• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu Kawa gerçekten müthiş hızlı dün 16:50 DHL’e verilen kahvelerim bugün öğlen 13:20’de teslim edildi. Fransa, Almanya, İstanbul <20 saatte teslim. 4 paketin kavurma tarihleri 3 tanesi 29 Ocak biri 28 Ocak gel de şimdi degassing sürelerini sabırla bekle. 🤪

Dhl kargoda İstanbul dışı nasıl geliyor arkadaşlar?

Dhl kargoda İstanbul dışı nasıl geliyor arkadaşlar?
DHL-express çok kısa sürede geliyor. 1-2 günde istanbul'a geliyorsa 1 günde de istanbul dışına ulaşıyor. araya hafta sonu girmezse tabi. bahsettiğim DHL-Express için geçerli yalnız bunun dışında DHL sorunlu..

Arkadaşlar bu toplu alım için son gün nedir? 15 gün sürecek denmiş, 8-9 Şubat gibi diyebilir miyiz yani? Ayrıca bilmediğim için soruyorum, ref kodu ne gibi bir fayda sağlıyor? Ref kodu botları tarafından bi kod almak isterim ayrıca :)
Edit: Ref kodu alındı

Son düzenleme:
Toplu alımda referans kodu işlemiyor. Toplu alım dışındaki alımlarda ilk alışverişe 10 euro indirim kazandırıyor.
Teşekkür ettim. Elimde kahve fazlası olduğu için stok konusunda sıkıntı olmazsa indirimin son günlerinde almayı düşünüyorum. İlk yurtdışı kahve deneyimim olcak böylelikle, emeği geçenlerin eline sağlık :)

Suat hoca (@NoDRaC ) sayesinde önceden Kawa Coffee ile tanışıp memnun kalmıştım. Bu alım ile birlikte 1-2 arkadaşım ilede ekstra katıldım.

Herkesin dediği gibi hız kavramı Kawa Coffee tarafında çok yanlış algılanıyor :) 1 günde, 1.5 günde Fransa-Almanya-İstanbul yaparak sipariş teslim ediliyor. Bence de bu kadar da olmaz :)

Ayrıca destek konusunda aşırı cana yakınlar. Kafana bir şey mi takıldı suyunu sor, tarifini sor, degassing süresini sor her türlü konuda hızlı bir şekilde mutlu mutlu cevaplıyorlar.

Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler :)

IMG_1731.jpg

Bende bundle 2 sipariş verdim, @Kahveciningalaksirehberi sağolsun kinto serverin fiyatı uygun olunca yanında onu da ekledim. Bugün elime ulaştı, vergi 69 tl çıktı.
Teşekkürler emeği geçenlere

Ekran Resmi 2021-02-04 00.14.22.png

2 şubat öğle 12 de DHL aracı kargo firmasına paketi iletmiş fakat halen kargo takip numarasını ekranda göremiyorum
Durum
Gönderi dağıtılmak üzere DHL sağlayıcısına yönlendirildi. Dağıtım bilgisi bekleniyor. : Salı, Şubat 02, 2021 at 12:10

Bilgisi olan yardımcı olabilecek var mıdır

EDİT : Kahveler ulaştı, emeği geçen kahve severlere teşekkürler

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 8833

2 şubat öğle 12 de DHL aracı kargo firmasına paketi iletmiş fakat halen kargo takip numarasını ekranda göremiyorum
Durum
Gönderi dağıtılmak üzere DHL sağlayıcısına yönlendirildi. Dağıtım bilgisi bekleniyor. : Salı, Şubat 02, 2021 at 12:10

Bilgisi olan yardımcı olabilecek var mıdır
Arayıp yurtiçi kargo takip numarasını öğrenebilirsiniz.

Geri