beni de arayıp yazan adresi sordu, sonra unuttu tekrar aradı sorduişyerimle dhlin dağıtım noktası arası 200 metre falandı, güvenip eve getirin dedim 50 bloklu sitede yanlış bloğa teslim ettiler. allahtan alan kişi bilinçliymiş güvenliği arayıp beni buldu.
kapıya bırak seçeneğini kullanmayın, kuryelerinin aklı bir karış havada
Brezilya'yı demledim bugün normalde kullandığım yüksek extractionlı tarif ona pek yaramadı, dha az extraction alacağım bir tarif deneyeceğim ben. Ama Kawa kahvelerini ben de gerçekten çok beğendimtüm Kawa demlemelerinde Pınar suyla (PW da 4.0 ile süzerek) çok iyi sonuçlar aldım. Kuzeyden su ile olanlarda acılık oluştu.
Toplu alımda referans kodu geçerli değil. En başta kodla alımı kapatmayı unutmuşlardı. Veya başkaları daha önce referans kodundan elde ettikleri kredilerle indirimli aldılar.Arkadaşlar hala alabiliyoruz sanırım, bir de referans kodlu indirimler gördüm. Kod var mıdır![]()
Kahve Kulübü bundle hala sitede mevzut. Brezilyayı espresso olarak deneyen var mı?
Ben uğraştım onunla espressoda, dün 45 saniye, 22-44, 93 derece ile epey iyi bir sonuç aldım (doğal olarak wdtli), chanellingsiz bi shot sağlayabiliyorsanız 45 saniyede deneyebilirsinizKahve Kulübü bundle hala sitede mevzut. Brezilyayı espresso olarak deneyen var mı?