• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ethiopia Bensa'yı (Dry Mountain) -21 ocak kavurumlu- bugün Hario İSD ile denedim. inanılmaz güzel bir kahve bu. hâlâ aftertaste'inin tadını çıkartıyorum..:)

işyerimle dhlin dağıtım noktası arası 200 metre falandı, güvenip eve getirin dedim 50 bloklu sitede yanlış bloğa teslim ettiler. allahtan alan kişi bilinçliymiş güvenliği arayıp beni buldu.
kapıya bırak seçeneğini kullanmayın, kuryelerinin aklı bir karış havada

işyerimle dhlin dağıtım noktası arası 200 metre falandı, güvenip eve getirin dedim 50 bloklu sitede yanlış bloğa teslim ettiler. allahtan alan kişi bilinçliymiş güvenliği arayıp beni buldu.
kapıya bırak seçeneğini kullanmayın, kuryelerinin aklı bir karış havada
beni de arayıp yazan adresi sordu, sonra unuttu tekrar aradı sordu

Benimki de takildi dun geceden beri bu sekilde. 1.5gunde teslim edilenleri duyunca aksama alirim herhalde diyordum, pazartesiye kaldi8F2A5249-E762-43B1-9E76-AA6B36D1AF3D.png

Espresso demleyen oldu mu herhangi bir çekirdekle yoksa herkes hala degassing mi bekliyor?

Benimki paristen çok hızlı istanbula geldi ve gümrükten çıktı çarşamba günü. Çarşambadan beri bir hareket yok.

Edit: Bu mesajı yazdıktan 1 saat sonra kahvem geldi.

Son düzenleme:
tüm Kawa demlemelerinde Pınar suyla (PW da 4.0 ile süzerek) çok iyi sonuçlar aldım. Kuzeyden su ile olanlarda acılık oluştu.

tüm Kawa demlemelerinde Pınar suyla (PW da 4.0 ile süzerek) çok iyi sonuçlar aldım. Kuzeyden su ile olanlarda acılık oluştu.
Brezilya'yı demledim bugün normalde kullandığım yüksek extractionlı tarif ona pek yaramadı, dha az extraction alacağım bir tarif deneyeceğim ben. Ama Kawa kahvelerini ben de gerçekten çok beğendim

Toplu alım kahvelerinden Etiyopya, Uganda ve Brezilya'yı denedim şu ana kadar. 3/3 diyebilirim. 3'ü de vaadettiğini veriyor. Doğru düzgün demlemek için kahvenin altından girip üstünden çıkmanıza gerek yok. Çok keyifli. Ruanda birkaç gün daha bekleyecek onu da daha çok merak etmeye başladım artık bu kahveleri denedikten sonra.

Melodrip kullanıyorsanız Brezilya yı mutlaka melodrip le bir demleyin efsane bir profil çıkardı, son dönemlerde içtiğim en iyi kahve diyebilirim,
ilk içtiğimde kuruyemiş notları sonrasında çok hafif bir ekşilik geliyor Brazil ya beni şaşırtmaya devam ediyor :)

Paketler açıklandığında epey üyemiz Brezilya’ya burun kıvırmıştı. Anladığım kadarı ile en çok sevilen Brezilya oldu :).

Peşin hükümlü olmamak gerekiyor sanırım :)

Daha öncede sorulmuş sanırsam ama net bir cevap bulamadım. Son tarih bellimidir acaba?

Kahve Kulübü bundle hala sitede mevzut. Brezilyayı espresso olarak deneyen var mı?

Arkadaşlar hala alabiliyoruz sanırım, bir de referans kodlu indirimler gördüm. Kod var mıdır :)

Kahve Kulübü bundle hala sitede mevzut. Brezilyayı espresso olarak deneyen var mı?

Ben hepsini espressoda denedim. Uganda dışındakileri espressoda denemek biraz macera aramak oldu. Hepsinden ikişer shot aldım, daha fazla ziyan etmek istemediğim için pes ettim. :) Standard 1:2'lere hiç uymuyor diğer üçü. Profilleme işinde yeni olsam da Etiyopya uzun bir pre-infusionla yine fena sayılmayacak bir shot verdi fakat Brezilya ve Rwanda'yı cortadoya çevirmeden içemedim.

Selamlar,

Bir yer duyduğumu hatırlıyorum Brazilya kahvelerinde üretildiği çiftliğin önemi çok büyükmüş nacizane :=) @NoDRaC hadsizlik ettiysem affola :=)

Kahveleri mokapot ile deneyen arkadaşlarımız oldu mu,genellikle filitre demleme yorumlları görüyorum :=)

Ben uğraştım onunla espressoda, dün 45 saniye, 22-44, 93 derece ile epey iyi bir sonuç aldım (doğal olarak wdtli), chanellingsiz bi shot sağlayabiliyorsanız 45 saniyede deneyebilirsiniz

Geri