan farklı kahveler uyar. Kawadan 2. alıma katılırım. En azından güzel kahve içeceğim garanti.

Kawa deneyimi müthişti. Yine olsa yine alırım ama bence farklı bir şeyler deneyelim. Nordic kavuruculara gönlüm kayıyor bu ara 🤍
Tek başıma da almak istemiyorum anca beraber kanca beraber ☺

Shantawene içtiğim en iyi kahveydi, 150-200 gramlık paketlerde denemek isterim yine

Kawa candır ya bence bize yılda 2-3 bundle yapsınlar. Bu kargo hizmeti ve kaliteyle her türlü satarlar. Bunun dışında kendi rutinimizde farklı kavurucular denemekte, organize olmakta sakınca yok.

Geri